- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.481
İyotsuz tuz kuzum özellikle aldık onu şuan dışarda da etmeye başladımBirde neydi o unuttum adını farklı bir tuz kullanmak gerekiyor
Ne kadar etmiyorum dese de insan ediyor be kuzum hele bu kadar yakınken
Sonra da bırakıyor elinde kuyruk
Daha çok varda hayvana yaptığı neyse demeyim
Çabuk çıkar belki ama canım kuyruk yön verdiriyor, uçmasını sağlıyor.. Biz kaş alırken bile nasıl acıyor... Kuşu düşünemiyorum bile
Valla yani bir yandan kızıyorum bir yandan gülüyorum
Kuşu görsen güdük kaldıtipini gördükçe gülesim geliyor canı acıdığını düşününce üzülüyorum kafeste kuyraktan tutulmasını kızıyorum
Bir ruh halinden diğerine geçiyorum bu gidişle beni manik depresif yapacaklar
Olacak tabiiiiiiofff beee nasip olur mu bir gün kan değerim 5314523 çıktı hamile günlüğü 20 haftalık ve devamı doğumdan üç bej gün geçti diye beeehh
Böyle kıyamayan gelin varkenBirde neydi o unuttum adını farklı bir tuz kullanmak gerekiyor
Çabuk çıkar belki ama canım kuyruk yön verdiriyor, uçmasını sağlıyor.. Biz kaş alırken bile nasıl acıyor... Kuşu düşünemiyorum bile
Kuşu görsen güdük kaldıtipini gördükçe gülesim geliyor canı acıdığını düşününce üzülüyorum kafeste kuyraktan tutulmasını kızıyorum
Nere kızzzzzzzHepinize elvedaa
O kedi bile kovalayamaz
He iyotsuz nasıl unuttum yaİyotsuz tuz kuzum özellikle aldık onu şuan dışarda da etmeye başladım
Kıyamamak değil kızOlacak tabiiiiii
Böyle kıyamayan gelin varken
Daha neler yapar neler
güdükBirde neydi o unuttum adını farklı bir tuz kullanmak gerekiyor
Hepinize elvedaa
ne zaman olurOlacak tabiiiiii
Böyle kıyamayan gelin varken
Daha neler yapar neler
Kocasına kıyamayanHe iyotsuz nasıl unuttum ya
Kıyamamak değil kız
Allah bilirgüdüksen de biliyor muşsun bizim eşeğimiz vardı eskiden adı güdük tü
ne zaman olur
güdüksen de biliyor muşsun bizim eşeğimiz vardı eskiden adı güdük tü
ne zaman olur
He ona kıyamamKocasına kıyamayan
Bayram sonrası dediğin nedirki..He ona kıyamam
Bayram sonrası gidiyorlar az daha sıkam dişimi
Ahhhh sacimmm yaaa çekmeee zaten çok dökülmeye başladıgüdüksen de biliyor muşsun bizim eşeğimiz vardı eskiden adı güdük tü
ne zaman olur
parem bak bayram bitimine 11 gün var kuşların totosunu kolla kazaya kurban gitmesinHe ona kıyamam
Bayram sonrası gidiyorlar az daha sıkam dişimi
Ne derdiniz var sacimla yaaayaktı beniiiiğğğ yaktı beniğğğ
Bayrama kuşu pişireceklerparem bak bayram bitimine 11 gün var kuşların totosunu kolla kazaya kurban gitmesin
Ekmek ve hurma almaya gittik. Dönüşte bir baktım ortada parkımsı bir oturma alanı var. Böyle bir şey olamaz ya orayı hiç o kadar kalabalık görmemiştim. Çıktın bir şey aldın evine dön bankta niye oturup sigara içiyorsun :/Bizim dışımızda herkes dışarıda....
Benimde çıkış iznim var normalde kurumdan dolayı ama çıkmıorm.. İşim gücüm yk nie çıkaym diyorm
Ama insanların umrunda değil..
Herşeyi hiçte sayıyorlar
hemşire senden korkmaya başladım hakkaten psikopatlık var sen de
Kankiler kirilmisti tuyu bende kotu duruyo diye aliyim dedim ama gelmedi hshdhdKız deneme elinde kalır
Bil bakalım kim
Markete gittim evden çıkmaya çıkmaya bacaklarım yürümeyi unutmuş yoruldum oturdum dinleniyorum dinlenirken de bı sigara yakayım dedimdiEkmek ve hurma almaya gittik. Dönüşte bir baktım ortada parkımsı bir oturma alanı var. Böyle bir şey olamaz ya orayı hiç o kadar kalabalık görmemiştim. Çıktın bir şey aldın evine dön bankta niye oturup sigara içiyorsun :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?