Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki kapanma değil açılma..
Şaka gibi.. Bende balkondan dışarıyı izliorm bişi değişmemiş yani herkes dışarda
Olan küçük esnafa oluo yazık günah

Sanki kapanma değil açılma..
Şaka gibi.. Bende balkondan dışarıyı izliorm bişi değişmemiş yani herkes dışarda
Olan küçük esnafa oluo yazık günah
Ben bütün bu süreçte son bir yıl bir buçuk aydır sadece yazın ortalık biraz düzeldi gibi oldu diye 3-4 kez annemin evine gittim bir kez de onlar geldi. Hayatımız kaymış millet kapanma zamanı parkta oturuyor. Zaten aşı da yok. Oh ne güzel

Dedim ya kuzum çıkma iznim var çkabilirim ama çkmıorm
Neden hayatımı tehlikeye ataym
Ama insanlarn umrunda değil
İki yıldır ağzıma sürmedim o kadar icmeyip kendime eziyet etmişim şimdi unutmusken niye iceyim
O zamab kalp ve sen
İçme annem içme

Dedim ya kuzum çıkma iznim var çkabilirim ama çkmıorm
Neden hayatımı tehlikeye ataym
Ama insanlarn umrunda değil

O zamab kalp ve sen
İçme annem içme
Ya delirmemek için insan yine çıkar. İhtiyacını alır döner evine. Biz markette sıra var diye kalabalığa girmeyelim deyip başka markete gittik geçen. Yine böyle cadde üstü banklarda çoluk çombalak oturan vardı. Çıktın bari yürü, ihtiyacını gör havanı al, dön. Bankta oturup keyif çatmak niye? Bir de dip dibeler insanlar. Üff 19 mayısa uzayabilir diyorlar şimdi de

Valla bizim burayı görseniz yasaklar bitmiş dersiniz

Uzasa ne olacakki bacım?
Kim tınlıor.. Kimin umrunda..
Herşey ortada malesef

Onlar halt etmiş bizden iyi bilemezler bikerem boşver
ben cevizli havuçlu istiyorum
evet bir süre uçamaz Onların elinin de ne işi var kafeste o da ayrı mesele korkan kuş kolay alışmıyor insana inşallah hemen yener korkusunu güdük

Uzasa ne olacakki bacım?
Kim tınlıor.. Kimin umrunda..
Herşey ortada malesef
İşte bu bize zulüm oluyor başka hiçbir faydası yok. Biz zaten kimsenin evine gitmiyorduk, kimseyi de eve sokmuyoruz. Ben hala marketten getirdiğim şeyleri antibakteriyel mendille silip öyle yerleştiriyorum. Tek yaptığımız arabayla turlamak ve sahilde yürümekti. Parti, düğün ve toplaşma meraklıları yüzünden onu da yapamıyoruz artık

Gel birbirimize yapalım

Havuçlu cevizli çok güzel olmuyor mu ya
Olsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…