- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.221
Allah rahmet eylesin canım Rabbım cennetı nasip etsin üzme gönlünü
Ah kuzum ah ah ah mekanı cennet olsun... Ordan torununu koruyacak kollayacak... Hep o senin yanında...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Aminnn, sağ olun canlarım benim, iyi ki varsiniz, iyi kiHayırlısı nurum.. Yiyecek ekmeği varsa gelecektir
Allah rahmet eylesin dayloşum.. Mekanı cennet olsun
Senin gibi bir kızı olduğu için gurur duyuyordur, yattığı yerde rahattır
Ne sonucu alcakti, ne kacirdimDusunceBulutu sonuçları alabildinmi kuzum
Canımmm
İkili testin cnm.
Nerelerdesn kuzum senCanımmm
Ya burdayım canım ramazan oruç derken unutuyorum girmeyi oruç tutarken aklım gidiyor ahshdbnd reglim dün bitti tekrar sahalardayım ahsjdnndnddnİkili testin cnm.
Nerelerdesn kuzum sen
Senin sahalarda olmanı sevsinler..Ya burdayım canım ramazan oruç derken unutuyorum girmeyi oruç tutarken aklım gidiyor ahshdbnd reglim dün bitti tekrar sahalardayım ahsjdnndnddn
Sen nasılsın
Günaydınnnnnn
Bu gece ettiğiniz tüm dualar kabul olsun inşallah canım kızçeler
Kadir geceniz mübarek olsun
Dualarda buluşalım inşallah dua ederken duzanizda bizede yer ayırın
Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin hayırla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin
Amin inşallah. Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun, dualarımız kabul olsun. Hayırla, sağlıkla nicelerini yaşamak nasip olsunHepinizin kafir gecesi mübarek, duaları kabul olsun
Mekanı cennet olsun inşallah. Nur içinde yatsınKızlar bugün babamin doğum günü
Amin inşallah kuzum hayırlısı bakalımNurzfr Ne güzel bir günde ne güzel bir rüya görmüşsün. Allah hayırlısıyla gerçeğini yaşamayı nasip etsin
Ah aldi mi acaba, gelmedi dimi daha?İkili testin cnm.
Nerelerdesn kuzum sen
Cok teşekkür ederim cnmAmin inşallah. Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun, dualarımız kabul olsun. Hayırla, sağlıkla nicelerini yaşamak nasip olsun
Mekanı cennet olsun inşallah. Nur içinde yatsın
Nurzfr Ne güzel bir günde ne güzel bir rüya görmüşsün. Allah hayırlısıyla gerçeğini yaşamayı nasip etsin
Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar dualarda buluşalım inşallah
Market, yemek, uykuSiz ikiniz nerdeydiniz bugn
Sadece kendimi panda gibi yuvarlanıorm sanıodmMarket, yemek, uyku
Düzenim öyle bir şaştı ki günde üç kere uyuyup uyanıyorum ama toplamı 8 saati bulamıyor :/
Aa olur mu ya ben bütün gün malak gibi yatıyorum uyuyamasam da. Totom koltuğa değdi anda hızla kaymak suretiyle yatış pozisyonuna geçiyorum. Hamile halimi düşünemiyorumSadece kendimi panda gibi yuvarlanıorm sanıodm
İlk 4-5 ay lütfen uykunun dibine vur...Aa olur mu ya ben bütün gün malak gibi yatıyorum uyuyamasam da. Totom koltuğa değdi anda hızla kaymak suretiyle yatış pozisyonuna geçiyorum. Hamile halimi düşünemiyorum
Uykuya Doyamayanlar kitabımda bunları hep anlatacağım. İstersen seninle de röportaj yaparızİlk 4-5 ay lütfen uykunun dibine vur...
Aksi halde sonrasında uyuyamıosn zaten
Varım olarUykuya Doyamayanlar kitabımda bunları hep anlatacağım. İstersen seninle de röportaj yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?