- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.501
Sanki kapanma değil açılma..Ekmek ve hurma almaya gittik. Dönüşte bir baktım ortada parkımsı bir oturma alanı var. Böyle bir şey olamaz ya orayı hiç o kadar kalabalık görmemiştim. Çıktın bir şey aldın evine dön bankta niye oturup sigara içiyorsun :/
Sen sigaramı içiosunMarkete gittim evden çıkmaya çıkmaya bacaklarım yürümeyi unutmuş yoruldum oturdum dinleniyorum dinlenirken de bı sigara yakayım dedimdi
Kuaföre götürüp Amerikan tıraşı yaptıraydınKankiler kirilmisti tuyu bende kotu duruyo diye aliyim dedim ama gelmedi hshdhd
Şimdi?İki yıl önceye kadar evet içiyordum
Ben bütün bu süreçte son bir yıl bir buçuk aydır sadece yazın ortalık biraz düzeldi gibi oldu diye 3-4 kez annemin evine gittim bir kez de onlar geldi. Hayatımız kaymış millet kapanma zamanı parkta oturuyor. Zaten aşı da yok. Oh ne güzelSanki kapanma değil açılma..
Şaka gibi.. Bende balkondan dışarıyı izliorm bişi değişmemiş yani herkes dışarda
Olan küçük esnafa oluo yazık günah
İki yıldır ağzıma sürmedim o kadar icmeyip kendime eziyet etmişim şimdi unutmusken niye iceyimŞimdi?
Dedim ya kuzum çıkma iznim var çkabilirim ama çkmıormBen bütün bu süreçte son bir yıl bir buçuk aydır sadece yazın ortalık biraz düzeldi gibi oldu diye 3-4 kez annemin evine gittim bir kez de onlar geldi. Hayatımız kaymış millet kapanma zamanı parkta oturuyor. Zaten aşı da yok. Oh ne güzel
O zamab kalp ve senİki yıldır ağzıma sürmedim o kadar icmeyip kendime eziyet etmişim şimdi unutmusken niye iceyim
Dedim ya kuzum çıkma iznim var çkabilirim ama çkmıorm
Neden hayatımı tehlikeye ataym
Ama insanlarn umrunda değil
O zamab kalp ve sen
İçme annem içme
Ya delirmemek için insan yine çıkar. İhtiyacını alır döner evine. Biz markette sıra var diye kalabalığa girmeyelim deyip başka markete gittik geçen. Yine böyle cadde üstü banklarda çoluk çombalak oturan vardı. Çıktın bari yürü, ihtiyacını gör havanı al, dön. Bankta oturup keyif çatmak niye? Bir de dip dibeler insanlar. Üff 19 mayısa uzayabilir diyorlar şimdi deDedim ya kuzum çıkma iznim var çkabilirim ama çkmıorm
Neden hayatımı tehlikeye ataym
Ama insanlarn umrunda değil
O zamab kalp ve sen
İçme annem içme
Valla bizim burayı görseniz yasaklar bitmiş dersinizYa delirmemek için insan yine çıkar. İhtiyacını alır döner evine. Biz markette sıra var diye kalabalığa girmeyelim deyip başka markete gittik geçen. Yine böyle cadde üstü banklarda çoluk çombalak oturan vardı. Çıktın bari yürü, ihtiyacını gör havanı al, dön. Bankta oturup keyif çatmak niye? Bir de dip dibeler insanlar. Üff 19 mayısa uzayabilir diyorlar şimdi de
Uzasa ne olacakki bacım?Ya delirmemek için insan yine çıkar. İhtiyacını alır döner evine. Biz markette sıra var diye kalabalığa girmeyelim deyip başka markete gittik geçen. Yine böyle cadde üstü banklarda çoluk çombalak oturan vardı. Çıktın bari yürü, ihtiyacını gör havanı al, dön. Bankta oturup keyif çatmak niye? Bir de dip dibeler insanlar. Üff 19 mayısa uzayabilir diyorlar şimdi de
Onlar halt etmiş bizden iyi bilemezler bikerem boşversen daha var
aynen doktordan çok doktor oldum araştırmaktaneşim bile dr yanında rezil etti beni semih bey bu profesör artık sizden daha doktor bu diye salah şey kızardım lafı ağzıma tıkadı
nur u dışarı alalım lütfen
istediğin kadar
ben cevizli havuçlu istiyorumLimonlu
evet bir süre uçamazBirde neydi o unuttum adını farklı bir tuz kullanmak gerekiyor
Ne kadar etmiyorum dese de insan ediyor be kuzum hele bu kadar yakınken
Sonra da bırakıyor elinde kuyruk
Daha çok varda hayvana yaptığı neyse demeyim
Çabuk çıkar belki ama canım kuyruk yön verdiriyor, uçmasını sağlıyor.. Biz kaş alırken bile nasıl acıyor... Kuşu düşünemiyorum bile
Valla yani bir yandan kızıyorum bir yandan gülüyorum
Kuşu görsen güdük kaldıtipini gördükçe gülesim geliyor canı acıdığını düşününce üzülüyorum kafeste kuyraktan tutulmasını kızıyorum
Bir ruh halinden diğerine geçiyorum bu gidişle beni manik depresif yapacaklar
Yok anacım mor halı morBayram sonrası dediğin nedirki..
Karantinanın bitmesi
Bir daha yasak felan olursa yine kırmızı halı ser emi
Yakında göz falan kalmayacakparem bak bayram bitimine 11 gün var kuşların totosunu kolla kazaya kurban gitmesin
Salondan mutfağa giderken karısını kucağında taşıyan adam mıAbi bu kadınlar markete diye çıkıp niye kacarlarki yaa çocuğunu çokluğunu bırakıp bu nedir ya
İşte bu bize zulüm oluyor başka hiçbir faydası yok. Biz zaten kimsenin evine gitmiyorduk, kimseyi de eve sokmuyoruz. Ben hala marketten getirdiğim şeyleri antibakteriyel mendille silip öyle yerleştiriyorum. Tek yaptığımız arabayla turlamak ve sahilde yürümekti. Parti, düğün ve toplaşma meraklıları yüzünden onu da yapamıyoruz artıkUzasa ne olacakki bacım?
Kim tınlıor.. Kimin umrunda..
Herşey ortada malesef
Evet ama sadece buda değil bundan önceki dört çocuğunu bırakıp gitmisSalondan mutfağa giderken karısını kucağında taşıyan adam mı
Gel birbirimize yapalımOnlar halt etmiş bizden iyi bilemezler bikerem boşver
ben cevizli havuçlu istiyorum
evet bir süre uçamazOnların elinin de ne işi var kafeste o da ayrı mesele korkan kuş kolay alışmıyor insana inşallah hemen yener korkusunu güdük
Havuçlu cevizli çok güzel olmuyor mu yaOnlar halt etmiş bizden iyi bilemezler bikerem boşver
ben cevizli havuçlu istiyorum
evet bir süre uçamazOnların elinin de ne işi var kafeste o da ayrı mesele korkan kuş kolay alışmıyor insana inşallah hemen yener korkusunu güdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?