Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni kimse ezemez vururummm

Kalp kalp kalp kalp ve sen

Zillooooo sevişti sevişti geldi

Yok biz uyandk cukom
Çok tatlısınnn
Bugün hıdırellez... Dilek dilemeyi unutmayın kızçelerim
geçen sene tuttuydum olmadı ki o kadar havuzlu villalar dolarlar çizdim nerde
erkeklere geliyorlar bazen çokta tın ona bakma bebiş olunca git sen.bir önlem aldık sonra olmadı dedin o önlemi kaldırsanız bir süre ? Şu yasaklar olmasa kafa dağıtmaya tatile gidin dicem insana bedenen manen çok iyi geliyor ilişki tazeleniyor gibi.nerden geldi şu virüs ki
Bazen çok odun ama ya. Hediye alıyorum, niye aldın ihtiyacım yoktu ki diyo.
Yalandan bi teşekkür et di mi, mikropp
Çok orijinal bir ailesiniz ya keşke biri de bana hediye alsa da mahcup olup ayy ne gerek vardı desem

Sen cok uzak dilekler dilemişsin bacım

tatil ikimizde çok istiyoruz beyimiz ayarlamaya çalışıyor bebeğim önlem başka bişey dini diyelim

Sen cok uzak dilekler dilemişsin bacım
Dileğin uzağı yakını mı olurmuş uzakta olsa olmalıydı aslında benim dualarım hep kabul olurdu bu nasıl olmadı şaşkınım batıl diye herhalde ilk kez yapmıştım son oldu sen ne diledin
tatil ikimizde çok istiyoruz beyimiz ayarlamaya çalışıyor bebeğim önlem başka bişey dini diyelim
ay sevindim valla ayarlasın gidin gidin benim yerime de eğlen çok özledim gezmeyi tatil yapmayı dini amaçlı derken aman diyim büyü yaparlar falan Allah korusun dikkat et

Yaaa çılgın ya

Öyle deme bacım çok ağrım oluyor en iyisi aç durayım dıyorum
Allah aşkına saçmalama kuzum
Aç kalınırmı bebeğe yazk..
Hangi diyette aç kalma yazıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…