Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahahaha manyak o zaman bize çok çok dua et
gidersek inşallah

Öyle deme bacım çok ağrım oluyor en iyisi aç durayım dıyorum
Öyle yapma en azından meyve suyu iç kuru yemiş ye ben yemek yemeyince öyle yapıyorum.zayıf düşme :/ benim annemde burda olsa keşke canım börek istiyor yapmak istiyorum dedim kayınvalidem oralı olmadı annem olsa hemen yapardı ya da yengelerim :/
ahahaha manyak o zaman bize çok çok dua et
gidersek inşallah
ederim tabiki aklımdasınız şu sıralar maneviyatım zayıfladı inşallah toparlarım kendimi
Orjinaliz biz. ahahah manyaklar demiyo da orjinalsiniz diyo.
estağfurullah öyle diyemem ki herkes kendine has tabi birazcıcık manyaklık da olabilir

Nerde yasion kuzum sen ben yapıp yollayam

Takviminde 14. Haftayı görünce duygulandm.. O zamanlar vakit hiç geçmez sanıodm

Nasıl biri kızınca tatlı oluyo mu karşısında güler miyim o kizdiginda diye hayal ediyorum bana da çok kizion çünkü
Ay nurum şeytan gibi oluorm cok sevimsiz oluorm.. Sinirlendim mi deliriorm ama anlık... 10 dk felan sürüo.. Sonra geçio
Bide kolay kolay sinirlenmem
Ama siz sinirlendiriosnz

Aaa napioz da sinirlenion

Yap zaten.. Sızım sızım sızlasn..
5ten bu zanana aç kalmak nedir
Cok kızdım
Bacım dün akşam fenalaştım ağrım vardı tek çare biley yememek oluyor napım valla bende şaşırdım buraya gelınce kahvaltı yaptım öğlen annem meyve sıktı corba falan yedirdi valla kızma

Aç kalmam da yanlış evet biliyorum yapmıycaö bundan sonra valla daha bebe yedıklerımden beslenmıyor ya ondan şeyetmıştim

toparla toparla
Nasıl biri kızınca tatlı oluyo mu karşısında güler miyim o kizdiginda diye hayal ediyorum bana da çok kizion çünkü
nur Bal0ncuk a aşık mısın yoksam enişteye kuma mı düşünüyon bak etme eyleme o çoluklu cocuklu karnı dolu

MNbeyaz Asit üretecek şeyler fazla yiyip içmemeye çalış ama mideni de boş bırakma. Hafif şeyler ye. Salatalık ve çubuk kraker mideye iyi gelir genelde. Ev yoğurduna ekmek doğrayıp onu da yiyebilirsin. Yoğurtlu çorbalar da içebilirsin mideyi çok güzel yumuşatıyor o da.

Ben de Nurzfr 'in dediği gibi annenin beslenmesinin her türlü çok önemli olduğunu düşünüyorum

Nerde yasion kuzum sen ben yapıp yollayam
Oy senin canını yerim çok sağol nurum insanın düşüneni olması bile karnını doyuruyor yemiş kadar oldum Allah razı olsun yufkamı aldım yapcam hazır yufkayla zor değil de işte insan bekliyor karşısından hiç özel ilgi görmüyorum herhalde bir kaç ay geçmesi lazım anca o zaman
Evet zaman duruyo gibi geliyor ama hızla geçiyor.geçmez zannetsem de çabucak geçecek eminim inşallah sağlıkla gelir hepimizin bebeleri tek temennim bu Bir bakmışız sen doğurmuşsun hepimiz peşi sıra bekliyoruz
Aç kalmam da yanlış evet biliyorum yapmıycaö bundan sonra valla daha bebe yedıklerımden beslenmıyor ya ondan şeyetmıştim
ben de öyle düşünüyordum epey tansiyon düşüklüğü yaşadım depolardan çekiyorlarmış ondan kötü oluyoruz.Allah’a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…