Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciddşyetin kimse farknda değil
Hatta virüse inanmıorz diyen var
Az önce bir haber okudum
Bir adliye personeli 6 aylık hamile, corona yakalanıo ve bebeği erken alıolar yoğun bakmda.. Kendi vefat edio..
Ama virğs yok...........

Aa virüs mu var nerde hani göremiyorum ben ben gormuyorsam yoktur!! Zihniyet bu malesef

Valla bizim burayı görseniz yasaklar bitmiş dersiniz
Sokaklarda maskesiz çocuklar, sabahtan akşama kadar bağıran koşan çocuk sesi, hoparlörle yolda müzik dinleyen ergenlerin bağırması. Virus varsa bu çocuklara bulaşmıyor mu? Ha ailecek gidip oturma yapıp yiyip içmişsin, ha çocukların ağız ağıza oynamış farkı yok ki.
Sesten beynim durdu üç gündür. Karşıda da bahçeli bi ev var, muhtemelen bahçeli diye adamın çocukları kalmaya geldi, hergün bahçede belki 10 kişi iftar, gece 12ye kadar bağıra bağıra muhabbet ve yine bağıran çocuk ve ergen sesleri.

Sizin orda da bitmiş yasaklar

Haber vermeden son anda kapatma olunca kıyamet koparıyorlar vay efendim hazırlık yapacaktık diye. Haber verince de herkes toplandı yazlığa, arkadaş akraba evine gitti Her koşulda gönüllerini eğlendirmek istiyorlar

10kişi iftarda ne eğlenceli olur kıskandım Nurzfr 11 çocuk bence güzel fikir ben de destekliyorum

Hadi ben kulaklık takar otururum, hastası olan var, küçük bebeği olan var. Yazık ya, gerçekten.

10kişi iftarda ne eğlenceli olur kıskandım Nurzfr 11 çocuk bence güzel fikir ben de destekliyorum
Ya normal bi ses değil inan ki. Gece 11 buçuk, son ses muhabbet, ağlayan kosan çocuk sesleri, bağıra bağıra konuşan ergen sesleri. Benim sesim onun yarısı kadar çıksa kendi sesimden rahatsız olurum.
24 saat muhabbet sesi evin içinde. Camları açmaya korkuyorum artık.

Hadi ben kulaklık takar otururum, hastası olan var, küçük bebeği olan var. Yazık ya, gerçekten.
İnsanlat çok bencillesmedi mi yaa ben eskiden hiç böyle bilmezdim insanları ya çocuktum o yüzden işin detayını bilmiyordum ya da akademik öğretime önem verilip eğitim görgü örf adet geride bırakıldı inşallah kendi hırslarına düştü bencil oldu ben anlayamıyorum cidden anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…