- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.461
Belki yorgunluktan ya da parenin dediği gibi tuzdandırYok kuzu zaten böyle sisse ters giden bisiler vardır muhtemelen sen dedin diye degil
sen daha varBen varım
aynen doktordan çok doktor oldum araştırmaktanValla bazıları bir şey bilmiyor biz daha çok bilgiliyiz hep bu konuları okuyoruz
Vücutta enfeksiyon olunca şişiyor diye duydum
nur u dışarı alalım lütfenBeş tane çizgi çıktı şimdi bu tek sayı o zaman ben gebe değilim dimi6 yada 4 olsaydı çift di o zaman gebeydim dimi
istediğin kadarPsikopatmısın
Şüphem yoktusen daha var
aynen doktordan çok doktor oldum araştırmaktaneşim bile dr yanında rezil etti beni semih bey bu profesör artık sizden daha doktor bu diye salah şey kızardım lafı ağzıma tıkadı
nur u dışarı alalım lütfen
istediğin kadar
E canın sıkılmasın diye yapayım dedimsen daha var
aynen doktordan çok doktor oldum araştırmaktaneşim bile dr yanında rezil etti beni semih bey bu profesör artık sizden daha doktor bu diye salah şey kızardım lafı ağzıma tıkadı
nur u dışarı alalım lütfen
istediğin kadar
kahkaha attımYa kuşu kuyruğundan yakalamış hem de kafeste...E hayvan ona alışkın değil elinden kurtulmaya çalışmış. Bu da kendine doğru çekmiş kuyruk elde
ayıpsın olmasın zatenŞüphem yoktu
len kardeşinin testini bize yutturabilirdin aslındaE canın sıkılmasın diye yapayım dedim
Senden korkulurrrrrlen kardeşinin testini bize yutturabilirdin aslındaama o kadar cin fikirli çıkmadın
La kardeşim yanımda diilki fotosu yoklen kardeşinin testini bize yutturabilirdin aslındaama o kadar cin fikirli çıkmadın
Neli istersinCanm kek çekti ya
Buyrun efendimSenden korkulurrrrr
Şeytannnnnn
şaşkın gebelik testi yapmadı mı atcedin işteLa kardeşim yanımda diilki fotosu yok
Adres verLimonlu
Yaptı amma velakin fotoyla diil görüntülü arayarak haber verdiBuyrun efendim
şaşkın gebelik testi yapmadı mı atcedin işte
Senden öğrenecek cok şey varBuyrun efendim
şaşkın gebelik testi yapmadı mı atcedin işte
Adres ver
Olacak tabiki de yirmi haftalıkken beta ya mi baktircanofff beee nasip olur mu bir gün kan değerim 5314523 çıktı hamile günlüğü 20 haftalık ve devamı doğumdan üç bej gün geçti diye beeehh
nurr elendin çık oyundanYaptı amma velakin fotoyla diil görüntülü arayarak haber verdi
neden olmasınOlacak tabiki de yirmi haftalıkken beta ya mi baktircan
Birde neydi o unuttum adını farklı bir tuz kullanmak gerekiyorHiç tuz yemiyordum dün biraz attım stres şuan düşününce yok ama içten içe stres var mı bilmiyorum bilincaltim fena oyunlar oynuyo rüyam çok değişikti
Sonra da bırakıyor elinde kuyrukTutmuş çekmiş
Daha çok varda hayvana yaptığı neyse demeyimYapmıştırki yapml ş zaten
Pare tam hayvanseverlerin eline verilecek bir Kv
Kv'den kurtulman için harika bir şansn var
Çabuk çıkar belki ama canım kuyruk yön verdiriyor, uçmasını sağlıyor.. Biz kaş alırken bile nasıl acıyor... Kuşu düşünemiyorum bileBelki yorgunluktan ya da parenin dediği gibi tuzdandırParesilaaa üzüldüm muhabbetinize yazık hayvana öyle de tutulmaz ama yeniden çabuk çıkar mevsimsel olarak yenileniyor bunların tüyleri eşim de bakıyor bir aman
Valla yani bir yandan kızıyorum bir yandan gülüyorumkahkaha attım
ayıpsın olmasın zaten
Hepinize elvedaanurr elendin çık oyundan
neden olmasınpsikopatlık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?