Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir kuzum, yeşim erbil iyotlu kullanin diyordu sanki esim de hasimato da, Türkiye'de iyot orani yetersiz gibi bsyler diyordu sen doktorunu dinle
Yarın soracak ben Dr a ardından endokrin arayışına çıktım bulabilirsem gidicem ilk fırsatta görümcem Aydın a gidiyormuş ben yakınlarda bulmaya çalışıyorum sürekli Aydın'a gidip gelemem

Yarın soracak ben Dr a ardından endokrin arayışına çıktım bulabilirsem gidicem ilk fırsatta görümcem Aydın a gidiyormuş ben yakınlarda bulmaya çalışıyorum sürekli Aydın'a gidip gelemem
Sorma valla ben de prolaktinomadan dolayi endokrin arayisindaydim cnm, cok az var ülkede sanırım

Iyi edersin

Kiyamam kuzucuga yaaa, minnoscuk ama onun da cani var 2bucukta canim, heyecanla bekliyorum mmmm

Olur mu ne demek, tabii ki OLACAKKKK

Iyotlu olmasi gerekmyo muydu yav tam tersi
Ya bunu ben de iyotlu gibi biliyorum ama karışmayayım dedim. Benim folik asitte iyot var. Tüpçüye özellikle sordum tsh'ım hafif yüksekti bu folik sıkıntı olur mu dedim. Al dedi ve tüp için tiroid ilacı da verdi ikisini beraber kullandım. 3 haftada düştü. Herkeste farklı demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…