- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.441
Sorayım askosFulilere felan sorsana cnm belki bilirler
Artk daha fazla şüohelenebilirim
Hayır troidlere çok da dikkat ediyorum şeker ilacımı bu kadar düzenli içmiyorum dokunan yiyecekler var onları hiç yemiyorum hele çünkü yükselince tembellik anksiyete sinir yorgunluk sanki böyle boğazımı sikiyorlar gibi herşey oluyo ama hiç böyle sismemistiFulilere felan sorsana cnm belki bilirler
Artk daha fazla şüohelenebilirim
Allah allah yaHayır troidlere çok da dikkat ediyorum şeker ilacımı bu kadar düzenli içmiyorum dokunan yiyecekler var onları hiç yemiyorum hele çünkü yükselince tembellik anksiyete sinir yorgunluk sanki böyle boğazımı sikiyorlar gibi herşey oluyo ama hiç böyle sismemisti
Sanki erinmislik halin sürekli yorgunluk halinin sebebi o olabilir mi diye de düşünmeye başladım yarın Dr a da bı sorayım bakalım ne diyecek doz arttırır belkiAllah allah ya
Aaa dğru yarn dr gidecen zaten..Sanki erinmislik halin sürekli yorgunluk halinin sebebi o olabilir mi diye de düşünmeye başladım yarın Dr a da bı sorayım bakalım ne diyecek doz arttırır belki
Aynen bakalım ne diyecekAaa dğru yarn dr gidecen zaten..
Aynen yarn dr sor bakalım
Valla bazıları bir şey bilmiyor biz daha çok bilgiliyiz hep bu konuları okuyoruzpıtı pıtı kalbini duyar
Bence de cahıl bunlar kanki
Vücutta enfeksiyon olunca şişiyor diye duydumKizlar ya benim iki gündür troidler dışardan çok sis duruyorlar bu kdr sis değillerdi artık çok belli oluyorlar
Beş tane çizgi çıktı şimdi bu tek sayı o zaman ben gebe değilim dimiyok mu gebelik testi yapan yav canım sıkıldı
Psikopatmısınyok mu gebelik testi yapan yav canım sıkıldı
Kv3 tane şiytan var.. Hangi birini diem
Sen ne yicen sendemi makarnaaaaa
Daha çok haftalık ne kızKizlarrrrbkardesimin kan değeri 4430 çıkmış ASM deki hemşire dört haftalık demiş daha çok haftalık olması gerekmez mi Dr a yarın gidecek yarına bulabilmiş randevuyu
Bende özliyorum kiiCanim benim, hoş geldinnn, özlüyorum seniiiüzülme kuşum cikar onlarin kuyrugu yine, acimamistir canı
Ah canm benim, bu kadar takilman gercekten iyi olmayabilir. Artik yavasca kaldırman gerekebilir onlari, yine bir kutuya koy, boyle cok yipratici olur canm..
Hos geldin canımmm, iyi yapiyorsun, telefonlar nereye kadar valla bir sure sonra bagimli olyorsun bosver
Ahhaahah kitap okuyom baluskoooo
Canim değerler belirleyici kriter degildir, onemli olan son regl tarihibenim de birkac gun geçtiğinde 4144tü ooo cok kalp atisi bile duyulur, ikiz mi yoksa vs dedik ama 2 gun sonra gittigimde sadece kese görünmüştü degerler cok onemli degil, duzenli artması önemli canim, gec dollenme vs de olablyor cok degisken var. Cok sevindim yaa
Çok tuzlu şeyler yediysen ve fazla stres yaptıysan şişer canımKizlar ya benim iki gündür troidler dışardan çok sis duruyorlar bu kdr sis değillerdi artık çok belli oluyorlar
Enfeksiyon muuuuValla bazıları bir şey bilmiyor biz daha çok bilgiliyiz hep bu konuları okuyoruz
Vücutta enfeksiyon olunca şişiyor diye duydum
Kanka kuyruğu nasıl kopardı ben hala ordaymKv
Daha çok haftalık ne kız
Yarın kontrolde daha iyi belli olur fıstık
Bende özliyorum kii
Milletin nikotin bağımlılığı var benim buraya. Şimdi bu kuyruk ya, uçmasını etkiliyor, canı da acımıştır yoksa çıksın çıkmasın bana farketmez
Kaldıramıyorum ki şeker elşm gitmiyor.
Sen yarın randevu kaçta
Çok tuzlu şeyler yediysen ve fazla stres yaptıysan şişer canım
Hiç tuz yemiyordum dün biraz attım stres şuan düşününce yok ama içten içe stres var mı bilmiyorum bilincaltim fena oyunlar oynuyo rüyam çok değişiktiKv
Daha çok haftalık ne kız
Yarın kontrolde daha iyi belli olur fıstık
Bende özliyorum kii
Milletin nikotin bağımlılığı var benim buraya. Şimdi bu kuyruk ya, uçmasını etkiliyor, canı da acımıştır yoksa çıksın çıkmasın bana farketmez
Kaldıramıyorum ki şeker elşm gitmiyor.
Sen yarın randevu kaçta
Çok tuzlu şeyler yediysen ve fazla stres yaptıysan şişer canım
Ay Allah korusun ben öyle duyduğumu söyledim belki değildir yel alsın götürsün lafımıEnfeksiyon muuuuo zaman benim tüplü dalış yatar
Ya kuşu kuyruğundan yakalamış hem de kafeste...Kanka kuyruğu nasıl kopardı ben hala ordaym
Yok kuzu zaten böyle sisse ters giden bisiler vardır muhtemelen sen dedin diye degilAy Allah korusun ben öyle duyduğumu söyledim belki değildir yel alsın götürsün lafımı
Yapmıştırki yapml ş zatenTutmuş çekmiş
Pare tam hayvanseverlerin eline verilecek bir KvYa kuşu kuyruğundan yakalamış hem de kafeste...E hayvan ona alışkın değil elinden kurtulmaya çalışmış. Bu da kendine doğru çekmiş kuyruk elde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?