Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla el açması bile yapar gönderirim ha söylemen yeter

Aaa napioz da sinirlenion
Kendi kendinizi üzüosunuz... Stres oluosunuz...
Değermiiiiii
Değmezzzzzz
Bacım dün akşam fenalaştım ağrım vardı tek çare biley yememek oluyor napım valla bende şaşırdım buraya gelınce kahvaltı yaptım öğlen annem meyve sıktı corba falan yedirdi valla kızma
Gerekirse hafif şeyler.. Meyve felan.. Yoğurt.. Ama aç kalmak olmaz
toparla toparla

nur Bal0ncuk a aşık mısın yoksam enişteye kuma mı düşünüyon bak etme eyleme o çoluklu cocuklu karnı dolu
Eneeeeeee herifim koymaz beni buraya
İnşallah bulutummmm

Kendi kendinizi üzüosunuz... Stres oluosunuz...
Değermiiiiii
Değmezzzzzz

Gerekirse hafif şeyler.. Meyve felan.. Yoğurt.. Ama aç kalmak olmaz

Eneeeeeee herifim koymaz beni buraya

İnşallah bulutummmm
Valla stres olmuom şuan kardisimle uğraşıyorum sanki kendiminmis gibi heyecan yaptım

Kizlarrrrbkardesimin kan değeri 4430 çıkmış ASM deki hemşire dört haftalık demiş daha çok haftalık olması gerekmez mi Dr a yarın gidecek yarına bulabilmiş randevuyu
En güzeli yarın ultrasonda çıkar kuzum
Teyzoş oluosn.. Gözün aydın...
Aranızda 3 ay felan olcak

Kizlarrrrbkardesimin kan değeri 4430 çıkmış ASM deki hemşire dört haftalık demiş daha çok haftalık olması gerekmez mi Dr a yarın gidecek yarına bulabilmiş randevuyu
4 haftadan fazladır ya maşallah yüksek çıkmış direk kalp atışı bile duyulur bencehhhhh

Valla el açması bile yapar gönderirim ha söylemen yeter
Yaa çoook teşekkür ederim ellerin dert görmesin ağlatcaksın bak benimle biri ilgilenince ağlayasım geliyor bebek gibi güzel kalbin yeter Kardeşinin de senin de beben sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun teyzesi anne yarısı oluyorsun

Sakın ağlamak yok valla ben sizden önce aglarimm

5 haftalık olması lazım bazı Asm ler pek bilgili olmuyorlar
Sakın ağlamak yok valla ben sizden önce aglarimm
sen sakın ağlama artık hayırlı haberler peş peşe gelicek mutlu olma zamanı

Lebeniye çorbası yaptım dün, hem ana yemek gibi, hem yoğurtlu, hem de içinde nohut filan var. Benim midemi çok rahatlattı, eşim için köfteli, kendim için köftesiz yaptım. O tarz çorbalar iyi geliyor.
Bir de çok acıktıysam yulafla sütte buluyorum kendimi, içine biraz bal biraz da kuru siyah üzümle bastırıyor açlığımı. Mide ilacım bitti, bu yasaklarda uğraşmak da istemediğim için çıkamadım dışarı, böyle idare ediyorum ama bugün bel ve sırt ağrısından da bittim. akşama kadar hareketsizlik beni mahvediyor.

Çıkıp yürüyemiyor musun gün içinde? Hareketsiz kalmak hepimiz için kötü ama siz hamilesiniz ya sizin için daha da kötü. Hiç yapamazsan çık birkaç sokak üstten ya da alttan kısa bir tur at

Psikologluk oluyorum sonra. :)
Olursun tabii ki, sana bsy diyeyim mi, boyle yapip da asiri kiymetlenen, değerlenen biri olmadi daha şimdiye kadar. Zaten dogru bsy de degil. Baskasi icin, baskasina dair hayat yasamak kendi hayatını bos ve yok saymak olyor, sonra yine aynı kisiler ama benim icin yasadi demiyor da bensiz bir hic diyor. En iyisi tek basina kimseye bagli kalmadan, kimseyi de sirtlanmadan var olmak

Çıkıp yürüyemiyor musun gün içinde? Hareketsiz kalmak hepimiz için kötü ama siz hamilesiniz ya sizin için daha da kötü. Hiç yapamazsan çık birkaç sokak üstten ya da alttan kısa bir tur at
Burada öylesine çıkmak yasak, ya market, ya fırına gitmen lazım, gittiğini de ispatlayamazsan direkt ceza kesiyorlar.
Bir haftada bilmem kaç yüz kişiye ceza kesilmiş haberlerde okudum. Haftaya doktor kontrolüm var, yürüyüş için izin kağıdı isticem verir umarım.

Hergun bı tane ekmek alsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…