- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.201
Amin canım inşallahGünaydınnnnnn
Bu gece ettiğiniz tüm dualar kabul olsun inşallah canım kızçeler
Kadir geceniz mübarek olsun
Hayır kuzum.. Gebe kaldıktan sonrada görmedm taki son 1 aya kadar.. Son zamanlarda 2 kere gördümEvet kuzum
Sanki gerçek gibiydi rüyam da KV aradı uyandırdı tekrar uyumaya çalıştım olmadıHayır kuzum.. Gebe kaldıktan sonrada görmedm taki son 1 aya kadar.. Son zamanlarda 2 kere gördüm
Ayyy böyle birgünde hemdeSanki gerçek gibiydi rüyam da KV aradı uyandırdı tekrar uyumaya çalıştım olmadı
İnsallah kuzum ama ikiz değildiAyyy böyle birgünde hemde
Nasip olsun inşallah kuzum benim
Cnm 1 tane olsun senin olsun haırlı sağlıklı olsunİnsallah kuzum ama ikiz değildi
Cnm 1 tane olsun senin olsun haırlı sağlıklı olsun
Benim ikizdi ama bak ne oldu
Bak daha kuzum bende bişi yok olup olmicagi belli değil ama en azından bı tanesi seninle inşallah sağ salim kucağına alıp cekiceksin kokusunu içineCnm 1 tane olsun senin olsun haırlı sağlıklı olsun
Benim ikizdi ama bak ne oldu
Rabbim rahmetiyle bağışlasın inşallah şu mübarek günde mekanını cennet eylesin amel defterini sağ tarafından verilenlerden eylesin insallahKızlar bugün babamin doğum günü
Aminnn canimmmRabbim rahmetiyle bağışlasın inşallah şu mübarek günde mekanını cennet eylesin amel defterini sağ tarafından verilenlerden eylesin insallah
Allah rahmet eylesin canım Rabbım cennetı nasip etsin üzme gönlünüAminnn canimmm
Ah kuzum ah ah ah mekanı cennet olsun... Ordan torununu koruyacak kollayacak... Hep o senin yanında...Kızlar bugün babamin doğum günü
ParemAh kuzum ah ah ah mekanı cennet olsun... Ordan torununu koruyacak kollayacak... Hep o senin yanında...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKızlar bugün babamin doğum günü
Hayırlısı nurum.. Yiyecek ekmeği varsa gelecektirBak daha kuzum bende bişi yok olup olmicagi belli değil ama en azından bı tanesi seninle inşallah sağ salim kucağına alıp cekiceksin kokusunu içine
Allah rahmet eylesin dayloşum.. Mekanı cennet olsunKızlar bugün babamin doğum günü
Tunaydiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?