- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.361
Yap zaten.. Sızım sızım sızlasn..Tamam aç kalmak yok söz vicdan yaptım zaten valla
ahahaha manyakDileğin uzağı yakını mı olurmuşuzakta olsa olmalıydı aslında benim dualarım hep kabul olurdu bu nasıl olmadı şaşkınım batıl diye herhalde ilk kez yapmıştım son oldu sen ne diledin
ay sevindim valla ayarlasın gidin gidin benim yerime de eğlen çok özledim gezmeyi tatil yapmayıdini amaçlı derken aman diyim büyü yaparlar falan Allah korusun dikkat et
Nedense kizdiginda hep seni hayal ediom niyeyseYap zaten.. Sızım sızım sızlasn..
5ten bu zanana aç kalmak nedir
Cok kızdım
Orjinaliz biz.Çok orijinal bir ailesiniz ya
Okumuş kadınOrjinaliz biz.ahahah manyaklar demiyo da orjinalsiniz diyo.
Nasıl edionNedense kizdiginda hep seni hayal ediom niyeyse
Öyle yapma en azından meyve suyu iç kuru yemiş ye ben yemek yemeyince öyle yapıyorum.zayıf düşme :/ benim annemde burda olsa keşke canım börek istiyor yapmak istiyorum dedim kayınvalidem oralı olmadı annem olsa hemen yapardı ya da yengelerim :/Öyle deme bacım çok ağrım oluyor en iyisi aç durayım dıyorum
ederim tabiki aklımdasınızahahaha manyako zaman bize çok çok dua et
gidersek inşallah
estağfurullah öyle diyemem ki herkes kendine hasOrjinaliz biz.ahahah manyaklar demiyo da orjinalsiniz diyo.
Nasıl biri kızınca tatlı oluyo mu karşısında güler miyim o kizdiginda diye hayal ediyorum bana da çok kizion çünküNasıl edion
Nerde yasion kuzum sen ben yapıp yollayamÖyle yapma en azından meyve suyu iç kuru yemiş ye ben yemek yemeyince öyle yapıyorum.zayıf düşme :/ benim annemde burda olsa keşke canım börek istiyor yapmak istiyorum dedim kayınvalidem oralı olmadı annem olsa hemen yapardı ya da yengelerim :/
ederim tabiki aklımdasınızşu sıralar maneviyatım zayıfladı inşallah toparlarım kendimi
estağfurullah öyle diyemem ki herkes kendine hastabi birazcıcık manyaklık da olabilir
Takviminde 14. Haftayı görünce duygulandm.. O zamanlar vakit hiç geçmez sanıodmÖyle yapma en azından meyve suyu iç kuru yemiş ye ben yemek yemeyince öyle yapıyorum.zayıf düşme :/ benim annemde burda olsa keşke canım börek istiyor yapmak istiyorum dedim kayınvalidem oralı olmadı annem olsa hemen yapardı ya da yengelerim :/
ederim tabiki aklımdasınızşu sıralar maneviyatım zayıfladı inşallah toparlarım kendimi
estağfurullah öyle diyemem ki herkes kendine hastabi birazcıcık manyaklık da olabilir
Ay nurumNasıl biri kızınca tatlı oluyo mu karşısında güler miyim o kizdiginda diye hayal ediyorum bana da çok kizion çünkü
Aaa napioz da sinirlenionTakviminde 14. Haftayı görünce duygulandm.. O zamanlar vakit hiç geçmez sanıodm
Ay nurumşeytan gibi oluorm cok sevimsiz oluorm.. Sinirlendim mi deliriorm ama anlık... 10 dk felan sürüo.. Sonra geçio
Bide kolay kolay sinirlenmem
Ama siz sinirlendiriosnz
Bacım dün akşam fenalaştım ağrım vardı tek çare biley yememek oluyor napım valla bende şaşırdım buraya gelınce kahvaltı yaptım öğlen annem meyve sıktı corba falan yedirdi valla kızmaYap zaten.. Sızım sızım sızlasn..
5ten bu zanana aç kalmak nedir
Cok kızdım
Ayyy ne güzel yaaTakviminde 14. Haftayı görünce duygulandm.. O zamanlar vakit hiç geçmez sanıodm
Aç kalmam da yanlış evet biliyorum yapmıycaö bundan sonra valla daha bebe yedıklerımden beslenmıyor ya ondan şeyetmıştimÖyle yapma en azından meyve suyu iç kuru yemiş ye ben yemek yemeyince öyle yapıyorum.zayıf düşme :/ benim annemde burda olsa keşke canım börek istiyor yapmak istiyorum dedim kayınvalidem oralı olmadı annem olsa hemen yapardı ya da yengelerim :/
Nasıl beslenmiyo yaaa beslenmediginden mi ilk üç ay dikkat edin diolar yediklerinize içtiklerinize diyeAç kalmam da yanlış evet biliyorum yapmıycaö bundan sonra valla daha bebe yedıklerımden beslenmıyor ya ondan şeyetmıştim
toparla toparlaÖyle yapma en azından meyve suyu iç kuru yemiş ye ben yemek yemeyince öyle yapıyorum.zayıf düşme :/ benim annemde burda olsa keşke canım börek istiyor yapmak istiyorum dedim kayınvalidem oralı olmadı annem olsa hemen yapardı ya da yengelerim :/
nurNasıl biri kızınca tatlı oluyo mu karşısında güler miyim o kizdiginda diye hayal ediyorum bana da çok kizion çünkü
Oy senin canını yerim çok sağol nurumNerde yasion kuzum sen ben yapıp yollayam
Evet zaman duruyo gibi geliyor ama hızla geçiyor.geçmez zannetsem de çabucak geçecek eminim inşallah sağlıkla gelir hepimizin bebeleri tek temennim buTakviminde 14. Haftayı görünce duygulandm.. O zamanlar vakit hiç geçmez sanıodm
Ay nurumşeytan gibi oluorm cok sevimsiz oluorm.. Sinirlendim mi deliriorm ama anlık... 10 dk felan sürüo.. Sonra geçio
Bide kolay kolay sinirlenmem
Ama siz sinirlendiriosnz
ben de öyle düşünüyordum epey tansiyon düşüklüğü yaşadım depolardan çekiyorlarmış ondan kötü oluyoruz.Allah’a emanetAç kalmam da yanlış evet biliyorum yapmıycaö bundan sonra valla daha bebe yedıklerımden beslenmıyor ya ondan şeyetmıştim
Yok kuşum ya tercihlerim farklı benimtoparla toparla
nurBal0ncuk a aşık mısın yoksam enişteye kuma mı düşünüyon bak etme eyleme o çoluklu cocuklu karnı dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?