Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzu zaten böyle sisse ters giden bisiler vardır muhtemelen sen dedin diye degil
Belki yorgunluktan ya da parenin dediği gibi tuzdandır Paresilaaa üzüldüm muhabbetinize yazık hayvana öyle de tutulmaz ama yeniden çabuk çıkar mevsimsel olarak yenileniyor bunların tüyleri eşim de bakıyor bir aman

sen daha var
Valla bazıları bir şey bilmiyor biz daha çok bilgiliyiz hep bu konuları okuyoruz

Vücutta enfeksiyon olunca şişiyor diye duydum
aynen doktordan çok doktor oldum araştırmaktan eşim bile dr yanında rezil etti beni semih bey bu profesör artık sizden daha doktor bu diye salah şey kızardım lafı ağzıma tıkadı
Beş tane çizgi çıktı şimdi bu tek sayı o zaman ben gebe değilim dimi 6 yada 4 olsaydı çift di o zaman gebeydim dimi
nur u dışarı alalım lütfen
istediğin kadar

E canın sıkılmasın diye yapayım dedim

Hiç tuz yemiyordum dün biraz attım stres şuan düşününce yok ama içten içe stres var mı bilmiyorum bilincaltim fena oyunlar oynuyo rüyam çok değişikti
Birde neydi o unuttum adını farklı bir tuz kullanmak gerekiyor
Ne kadar etmiyorum dese de insan ediyor be kuzum hele bu kadar yakınken
Tutmuş çekmiş
Sonra da bırakıyor elinde kuyruk
Yapmıştırki yapml ş zaten

Pare tam hayvanseverlerin eline verilecek bir Kv
Kv'den kurtulman için harika bir şansn var
Daha çok varda hayvana yaptığı neyse demeyim
Çabuk çıkar belki ama canım kuyruk yön verdiriyor, uçmasını sağlıyor.. Biz kaş alırken bile nasıl acıyor... Kuşu düşünemiyorum bile
kahkaha attım

ayıpsın olmasın zaten
Valla yani bir yandan kızıyorum bir yandan gülüyorum
Kuşu görsen güdük kaldıtipini gördükçe gülesim geliyor canı acıdığını düşününce üzülüyorum kafeste kuyraktan tutulmasını kızıyorum
Bir ruh halinden diğerine geçiyorum bu gidişle beni manik depresif yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…