- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.521
Ciddşyetin kimse farknda değilİşte bu bize zulüm oluyor başka hiçbir faydası yok. Biz zaten kimsenin evine gitmiyorduk, kimseyi de eve sokmuyoruz. Ben hala marketten getirdiğim şeyleri antibakteriyel mendille silip öyle yerleştiriyorum. Tek yaptığımız arabayla turlamak ve sahilde yürümekti. Parti, düğün ve toplaşma meraklıları yüzünden onu da yapamıyoruz artık
Bundan öncekine bakamadım gerçekten ne oluyor bu milete acaba çok çoğaldı bu haberler korkuyorum başlarımıza gelir diye Allah korusun yaEvet ama sadece buda değil bundan önceki dört çocuğunu bırakıp gitmis
Bazı sosyal medyayı kullanmayı bilmeyenler yüzünden öldü ne olduysaBundan öncekine bakamadım gerçekten ne oluyor bu milete acaba çok çoğaldı bu haberler korkuyorum başlarımıza gelir diye Allah korusun ya
Aa virüs mu var nerde hani göremiyorum ben ben gormuyorsam yoktur!! Zihniyet bu malesefCiddşyetin kimse farknda değil
Hatta virüse inanmıorz diyen var
Az önce bir haber okudum
Bir adliye personeli 6 aylık hamile, corona yakalanıo ve bebeği erken alıolar yoğun bakmda.. Kendi vefat edio..
Ama virğs yok...........
Valla çok güzel oluyor mis gibi kokuyor hem de olsa da yesekHavuçlu cevizli çok güzel olmuyor mu ya
Olsa da yesek
Aynen öyle bilmeyen girmese keşke evlilik çocuk oyuncağına dönüyor bunlar yüzündenBazı sosyal medyayı kullanmayı bilmeyenler yüzünden öldü ne olduysa
Sen buna bakma şimdi aglarsinBundan öncekine bakamadım gerçekten ne oluyor bu milete acaba çok çoğaldı bu haberler korkuyorum başlarımıza gelir diye Allah korusun ya
Evli olup başkasına kaçmış ben buna üzülmem yok.tabi zorluk çok görmüş ama başkasına kaçana asla üzülmüyorum aldatmak ya nefret ediyorumSen buna bakma şimdi aglarsin
Evet ben de ona takıldım garip gülsem mi ağlasam mıİstemeden çocuğu olmuş
16 yaşındaymış çünkü bilmiyorsa kimse bişi anlatmadiysa ki sanmıyorum aile planlaması ula ilgili bisiler araştırma yapabileceğiniİstemeden çocuğu olmuş
Büyüynce kaçmayı bilmiş ama16 yaşındaymış çünkü bilmiyorsa kimse bişi anlatmadiysa ki sanmıyorum aile planlaması ula ilgili bisiler araştırma yapabileceğini
300 TL vereyim nikah yapmayalım sana demiş ya nikah istemioz demişler yapmamışlar aslında evli diil neler neler var yaaBüyüynce kaçmayı bilmiş ama
300 TL vereyim nikah yapmayalım sana demiş ya nikah istemioz demişler yapmamışlar aslında evli diil neler neler var yaa
Sokaklarda maskesiz çocuklar, sabahtan akşama kadar bağıran koşan çocuk sesi, hoparlörle yolda müzik dinleyen ergenlerin bağırması. Virus varsa bu çocuklara bulaşmıyor mu? Ha ailecek gidip oturma yapıp yiyip içmişsin, ha çocukların ağız ağıza oynamış farkı yok ki.Valla bizim burayı görseniz yasaklar bitmiş dersiniz
Sizin orda da bitmiş yasaklarSokaklarda maskesiz çocuklar, sabahtan akşama kadar bağıran koşan çocuk sesi, hoparlörle yolda müzik dinleyen ergenlerin bağırması. Virus varsa bu çocuklara bulaşmıyor mu? Ha ailecek gidip oturma yapıp yiyip içmişsin, ha çocukların ağız ağıza oynamış farkı yok ki.
Sesten beynim durdu üç gündür. Karşıda da bahçeli bi ev var, muhtemelen bahçeli diye adamın çocukları kalmaya geldi, hergün bahçede belki 10 kişi iftar, gece 12ye kadar bağıra bağıra muhabbet ve yine bağıran çocuk ve ergen sesleri.
Haber vermeden son anda kapatma olunca kıyamet koparıyorlar vay efendim hazırlık yapacaktık diye. Haber verince de herkes toplandı yazlığa, arkadaş akraba evine gittiSokaklarda maskesiz çocuklar, sabahtan akşama kadar bağıran koşan çocuk sesi, hoparlörle yolda müzik dinleyen ergenlerin bağırması. Virus varsa bu çocuklara bulaşmıyor mu? Ha ailecek gidip oturma yapıp yiyip içmişsin, ha çocukların ağız ağıza oynamış farkı yok ki.
Sesten beynim durdu üç gündür. Karşıda da bahçeli bi ev var, muhtemelen bahçeli diye adamın çocukları kalmaya geldi, hergün bahçede belki 10 kişi iftar, gece 12ye kadar bağıra bağıra muhabbet ve yine bağıran çocuk ve ergen sesleri.
10kişi iftarda ne eğlenceli olur kıskandımSokaklarda maskesiz çocuklar, sabahtan akşama kadar bağıran koşan çocuk sesi, hoparlörle yolda müzik dinleyen ergenlerin bağırması. Virus varsa bu çocuklara bulaşmıyor mu? Ha ailecek gidip oturma yapıp yiyip içmişsin, ha çocukların ağız ağıza oynamış farkı yok ki.
Hadi ben kulaklık takar otururum, hastası olan var, küçük bebeği olan var. Yazık ya, gerçekten.Haber vermeden son anda kapatma olunca kıyamet koparıyorlar vay efendim hazırlık yapacaktık diye. Haber verince de herkes toplandı yazlığa, arkadaş akraba evine gittiHer koşulda gönüllerini eğlendirmek istiyorlar
Sonra bahçeli bı ev alırız yaşlanınca her birinin ikişer üçer çocuğu olsa hepsi toplanıp gelse polis basar evi kız NOluyo burda diye
Ya normal bi ses değil inan ki. Gece 11 buçuk, son ses muhabbet, ağlayan kosan çocuk sesleri, bağıra bağıra konuşan ergen sesleri. Benim sesim onun yarısı kadar çıksa kendi sesimden rahatsız olurum.
İnsanlat çok bencillesmedi mi yaa ben eskiden hiç böyle bilmezdim insanları ya çocuktum o yüzden işin detayını bilmiyordum ya da akademik öğretime önem verilip eğitim görgü örf adet geride bırakıldı inşallah kendi hırslarına düştü bencil oldu ben anlayamıyorum cidden anlayamiyorumHadi ben kulaklık takar otururum, hastası olan var, küçük bebeği olan var. Yazık ya, gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?