- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.341
Olmaz... En azndan yoğurt.. Salata felan..Benim canım hiç bişi istemiyo
Akşam olsun da bı canım isterse yerim şuan sadece yatıyorumOlmaz... En azndan yoğurt.. Salata felan..
Birtek ben panda yavrusu sanıodm kendimiAkşam olsun da bı canım isterse yerim şuan sadece yatıyorum
Çok tatlısınnnSeni kimse ezemez vururummm
Kalp kalp kalp kalp ve sen
Zillooooosevişti sevişti geldi
Yok biz uyandk cukom
geçen sene tuttuydum olmadı ki o kadar havuzlu villalar dolarlar çizdim nerdeBugün hıdırellez... Dilek dilemeyi unutmayın kızçelerim
erkeklere geliyorlar bazen çokta tınsabah beyfendiye dedim ki hamilelik olursa bi de peritonoloğa gidelim pıhtılaşma düzeyine göre iğneyi ayarlar bişey der diye bağırdı söylendi kaç dr değiştirecez dr mu vercek sana bu çocuğu diye.. ben de şaştım kaldım ya nolcak ..
amaaannn evlenmeseydim diyorum bazen..
Çok orijinal bir ailesiniz yaBazen çok odun ama ya. Hediye alıyorum, niye aldın ihtiyacım yoktu ki diyo.
Yalandan bi teşekkür et di mi, mikropp
Pandalarda benden öğrendiBirtek ben panda yavrusu sanıodm kendimi
Sen cok uzak dilekler dilemişsin bacımÇok tatlısınnn
geçen sene tuttuydum olmadı ki o kadar havuzlu villalar dolarlar çizdim nerde
erkeklere geliyorlar bazen çokta tınona bakma bebiş olunca git sen.bir önlem aldık sonra olmadı dedin o önlemi kaldırsanız bir süre ? Şu yasaklar olmasa kafa dağıtmaya tatile gidin dicem insana bedenen manen çok iyi geliyor ilişki tazeleniyor gibi.nerden geldi şu virüs ki
Çok orijinal bir ailesiniz yakeşke biri de bana hediye alsa da mahcup olup ayy ne gerek vardı desem
tatil ikimizde çok istiyoruz beyimiz ayarlamaya çalışıyorÇok tatlısınnn
geçen sene tuttuydum olmadı ki o kadar havuzlu villalar dolarlar çizdim nerde
erkeklere geliyorlar bazen çokta tınona bakma bebiş olunca git sen.bir önlem aldık sonra olmadı dedin o önlemi kaldırsanız bir süre ? Şu yasaklar olmasa kafa dağıtmaya tatile gidin dicem insana bedenen manen çok iyi geliyor ilişki tazeleniyor gibi.nerden geldi şu virüs ki
Çok orijinal bir ailesiniz yakeşke biri de bana hediye alsa da mahcup olup ayy ne gerek vardı desem
Anam anam canım anamSen cok uzak dilekler dilemişsin bacım
Niye aç duruonAnam anam canım anamyedirdi ne var ne yok dün 5te yedğimle duruyordum açlıktan midem sırtıma yapışmıştı
Senin aklından zorunmu var?Anam anam canım anamyedirdi ne var ne yok dün 5te yedğimle duruyordum açlıktan midem sırtıma yapışmıştı
Ağrım vardı bacım yememem gerekıyor akşam diyette yapmam gerekıyor hersey yasakNiye aç duruon
Dileğin uzağı yakını mı olurmuşSen cok uzak dilekler dilemişsin bacım
ay sevindim valla ayarlasın gidin gidin benim yerime de eğlen çok özledim gezmeyi tatil yapmayıtatil ikimizde çok istiyoruz beyimiz ayarlamaya çalışıyorbebeğim önlem başka bişey dini diyelim
Öyle deme bacım çok ağrım oluyor en iyisi aç durayım dıyorumSenin aklından zorunmu var?
Nasıl yani yaaa nasıl bir diyetmis böyle açlık veriyoAğrım vardı bacım yememem gerekıyor akşam diyette yapmam gerekıyor hersey yasak
Nasıl anlatsam kı hersey rahatsız edıyor sonra ağrıdan ağlıyorum keske yemeseydım diye öke biseyNasıl yani yaaa nasıl bir diyetmis böyle açlık veriyo
Azıcık bari yesenNasıl anlatsam kı hersey rahatsız edıyor sonra ağrıdan ağlıyorum keske yemeseydım diye öke bisey
Yaaa çılgın yaDileğin uzağı yakını mı olurmuşuzakta olsa olmalıydı aslında benim dualarım hep kabul olurdu bu nasıl olmadı şaşkınım batıl diye herhalde ilk kez yapmıştım son oldu sen ne diledin
ay sevindim valla ayarlasın gidin gidin benim yerime de eğlen çok özledim gezmeyi tatil yapmayıdini amaçlı derken aman diyim büyü yaparlar falan Allah korusun dikkat et
Allah aşkına saçmalama kuzumÖyle deme bacım çok ağrım oluyor en iyisi aç durayım dıyorum
Dr akşam belli bir satten sonra zaten yasakladı gündüz de ne yapabılırsem kendım yemeye çalışıyorum ama çok kötü oluyorum ne yapcam bende sasırdım kuzuAzıcık bari yesen
Tamam aç kalmak yok söz vicdan yaptım zaten vallaYaaa çılgın ya
Allah aşkına saçmalama kuzum
Aç kalınırmı bebeğe yazk..
Hangi diyette aç kalma yazıo
Ahh kıyamam kuzum yaa napsakkiDr akşam belli bir satten sonra zaten yasakladı gündüz de ne yapabılırsem kendım yemeye çalışıyorum ama çok kötü oluyorum ne yapcam bende sasırdım kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?