- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.541
Polisi arasanız kuzum çok ses yasak sonuçta ne kadar evlerinde duruyor olsa da seni rahatsız ettiği sürece yasakYa normal bi ses değil inan ki. Gece 11 buçuk, son ses muhabbet, ağlayan kosan çocuk sesleri, bağıra bağıra konuşan ergen sesleri. Benim sesim onun yarısı kadar çıksa kendi sesimden rahatsız olurum.
24 saat muhabbet sesi evin içinde. Camları açmaya korkuyorum artık.
Ne var ayol çocukları torunları seviyorum dersinSonra bahçeli bı ev alırız yaşlanınca her birinin ikişer üçer çocuğu olsa hepsi toplanıp gelse polis basar evi kız NOluyo burda diye
fazla kalabalık bir sokakmışYa normal bi ses değil inan ki. Gece 11 buçuk, son ses muhabbet, ağlayan kosan çocuk sesleri, bağıra bağıra konuşan ergen sesleri. Benim sesim onun yarısı kadar çıksa kendi sesimden rahatsız olurum.
24 saat muhabbet sesi evin içinde. Camları açmaya korkuyorum artık.
Et biz geçen sene ettik geldi polisler evlerine soktu herkesi yan bina komple aşağı inmiş karantinada semaver yakmışlar biz evlerde tıkalı aradık şikayet ettik geldiler hepsi evlerine girene kadar gitmedi polisler deNe var ayol çocukları torunları seviyorum dersinpolis öyle evleri basıyor mu ya öyleyse ben de sitenin bahçesinde topluca oturan komşuları şikayet edem
fazla kalabalık bir sokakmışrahatsız edici tabi onca ses burda olsa biz de dayanamazdık
Iyi edersinFulilere felan sorsana cnm belki bilirler
Artk daha fazla şüohelenebilirim
Kiyamam kuzucuga yaaa, minnoscuk ama onun da cani varKv
Daha çok haftalık ne kız
Yarın kontrolde daha iyi belli olur fıstık
Bende özliyorum kii
Milletin nikotin bağımlılığı var benim buraya. Şimdi bu kuyruk ya, uçmasını etkiliyor, canı da acımıştır yoksa çıksın çıkmasın bana farketmez
Kaldıramıyorum ki şeker elşm gitmiyor.
Sen yarın randevu kaçta
Çok tuzlu şeyler yediysen ve fazla stres yaptıysan şişer canım
Olur mu ne demek, tabii ki OLACAKKKKofff beee nasip olur mu bir gün kan değerim 5314523 çıktı hamile günlüğü 20 haftalık ve devamı doğumdan üç bej gün geçti diye beeehh
Iyotlu olmasi gerekmyo muydu yav tam tersiİyotsuz tuz kuzum özellikle aldık onu şuan dışarda da etmeye başladım
Başına buyrukluk.yani bencillik çok herkes öyle oldu artıkİnsanlat çok bencillesmedi mi yaa ben eskiden hiç böyle bilmezdim insanları ya çocuktum o yüzden işin detayını bilmiyordum ya da akademik öğretime önem verilip eğitim görgü örf adet geride bırakıldı inşallah kendi hırslarına düştü bencil oldu ben anlayamıyorum cidden anlayamiyorum
ohh ne güzel yapmışsın ben de yakında yapıcam bizim apartmandakilere.çocukları var diye beni dışlıyorlardı köpkler yesinler cezaEt biz geçen sene ettik geldi polisler evlerine soktu herkesi yan bina komple aşağı inmiş karantinada semaver yakmışlar biz evlerde tıkalı aradık şikayet ettik geldiler hepsi evlerine girene kadar gitmedi polisler de
Bilmiyom iyotsuz dedi Dr öyle yiom benIyi edersin
Kiyamam kuzucuga yaaa, minnoscuk ama onun da cani var2bucukta canim, heyecanla bekliyorum mmmm
Olur mu ne demek, tabii ki OLACAKKKK
Iyotlu olmasi gerekmyo muydu yav tam tersi
Ceza vermediler ama şimdi çıkmıyorlar bak yoksa bu senede aynısını yaparlardıBaşına buyrukluk.yani bencillik çok herkes öyle oldu artık
ohh ne güzel yapmışsın ben de yakında yapıcam bizim apartmandakilere.çocukları var diye beni dışlıyorlardı köpkler yesinler ceza
Olsun o korku da yeter insanaCeza vermediler ama şimdi çıkmıyorlar bak yoksa bu senede aynısını yaparlardı
Hiç bilmiyom kuzuKizlar havalimanina yolcu göturmek yasakmi
Kişi uçak biletini göstererek gidiodaKizlar havalimanina yolcu göturmek yasakmi
Tam kapanma demek bi eve 20 kişi doluşup orda iki hafta tatil yapmak demek değil ki.İnsanlat çok bencillesmedi mi yaa ben eskiden hiç böyle bilmezdim insanları ya çocuktum o yüzden işin detayını bilmiyordum ya da akademik öğretime önem verilip eğitim görgü örf adet geride bırakıldı inşallah kendi hırslarına düştü bencil oldu ben anlayamıyorum cidden anlayamiyorum
Aynen öyle valla valla benim herifimin haftalık izni bile elinden alındı yedi gün calisiyo kısa çalışma saatiymis ama kısa da çalışmıyorlar sabah sekiz akşam altı normalde mesaiye sekizi buluyo yine ama sorsan kapanmadayizTam kapanma demek bi eve 20 kişi doluşup orda iki hafta tatil yapmak demek değil ki.
Evinde oturmazsan anlamı yok. Bu yüzsüzlük ve bencillik beni delirtiyor. 20 dakika yürüyüş için doktordan izin kağıdı almaya çalışıyorum, bunlar 20 kişi aynı evde, sorsan virüs var, çok dikkat ediyoruz.
Köylerine gidenler tatile gidenleri suçluyo, tatile gidenler metrobüsler niye açık o zaman diyo, esnaf işçiler çalışıyor da biz niye çalışmıyoruz diyor, ortalık karışık yani. Olan esnafa, 65 yaş üstüne ve evde kalanlara oldu.
Ohooo sen şimdiden böyleysnAynı benn hala kalıp yemek yapmadım
Dedim ya troidler beni mahvediyo inşallah ondan diil regl dendirOhooo sen şimdiden böyleysn
Aaa doğruDedim ya troidler beni mahvediyo inşallah ondan diil regl dendir
İnşallah ruhum sikiliyorr yeşillik istiyorum daha çıkayım ormanda kaybolayimAaa doğru
İnşallah regldendir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?