Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş güzel güzelde.. Öyle ortamda bebiş büyütmek marifet

Canim benim, hoş geldinnn, özlüyorum seniii üzülme kuşum cikar onlarin kuyrugu yine, acimamistir canı
Ara ara bakıyorum belki iyi değil yaptığım ama yani yüzü belli sanki hala benleymiş gibi geliyor
Saçma bir psijoloji
Ah canm benim, bu kadar takilman gercekten iyi olmayabilir. Artik yavasca kaldırman gerekebilir onlari, yine bir kutuya koy, boyle cok yipratici olur canm..
Hos geldin canımmm, iyi yapiyorsun, telefonlar nereye kadar valla bir sure sonra bagimli olyorsun bosver
Heriften kaçtım size geldim

Ne ediosunuz
Ahhaahah kitap okuyom baluskoooo
Kizlarrrrbkardesimin kan değeri 4430 çıkmış ASM deki hemşire dört haftalık demiş daha çok haftalık olması gerekmez mi Dr a yarın gidecek yarına bulabilmiş randevuyu
Canim değerler belirleyici kriter degildir, onemli olan son regl tarihi benim de birkac gun geçtiğinde 4144tü ooo cok kalp atisi bile duyulur, ikiz mi yoksa vs dedik ama 2 gun sonra gittigimde sadece kese görünmüştü degerler cok onemli degil, duzenli artması önemli canim, gec dollenme vs de olablyor cok degisken var. Cok sevindim yaa

Onun geçen ay regl iki gün geldi az geldi tek tük geldi bu ay da gelmedi işte gecikti

Gebelikte kitap okumaya sabrm kalmadı
Bugn zar zor herifle filmş bitirdim
Bitirmeseydm dır dır mır mır mır

Yani anlican kendi kasindi birazda çok dedim bak evlenince öyle olmaz diye ama dinlemedi dinletemedim sen bide aynı evde yasican bak dedim
Abla sözü dinlemeyenin hali perişan

Onun geçen ay regl iki gün geldi az geldi tek tük geldi bu ay da gelmedi işte gecikti
Yine de regl görmüş o gecen ay canim, yani gecen ayi saymayin o zaman 8-10haftalik filan olr ztn, gecen ayki reglinin ilk gununu yazin hesaplayalm hemen
Gebelikte kitap okumaya sabrm kalmadı
Bugn zar zor herifle filmş bitirdim
Bitirmeseydm dır dır mır mır mır

Abla sözü dinlemeyenin hali perişan
Ahahah benm nadiren uzaklasma olyor, onun disinda okuyamadigimda asiri mutsuz ve gergin olyorm

Bian herifim üye olduda o yazdı sandm
Tam bir kitap manyağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…