Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım markete git sen de. Evin illa ki ihtiyacı oluyor. Ağır bir şey alma. Tek parça ya da hafif bir şeyler al çık. Bir de karnın var hamilesin zaten. Benim arkadaşım çıkıp yürüyor. Hamilelere yürüyüş verildiğini bilmeyen polis var mıdır bilmiyorum. Kontrolü bekleme. Hastaneyi ara. İzin yazısını mesajla yolluyorlar. Çık biraz rahatlarsın yürüyüş terapi gibi bir şey. Bana inanılmaz iyi geliyor

Evin karşısında market var, oraya kadar gidip gelmek bana bişey kazandırmaz, üst sokağa çıksam ikametime en yakın markete gitmemiş olduğum için yine ceza keserler.
Keşke market uzak kalsaydı yaa burada çok rahatlar herkes sokakta ben çıkamıyorum korkuyorum

Öyle yap çünkü eve hapsolmak zaten mental olarak da iyi gelmiyor insana. Sen bir de can taşıyorsun. Fiziksel olarak da ruhsal olarak da normal zamandan daha fazla ihtiyacın var kan dolaşımına da oksijene de
Keşke market uzak kalsaydı yaa burada çok rahatlar herkes sokakta ben çıkamıyorum korkuyorum
Öyle kimseyle konuşmadan tenha boş yollarda iş saatlerinde bi 20 dakika yürüyüp geliyordum hergün. O sırada da ufak tefek ihtiyaçlarımı alıp dönüyordum işte. Bahçeli bi evin yokluğunu nasıl hissettim. Meğer apartmanlarda hapis hayatı yaşıyormuşuz. Arada çıkıp kendimizi avutuyormuşuz, dışarıda olunca farkına varmıyormuşuz bunu.

Bende sabahları yürüyordum işte bı buçuk saat iyi oluyordu ama şimdi çıkmıyorum çıkayım bari bende

Bizim dışımızda herkes dışarıda....
Benimde çıkış iznim var normalde kurumdan dolayı ama çıkmıorm.. İşim gücüm yk nie çıkaym diyorm
Ama insanların umrunda değil..
Herşeyi hiçte sayıyorlar

Fakat kardeşinin sabrına hayran kaldm x
Onun biraz sikintiliydi durumlar ondan mecburi sabır diyelim KV ile birlikte yasiyo o beter durumda yani bı test bile aldirmiyodu KV si şimdi bile ben yorma kendini öyle zorlama kritik dönemler diom KV si biz tarlada çapa bile capaladik diomus oda sizin zamanla şimdiki bir değil demiş

Boşuna kapattilarki zaten sözde kapama oldu keşke bu kapanmayı Şubat Mart'ta yapsalardi en azından şimdi rahat rahat acabileceklerdi

Kız nie verdiniz kv evinde yaşıyacaksa

Kız nie verdiniz kv evinde yaşıyacaksa
Kendi çok istedi yavrum babam hayır dedi ben hayır dedim benimle falan kustuydu o zamanlar hep sen karşı çıkıon diye daha yaşı küçük kız 21 e girecek dinlemedi şimdide keşke dinleseydim diyo ahh kuzum ahh dedim neyse sabret düzelecek herşey dedim ne diyim bazen çok iyiler laf soyletmiyo o zamanlar bazende baya baya kanlı bıçaklı gibiler

Bu saaten sonra otursun oturduğu yerde

Bu saaten sonra otursun oturduğu yerde
Aynen annemde öyle dedi otursun oturduğu yerde dedi vardır rabbimin bı bildiği bak bebiş verdi bebisle düzelir herşey dedim istemiodu cunku son zamanlarda rafa kaldırmayi düşünüyordu bebiş fikrini ama nasılmış işte bende iyi işte bak erken yaşta ne güzel dedim bak bana ugrasiom olee dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…