Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her yattığımda bütün günümü düşünüyorum ne yaptım ne ettim neye sinirlendim... Sonra kendime kızıyorum.. Aç mı yattın hasta mısın yarın ne yapacağını düşünüyor musun eşin ile mutlu musun... evet kv seni gıcık ediyor ama babaannen annenin karnı burnundayken cam sildirdi, annen doğuma gitmeden seni yıkadı. Bunları yapan bir kayınvaliden yok diyorum.... Huzurla eşime sarılarak uyuyorum... Allahım o kadına da sağlık şifa versin yavrusunu sağlıkla alsın kucağına

Amin inşallah. Hepimize de her şeyi hayırlısıyla versin, şükretmeyi unutturmasın

Amin. Öyle gerçekten. Tamam sen çık git kocanın yanına. Bebeğimizi üzme
Kovulmuşum
Evet askos geldik annemlere❤
Cok şükür aşkoş
Ne güzel yazmışsın parem
Aminnn

Çok mutluyum annemi gördüm
Anneler günü için erken gittim
Ah cnm cok sevindim
Olumlu bakmak o kadar önemli ki... Hep olumsuzu gormek hayati zindan etmek gibi de oluyor... Hayatımda ennn cok sevdigim insani, babamı kaybederken hep düşündüm bunlari.. 6 ay omur bictiler, 2bucuk yil direndi.. o 2bucuk yilda da babam gitti bambaska biri geldi... O kadar yipraticiydi ki o süreç... En sevdigin insanin gözünün önünde eriyip gitmesi, kucagindan inmedigim adamin benden bi sey kapmasin diye ayni ev icinde, ihtiyac duydugu zamanlar haric, yanina yaklasmamaya calismak, aniden cikan 41 derece atesler, son aylarda geceleri agrilarindan sadece yon degistirmek ve tuvalete gidebilmek icin cagirdiginda duyayim diye agir uykumun fisilti sesine duyarli hale gelmesi, babam gittikten sonra bile haftalarca seslendigini sanip uyanmam, herkes benden yikilmami beklerken benim tüm aileyi kendine getirmem, bitmeyen gerçek ruyalarin yarattigi saatler suren aglama krizleri... Ah... oyle zor ki... O gunlerden sonra, ne kadar boş seyleri dert ediyormusuz kendime dedim, birden kac yas buyudugum belli degil... Ama sonra küçücük cocuklarin mucadelesini gorunce, ah dedim, benimki de dert degil ki, o yavru ne gordu ki... O aile neler yaşıyor... Bir arkadaşım en son izmir depreminde iki minik yavrusunu kaybetti, anasinifina giden kuzular... Ne aci ne zor hayatlar ... Biraz sapkalarimizi onumuze koysak, nasil farkli bakacağız hayata.. ne dertler var...

Geçen gün şöyle bir şey okudum: “Temiz su bulabildiğimiz için dünyanın %50’sinden daha şanslıyız” İnsan şükretmeyi unutuyor bazen.

Dayloşşşşşşşşş

Çokkk kalpppp

Amin inşallah. Hepimize de her şeyi hayırlısıyla versin, şükretmeyi unutturmasın

Kovulmuşum

Cok şükür aşkoş

Ne güzel yazmışsın parem
Aminnn
Amin canlar...
Tekrar tekrar başın sağolsun Birtanem mekanı cennet olsun babanın ...çok zor zamanlar seni güçlendirmiş... Şu an da olduğun kadına dönüştürmüş... Haklısın Hayat koşturmacasına kapılıp olmadık şeylere kafaları yoruyoruz...
Bunu aslında yandığım zaman daha iyi anladım... Kimse acını dindiremiyor. Herkes etrafında pervane ama olmuyor... Onca zaman felçli insanların kullandığı wcyi kullandım. Tekerlekli sandalye kullandım. Aynalara bakmadım... Herkes diyordu bir psikoloğa git... Gitmedim düşündüm. Ben bu tekerlekli sandalyeye ömür boyu mahkum değilim. Acım geçince yürüyebileceğim.. Ya sürekli kullananlar napsın... Bu wcyi, yattığım yerde tuvalet ihtiyacımı gidermeyi acım geçince bırakacağım... Ya bırakmayacak olanlar... Bu acıma değil ama daha zor durumda olanları görmek kendi haline şükretmek.... Onlar için ise dua etmek...
Çok seviliyorsun daylerim
Geçen gün şöyle bir şey okudum: “Temiz su bulabildiğimiz için dünyanın %50’sinden daha şanslıyız” İnsan şükretmeyi unutuyor bazen.
Kesinlikle haklılar ve haklısın canım...

Dayloşşşşşşşşş

Çokkk kalpppp
Canim
Ah canım benim ne anlatsam, ne yazsam boş iste, ta içimde hissettim yaşadıklarını ...
Sen de cok seviliyorsun canim, sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…