- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.581
Kuzum reglin 3. Günü gitmiştim dr o zaman gel demişti...Bal0ncuk senin transfer reglin kaçıncı günü oldu?
Ayy gittikçe daha çok artıyor merakım. Sen nasıl sabrettinKuzum reglin 3. Günü gitmiştim dr o zaman gel demişti...
20. Günde transfer olmuştm
3. Gün esteofem içmeye başlamştm rahim kalınlşması için.. O heycanla hemen geçio kuzumAyy gittikçe daha çok artıyor merakım. Sen nasıl sabrettin
Senin şimdi olacağın regli de ya ondan kuzumAyy gittikçe daha çok artıyor merakım. Sen nasıl sabrettin
Ya sen nasıl bir insansın ya@NealStreet herşeyi tek tek not almştm ben soran olursa bi yardımım dokunur die
Rahat ol kuzum.. Herşeyi sorabilirsin
Ama bazen kullanılan ilaçlar farklı olabiliyor
Canımsın... Belki birine yararım olur dedimYa sen nasıl bir insansın yabende acaba günluk mu tutsam diyorum
CansınCanımsın... Belki birine yararım olur dedim
Size denk geldi işte
O kim yaDerin bile ikinciye hamile
Hatay'a gel ben seni alırım
Askos goreve gidiyor o zaten 20 gun sinra izne cikicaktik beni onden gonderiyo kizimda geliyor benimle
Evlatsız olmaz
Askos goreve gidiyor o zaten 20 gun sinra izne cikicaktik beni onden gonderiyo kizimda geliyor benimle
@NealStreet herşeyi tek tek not almştm ben soran olursa bi yardımım dokunur die
Rahat ol kuzum.. Herşeyi sorabilirsin
Ama bazen kullanılan ilaçlar farklı olabiliyor
Yaaaa hem de nasıl yararCanımsın... Belki birine yararım olur dedim
Size denk geldi işte
Babanların evinde buluşuyor muyuz?
Senin şikayet etmene kalmadan ben zaten o yolu gidemem polislere yakalanırımŞikayet ederim
Kıskanırım ben şikayet ederim ona göreSenin şikayet etmene kalmadan ben zaten o yolu gidemem polislere yakalanırımBir de ben anamın evine gitmiyom la oraya nasıl gidem
Tamam biz sana söylemeden gizli buluşuruz di mi hemşire reyizKıskanırım ben şikayet ederim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?