- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.401
Canım markete git sen de. Evin illa ki ihtiyacı oluyor. Ağır bir şey alma. Tek parça ya da hafif bir şeyler al çık. Bir de karnın var hamilesin zaten. Benim arkadaşım çıkıp yürüyor. Hamilelere yürüyüş verildiğini bilmeyen polis var mıdır bilmiyorum. Kontrolü bekleme. Hastaneyi ara. İzin yazısını mesajla yolluyorlar. Çık biraz rahatlarsın yürüyüş terapi gibi bir şey. Bana inanılmaz iyi geliyorBurada öylesine çıkmak yasak, ya market, ya fırına gitmen lazım, gittiğini de ispatlayamazsan direkt ceza kesiyorlar.
Bir haftada bilmem kaç yüz kişiye ceza kesilmiş haberlerde okudum. Haftaya doktor kontrolüm var, yürüyüş için izin kağıdı isticem verir umarım.
Kuruyemişçiye git, kasaba git. Her yer açık. Aktar varsa ona git. Eczaneye de gidebilirsinEvin karşısında market var, oraya kadar gidip gelmek bana bişey kazandırmaz, üst sokağa çıksam ikametime en yakın markete gitmemiş olduğum için yine ceza keserler.
İzin kağıdı alamazsam da evin alışverişini ben yapıcam artık bu gidişle.Kuruyemişçiye git, kasaba git. Her yer açık. Aktar varsa ona git. Eczaneye de gidebilirsin
Öyle yap çünkü eve hapsolmak zaten mental olarak da iyi gelmiyor insana. Sen bir de can taşıyorsun. Fiziksel olarak da ruhsal olarak da normal zamandan daha fazla ihtiyacın var kan dolaşımına da oksijene deİzin kağıdı alamazsam da evin alışverişini ben yapıcam artık bu gidişle.
Keşke market uzak kalsaydı yaaEvin karşısında market var, oraya kadar gidip gelmek bana bişey kazandırmaz, üst sokağa çıksam ikametime en yakın markete gitmemiş olduğum için yine ceza keserler.
Öyle yap çünkü eve hapsolmak zaten mental olarak da iyi gelmiyor insana. Sen bir de can taşıyorsun. Fiziksel olarak da ruhsal olarak da normal zamandan daha fazla ihtiyacın var kan dolaşımına da oksijene de
Öyle kimseyle konuşmadan tenha boş yollarda iş saatlerinde bi 20 dakika yürüyüp geliyordum hergün. O sırada da ufak tefek ihtiyaçlarımı alıp dönüyordum işte. Bahçeli bi evin yokluğunu nasıl hissettim. Meğer apartmanlarda hapis hayatı yaşıyormuşuz. Arada çıkıp kendimizi avutuyormuşuz, dışarıda olunca farkına varmıyormuşuz bunu.Keşke market uzak kalsaydı yaaburada çok rahatlar herkes sokakta ben çıkamıyorum korkuyorum
Bende sabahları yürüyordum işte bı buçuk saat iyi oluyordu ama şimdi çıkmıyorum çıkayım bari bendeÖyle kimseyle konuşmadan tenha boş yollarda iş saatlerinde bi 20 dakika yürüyüp geliyordum hergün. O sırada da ufak tefek ihtiyaçlarımı alıp dönüyordum işte. Bahçeli bi evin yokluğunu nasıl hissettim. Meğer apartmanlarda hapis hayatı yaşıyormuşuz. Arada çıkıp kendimizi avutuyormuşuz, dışarıda olunca farkına varmıyormuşuz bunu.
Fakat kardeşinin sabrına hayran kaldm xAynen bizde öyle hesapladık buraya göre altı gozukuyo ama
Onun biraz sikintiliydi durumlar ondan mecburi sabır diyelimFakat kardeşinin sabrına hayran kaldm x
ne yalan söylim ben deFakat kardeşinin sabrına hayran kaldm x
Boşuna kapattilarki zaten sözde kapama oldu keşke bu kapanmayı Şubat Mart'ta yapsalardi en azından şimdi rahat rahat acabileceklerdiBizim dışımızda herkes dışarıda....
Benimde çıkış iznim var normalde kurumdan dolayı ama çıkmıorm.. İşim gücüm yk nie çıkaym diyorm
Ama insanların umrunda değil..
Herşeyi hiçte sayıyorlar
Öyle deme tatlısım yane yalan söylim ben de40 küsür günlerde adetim geldi 28 inden sonra test yapmaya başlıyordum nasıl bir ümitse
Kız nie verdiniz kv evinde yaşıyacaksaOnun biraz sikintiliydi durumlar ondan mecburi sabır diyelimKV ile birlikte yasiyo o beter durumda yani bı test bile aldirmiyodu KV si şimdi bile ben yorma kendini öyle zorlama kritik dönemler diom KV si biz tarlada çapa bile capaladik diomus oda sizin zamanla şimdiki bir değil demiş
Boşver bize 5liler lazmBenim bugüne gelememis embriyolarım şuan 11 tane var futbol takımı kuracaktır biz ya iki tane yedek lazımdı kurabilmemiz için
Kendi çok istedi yavrum babam hayır dedi ben hayır dedim benimle falan kustuydu o zamanlar hep sen karşı çıkıon diye daha yaşı küçük kız 21 e girecek dinlemedi şimdide keşke dinleseydim diyo ahh kuzum ahh dedim neyse sabret düzelecek herşey dedim ne diyim bazen çok iyiler laf soyletmiyo o zamanlar bazende baya baya kanlı bıçaklı gibilerKız nie verdiniz kv evinde yaşıyacaksa
Malili kadının rekorunu kıracaktimBoşver bize 5liler lazm
11 tane neyine yetmio 11 tanemi doğuracan
Bu saaten sonra otursun oturduğu yerdeKendi çok istedi yavrum babam hayır dedi ben hayır dedim benimle falan kustuydu o zamanlar hep sen karşı çıkıon diye daha yaşı küçük kız 21 e girecek dinlemedi şimdide keşke dinleseydim diyo ahh kuzum ahh dedim neyse sabret düzelecek herşey dedim ne diyim bazen çok iyiler laf soyletmiyo o zamanlar bazende baya baya kanlı bıçaklı gibiler
Aynen annemde öyle dedi otursun oturduğu yerde dediBu saaten sonra otursun oturduğu yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?