- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.561
Bende özledm doğada olmayıİnşallah ruhum sikiliyorr yeşillik istiyorum daha çıkayım ormanda kaybolayim
Sagol bebekimHiç bilmiyom kuzu
Ya ben istanbula gelicem babam alsin beni diyorumda oda ceza yeriz diyorKişi uçak biletini göstererek gidioda
Götürecek kişi için dönüş nasıl oluo bilgim yk
Havataşlar çalışıyordur?Sagol bebekim
Ya ben istanbula gelicem babam alsin beni diyorumda oda ceza yeriz diyor
Bizim oraya gitmiyor kenks İETT ye binsem oda saati gec bilemedimHavataşlar çalışıyordur?
Aktarma yapabileceğin bir yere de mi gitmiyor mi ben de bilemedimBizim oraya gitmiyor kenks İETT ye binsem oda saati gec bilemedim
Olabilir kuzum, yeşim erbil iyotlu kullanin diyordu sanki esim de hasimato da, Türkiye'de iyot orani yetersiz gibi bsyler diyordu sen doktorunu dinleBilmiyom iyotsuz dedi Dr öyle yiom ben
Yarın soracak ben Dr a ardından endokrin arayışına çıktım bulabilirsem gidicem ilk fırsatta görümcem Aydın a gidiyormuş ben yakınlarda bulmaya çalışıyorum sürekli Aydın'a gidip gelememOlabilir kuzum, yeşim erbil iyotlu kullanin diyordu sanki esim de hasimato da, Türkiye'de iyot orani yetersiz gibi bsyler diyordu sen doktorunu dinle
Sorma valla ben de prolaktinomadan dolayi endokrin arayisindaydim cnm, cok az var ülkede sanırımYarın soracak ben Dr a ardından endokrin arayışına çıktım bulabilirsem gidicem ilk fırsatta görümcem Aydın a gidiyormuş ben yakınlarda bulmaya çalışıyorum sürekli Aydın'a gidip gelemem
Yok bebis yaAktarma yapabileceğin bir yere de mi gitmiyor mi ben de bilemedim
Bu sabah belli oldu benimdeYalnız bu kadar olurHemsirecik 'e yazayım İstanbul'a ne zaman gelecek diye geçiryordum içimden geçen
Ya bunu ben de iyotlu gibi biliyorum ama karışmayayım dedim. Benim folik asitte iyot var. Tüpçüye özellikle sordum tsh'ım hafif yüksekti bu folik sıkıntı olur mu dedim. Al dedi ve tüp için tiroid ilacı da verdi ikisini beraber kullandım. 3 haftada düştü. Herkeste farklı demek kiIyi edersin
Kiyamam kuzucuga yaaa, minnoscuk ama onun da cani var2bucukta canim, heyecanla bekliyorum mmmm
Olur mu ne demek, tabii ki OLACAKKKK
Iyotlu olmasi gerekmyo muydu yav tam tersi
Hatay'a gel ben seni alırımSagol bebekim
Ya ben istanbula gelicem babam alsin beni diyorumda oda ceza yeriz diyor
Sorma valla ben de prolaktinomadan dolayi endokrin arayisindaydim cnm, cok az var ülkede sanırım
Bu ne gıııŞu ikisinin çocuğu olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?