- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.381
Valla el açması bile yapar gönderirim ha söylemen yeterOy senin canını yerim çok sağol nuruminsanın düşüneni olması bile karnını doyuruyor yemiş kadar oldum Allah razı olsun yufkamı aldım yapcam hazır yufkayla zor değil de işte insan bekliyor karşısından hiç özel ilgi görmüyorum herhalde bir kaç ay geçmesi lazım anca o zaman
Evet zaman duruyo gibi geliyor ama hızla geçiyor.geçmez zannetsem de çabucak geçecek eminim inşallah sağlıkla gelir hepimizin bebeleri tek temennim buBir bakmışız sen doğurmuşsun hepimiz peşi sıra bekliyoruz
ben de öyle düşünüyordum epey tansiyon düşüklüğü yaşadım depolardan çekiyorlarmış ondan kötü oluyoruz.Allah’a emanet
Kendi kendinizi üzüosunuz... Stres oluosunuz...Aaa napioz da sinirlenion
Gerekirse hafif şeyler.. Meyve felan.. Yoğurt.. Ama aç kalmak olmazBacım dün akşam fenalaştım ağrım vardı tek çare biley yememek oluyor napım valla bende şaşırdım buraya gelınce kahvaltı yaptım öğlen annem meyve sıktı corba falan yedirdi valla kızma
Eneeeeeee herifim koymaz beni burayatoparla toparla
nurBal0ncuk a aşık mısın yoksam enişteye kuma mı düşünüyon bak etme eyleme o çoluklu cocuklu karnı dolu
İnşallah bulutummmmOy senin canını yerim çok sağol nuruminsanın düşüneni olması bile karnını doyuruyor yemiş kadar oldum Allah razı olsun yufkamı aldım yapcam hazır yufkayla zor değil de işte insan bekliyor karşısından hiç özel ilgi görmüyorum herhalde bir kaç ay geçmesi lazım anca o zaman
Evet zaman duruyo gibi geliyor ama hızla geçiyor.geçmez zannetsem de çabucak geçecek eminim inşallah sağlıkla gelir hepimizin bebeleri tek temennim buBir bakmışız sen doğurmuşsun hepimiz peşi sıra bekliyoruz
ben de öyle düşünüyordum epey tansiyon düşüklüğü yaşadım depolardan çekiyorlarmış ondan kötü oluyoruz.Allah’a emanet
Valla stres olmuom şuan kardisimle uğraşıyorum sanki kendiminmis gibi heyecan yaptımKendi kendinizi üzüosunuz... Stres oluosunuz...
Değermiiiiii
Değmezzzzzz
Gerekirse hafif şeyler.. Meyve felan.. Yoğurt.. Ama aç kalmak olmaz
Eneeeeeee herifim koymaz beni buraya
İnşallah bulutummmm
En güzeli yarın ultrasonda çıkar kuzumKizlarrrrbkardesimin kan değeri 4430 çıkmış ASM deki hemşire dört haftalık demiş daha çok haftalık olması gerekmez mi Dr a yarın gidecek yarına bulabilmiş randevuyu
Aynen bizde öyle hesapladık buraya göre altı gozukuyo amaEn güzeli yarın ultrasonda çıkar kuzum
Teyzoş oluosn.. Gözün aydın...
Aranızda 3 ay felan olcak
4 haftadan fazladır ya maşallah yüksek çıkmış direk kalp atışı bile duyulur bencehhhhhKizlarrrrbkardesimin kan değeri 4430 çıkmış ASM deki hemşire dört haftalık demiş daha çok haftalık olması gerekmez mi Dr a yarın gidecek yarına bulabilmiş randevuyu
Yaa çoook teşekkür ederim ellerin dert görmesin ağlatcaksın bak benimle biri ilgilenince ağlayasım geliyor bebek gibiValla el açması bile yapar gönderirim ha söylemen yeter
Bende öyle dedim ama dört haftalık diyince sasirdim4 haftadan fazladır ya maşallah yüksek çıkmış direk kalp atışı bile duyulur bencehhhhh
Sakın ağlamak yok valla ben sizden önce aglarimmYaa çoook teşekkür ederim ellerin dert görmesin ağlatcaksın bak benimle biri ilgilenince ağlayasım geliyor bebek gibigüzel kalbin yeter Kardeşinin de senin de beben sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun teyzesi anne yarısı oluyorsun
5 haftalık olması lazım bazı Asm ler pek bilgili olmuyorlarKizlarrrrbkardesimin kan değeri 4430 çıkmış ASM deki hemşire dört haftalık demiş daha çok haftalık olması gerekmez mi Dr a yarın gidecek yarına bulabilmiş randevuyu
sen sakın ağlama artık hayırlı haberler peş peşe gelicek mutlu olma zamanıSakın ağlamak yok valla ben sizden önce aglarimm
İnşallah kuzum inşallah bakalım hayırlısı5 haftalık olması lazım bazı Asm ler pek bilgili olmuyorlar
sen sakın ağlama artık hayırlı haberler peş peşe gelicek mutlu olma zamanı
Lebeniye çorbası yaptım dün, hem ana yemek gibi, hem yoğurtlu, hem de içinde nohut filan var. Benim midemi çok rahatlattı, eşim için köfteli, kendim için köftesiz yaptım. O tarz çorbalar iyi geliyor.@MNbeyaz Asit üretecek şeyler fazla yiyip içmemeye çalış ama mideni de boş bırakma. Hafif şeyler ye. Salatalık ve çubuk kraker mideye iyi gelir genelde. Ev yoğurduna ekmek doğrayıp onu da yiyebilirsin. Yoğurtlu çorbalar da içebilirsin mideyi çok güzel yumuşatıyor o da.
Ben deNurzfr 'in dediği gibi annenin beslenmesinin her türlü çok önemli olduğunu düşünüyorum
pıtı pıtı kalbini duyarBende öyle dedim ama dört haftalık diyince sasirdim
Bence de cahıl bunlar kanki5 haftalık olması lazım bazı Asm ler pek bilgili olmuyorlar
sen sakın ağlama artık hayırlı haberler peş peşe gelicek mutlu olma zamanı
Çıkıp yürüyemiyor musun gün içinde? Hareketsiz kalmak hepimiz için kötü ama siz hamilesiniz ya sizin için daha da kötü. Hiç yapamazsan çık birkaç sokak üstten ya da alttan kısa bir tur atLebeniye çorbası yaptım dün, hem ana yemek gibi, hem yoğurtlu, hem de içinde nohut filan var. Benim midemi çok rahatlattı, eşim için köfteli, kendim için köftesiz yaptım. O tarz çorbalar iyi geliyor.
Bir de çok acıktıysam yulafla sütte buluyorum kendimi, içine biraz bal biraz da kuru siyah üzümle bastırıyor açlığımı. Mide ilacım bitti, bu yasaklarda uğraşmak da istemediğim için çıkamadım dışarı, böyle idare ediyorum ama bugün bel ve sırt ağrısından da bittim. akşama kadar hareketsizlik beni mahvediyor.
Ayyy gözünüz aydın. Darısı başına inşallahKizlarrrrbkardesimin kan değeri 4430 çıkmış ASM deki hemşire dört haftalık demiş daha çok haftalık olması gerekmez mi Dr a yarın gidecek yarına bulabilmiş randevuyu
Başımıza inşallahAyyy gözünüz aydın. Darısı başına inşallah
Olursun tabii ki, sana bsy diyeyim mi, boyle yapip da asiri kiymetlenen, değerlenen biri olmadi daha şimdiye kadar. Zaten dogru bsy de degil. Baskasi icin, baskasina dair hayat yasamak kendi hayatını bos ve yok saymak olyor, sonra yine aynı kisiler ama benim icin yasadi demiyor da bensiz bir hic diyor. En iyisi tek basina kimseye bagli kalmadan, kimseyi de sirtlanmadan var olmakPsikologluk oluyorum sonra. :)
Burada öylesine çıkmak yasak, ya market, ya fırına gitmen lazım, gittiğini de ispatlayamazsan direkt ceza kesiyorlar.Çıkıp yürüyemiyor musun gün içinde? Hareketsiz kalmak hepimiz için kötü ama siz hamilesiniz ya sizin için daha da kötü. Hiç yapamazsan çık birkaç sokak üstten ya da alttan kısa bir tur at
Hergun bı tane ekmek alsanBurada öylesine çıkmak yasak, ya market, ya fırına gitmen lazım, gittiğini de ispatlayamazsan direkt ceza kesiyorlar.
Bir haftada bilmem kaç yüz kişiye ceza kesilmiş haberlerde okudum. Haftaya doktor kontrolüm var, yürüyüş için izin kağıdı isticem verir umarım.
Evin karşısında market var, oraya kadar gidip gelmek bana bişey kazandırmaz, üst sokağa çıksam ikametime en yakın markete gitmemiş olduğum için yine ceza keserler.Hergun bı tane ekmek alsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?