- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.421
Bebiş güzel güzelde.. Öyle ortamda bebiş büyütmek marifetAynen annemde öyle dedi otursun oturduğu yerde dedivardır rabbimin bı bildiği bak bebiş verdi bebisle düzelir herşey dedim istemiodu cunku son zamanlarda rafa kaldırmayi düşünüyordu bebiş fikrini ama nasılmış işte bende iyi işte bak erken yaşta ne güzel dedim bak bana ugrasiom olee dedim
Yok kız bebiş olsa hepsi her yerden kapisirlar duyunca bile kp si falan oturmuş ağlamış daha ilk torun olacak onlarindaBebiş güzel güzelde.. Öyle ortamda bebiş büyütmek marifet
Ahh nurum... Görecez.. Umarm öyle olurYok kız bebiş olsa hepsi her yerden kapisirlar duyunca bile kp si falan oturmuş ağlamış daha ilk torun olacak onlarinda
Yaa tee küçüklükten beri tanio kardisim daha doğrusu hepimiz KV si ile hergun msjlasiodu o zamanlar şimdi KV gelin oluncaAhh nurum... Görecez.. Umarm öyle olur
En iyi kv uyuyan kvYaa tee küçüklükten beri tanio kardisim daha doğrusu hepimiz KV si ile hergun msjlasiodu o zamanlar şimdi KV gelin olunca
Canim benim, hoş geldinnn, özlüyorum seniiiAmin canım amin
Keşke bu tarz olmasalar...
Evet herkes mükemmel değildir ama yani diş kalmıyor artık
Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla kucağına alsın seni de tebrik ederim teyze hanım
Ultrason görüntüm duruyor. Hem cüzdanımda hem telefonda. Cüzdanımdaki babasının resminin altında...
Oyy çok şükür bulmuşsun canım
Umarım arkadaşının sorunu kısa sürede çözülür canım
Vuvvvvvvvv bu süper bir haberr
Oyyyy canımmmmm sende ve diğer kızlarda iyi ki var ve var olmaya devam edin
Aminnnnnn canım aminnnn
Kuşun kuyruğunu kopardı çok moralim yüksek
Umarım çok çabuk atlatır canım...
Çok zor bir durum...
İşte geldim burdayım
Hunimi de taktım
Sinirlerim yayılsın diye buraya geldim kuzum. Önce sayfayı düzenledim... Sonra tek tek yazılarınızı okudum
Sen nasılsın keyfin nasıl bakalım
Ah canm benim, bu kadar takilman gercekten iyi olmayabilir. Artik yavasca kaldırman gerekebilir onlari, yine bir kutuya koy, boyle cok yipratici olur canm..Ara ara bakıyorum belki iyi değil yaptığım ama yani yüzü belli sanki hala benleymiş gibi geliyor
Saçma bir psijoloji
Hos geldin canımmm, iyi yapiyorsun, telefonlar nereye kadar valla bir sure sonra bagimli olyorsun bosver
Hee tmm o zaman sustuk
Ne zamana aldn nurummm
Canoooo dayloşşşşş
Burdaymmmmm
Malummmm herifin canlı dersi yokken sözüm var onunla vakit geçiriorm
Eniştenleyim
Hahahahahahhaha yok kız işler bitti cok şükür bitek perdeler kaldı..
Kim kopardı kızzzz
Ahhaahah kitap okuyom baluskooooHeriften kaçtım size geldim
Ne ediosunuz
Canim değerler belirleyici kriter degildir, onemli olan son regl tarihiKizlarrrrbkardesimin kan değeri 4430 çıkmış ASM deki hemşire dört haftalık demiş daha çok haftalık olması gerekmez mi Dr a yarın gidecek yarına bulabilmiş randevuyu
Yani anlican kendi kasindi birazda çok dedim bak evlenince öyle olmaz diye ama dinlemedi dinletemedim sen bide aynı evde yasican bak dedimEn iyi kv uyuyan kv
Onun geçen ay regl iki gün geldi az geldi tek tük geldi bu ay da gelmedi işte geciktiCanim benim, hoş geldinnn, özlüyorum seniiiüzülme kuşum cikar onlarin kuyrugu yine, acimamistir canı
Ah canm benim, bu kadar takilman gercekten iyi olmayabilir. Artik yavasca kaldırman gerekebilir onlari, yine bir kutuya koy, boyle cok yipratici olur canm..
Hos geldin canımmm, iyi yapiyorsun, telefonlar nereye kadar valla bir sure sonra bagimli olyorsun bosver
Ahhaahah kitap okuyom baluskoooo
Canim değerler belirleyici kriter degildir, onemli olan son regl tarihibenim de birkac gun geçtiğinde 4144tü ooo cok kalp atisi bile duyulur, ikiz mi yoksa vs dedik ama 2 gun sonra gittigimde sadece kese görünmüştü degerler cok onemli degil, duzenli artması önemli canim, gec dollenme vs de olablyor cok degisken var. Cok sevindim yaa
Gebelikte kitap okumaya sabrm kalmadıCanim benim, hoş geldinnn, özlüyorum seniiiüzülme kuşum cikar onlarin kuyrugu yine, acimamistir canı
Ah canm benim, bu kadar takilman gercekten iyi olmayabilir. Artik yavasca kaldırman gerekebilir onlari, yine bir kutuya koy, boyle cok yipratici olur canm..
Ahhaahah kitap okuyom baluskoooo
Canim değerler belirleyici kriter degildir, onemli olan son regl tarihibenim de birkac gun geçtiğinde 4144tü ooo cok kalp atisi bile duyulur, ikiz mi yoksa vs dedik ama 2 gun sonra gittigimde sadece kese görünmüştü degerler cok onemli degil, duzenli artması önemli canim, gec dollenme vs de olablyor cok degisken var. Cok sevindim yaa
Abla sözü dinlemeyenin hali perişanYani anlican kendi kasindi birazda çok dedim bak evlenince öyle olmaz diye ama dinlemedi dinletemedim sen bide aynı evde yasican bak dedim
Yine de regl görmüş o gecen ay canim, yani gecen ayi saymayin o zaman 8-10haftalik filan olr ztn, gecen ayki reglinin ilk gununu yazin hesaplayalm hemenOnun geçen ay regl iki gün geldi az geldi tek tük geldi bu ay da gelmedi işte gecikti
Ahahah benm nadiren uzaklasma olyor, onun disinda okuyamadigimda asiri mutsuz ve gergin olyormGebelikte kitap okumaya sabrm kalmadı
Bugn zar zor herifle filmş bitirdim
Bitirmeseydm dır dır mır mır mır
Abla sözü dinlemeyenin hali perişan
Bian herifim üye olduda o yazdı sandmYine de regl görmüş o gecen ay canim, yani gecen ayi saymayin o zaman 8-10haftalik filan olr ztn, gecen ayki reglinin ilk gununu yazin hesaplayalm hemen
Ahahah benm nadiren uzaklasma olyor, onun disinda okuyamadigimda asiri mutsuz ve gergin olyorm
Beki de ben senin herifinimdiiiiğrrrBian herifim üye olduda o yazdı sandm
Tam bir kitap manyağı
AhahahahahahaBeki de ben senin herifinimdiiiiğrrr
Ahshahshha kiz erkek uye benim kadar feminist olabilir mi ahshabsbsbAhahahahahahaerkek üye var sanacaklar şimdi
Benm kocam olabilirAhshahshha kiz erkek uye benim kadar feminist olabilir mi ahshabsbsb
O konuda hiç bilgim ykKizlar ya benim iki gündür troidler dışardan çok sis duruyorlar bu kdr sis değillerdi artık çok belli oluyorlar
Benimde yok dün fsrkettim aynada bugünde var yine merak ettimO konuda hiç bilgim yk
O zaman daha da kacamiyorum demektir.com ahhehwbdnwbdnBenm kocam olabilir
Adamın yğksek lisans tezi kadın hakları üzerine
Fulilere felan sorsana cnm belki bilirlerBenimde yok dün fsrkettim aynada bugünde var yine merak ettim
Artk daha fazla şüohelenebilirimO zaman daha da kacamiyorum demektir.com ahhehwbdnwbdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?