- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.601
İyi geceler bacılar sizleri seviyore
Bacım inşallah zaman hemen geçer bır bakmıssın bebiş göbüşünde yerleşmiş haftalar ilerlemiş Rabbim en güzel şekilde nasıp etsın inşallah
Rabbim yardımcın olsun bacım hep güzel haberlerle gel pürüzsüz sağlıkla aksın gitsin bütün sürecin inşallah Rabbım emeklerı görsünİyi geceler kizceler dileklerinizi dilemeyi unutmayın
Canım beyazım hayırlısıyla hepimize inşallah. Allah razı olsunBacım inşallah zaman hemen geçer bır bakmıssın bebiş göbüşünde yerleşmiş haftalar ilerlemiş Rabbim en güzel şekilde nasıp etsın inşallah
Aminn hepimizin inşallah kuzummmRabbim yardımcın olsun bacım hep güzel haberlerle gel pürüzsüz sağlıkla aksın gitsin bütün sürecin inşallah Rabbım emeklerı görsün
Ama gül ağacım yokİyi geceler kizceler dileklerinizi dilemeyi unutmayın
Ya iste Yeşim Erbili cok dinliyoruz biz, o ozellikle iyotlu alin filan diyor diye hep iyotlu seçiyoruz ama ne bileyim ya tipta da bircok farkli görüş var işte pilemedum oni bacimmmYa bunu ben de iyotlu gibi biliyorum ama karışmayayım dedim. Benim folik asitte iyot var. Tüpçüye özellikle sordum tsh'ım hafif yüksekti bu folik sıkıntı olur mu dedim. Al dedi ve tüp için tiroid ilacı da verdi ikisini beraber kullandım. 3 haftada düştü. Herkeste farklı demek ki
Valla böyleleri çoğalsın ama işte maalesef mantik daha ön planda oldugu için bütün gelecegini saglayabildikleri ölçüde cocuk dunyaya getiriyorlar ve o yuzden azaliyorlar, halbuki olur gider diye dusunup arka arkaya portletseler ya dimi hic ardını dusunmedenŞu ikisinin çocuğu olsa
Bı kenarda tut ilk fırsatta denize at kuşumAma gül ağacım yok
İyotsuz dedi iyi hatirliom çünkü normal marketlerde bulamadık büyük marketlere gittik almaya iyotsuz özellikle bin bir türü var belki ondandır bilemedimYa iste Yeşim Erbili cok dinliyoruz biz, o ozellikle iyotlu alin filan diyor diye hep iyotlu seçiyoruz ama ne bileyim ya tipta da bircok farkli görüş var işte pilemedum oni bacimmm
Valla böyleleri çoğalsın ama işte maalesef mantik daha ön planda oldugu için bütün gelecegini saglayabildikleri ölçüde cocuk dunyaya getiriyorlar ve o yuzden azaliyorlar, halbuki olur gider diye dusunup arka arkaya portletseler ya dimi hic ardını dusunmedenama iste ters oranti var maaaaaleseffff
Yazık kız üzüldüm hayvanceğizeKarşınızda güdük
Ayy tabiki kiz ne yapayim sana kurban olduğum ne istersinBabanların evinde buluşuyor muyuz?
Ay paree kiz dötsuz kalmis ya bu zavalliKarşınızda güdük
Kanka oda gelsin ya hahshsbTamam biz sana söylemeden gizli buluşuruz di mi hemşire reyizHemsirecik
Nasıl korkmuş yavrum benim basının yanlarını oksayabilirsen eğer sakinlerKarşınızda güdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?