- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.241
Emin misin mışıl mışıl uyuyabileceğine? Eşine "Artık sen emzir ya yeter" diyecek olabilir misin bebitonun ağlamasına uyanırken. Hala adı yok mu yavVarım olar
Sola dönecen solun çürüyecek
Sağa dönecen sağın
O zamanlar ben mışıl mışıl uyuyor olacam size gülecem
Annem 2 kat üstümde ya.. O kadar sıkıntı yaşayacağımı düşünmüorm..Emin misin mışıl mışıl uyuyabileceğine? Eşine "Artık sen emzir ya yeter" diyecek olabilir misin bebitonun ağlamasına uyanırken. Hala adı yok mu yav
Geceleri annene mi bırakacaksın ajsjkdAnnem 2 kat üstümde ya.. O kadar sıkıntı yaşayacağımı düşünmüorm..
Yok isimsizim diye seviyorum
Bırak diolar seve seve dedimGeceleri annene mi bırakacaksın ajsjkd
Anası sensin. O nereye sen oraya
Ha sen ondan ikiz isteyip duruyoooon, cakaaaaalBırak diolar seve seve dedim
nete düşen sadece pappa 3.29 bhcg 75.6 yazıyor rapor halinde herhalde doktor görebiliyor bu sonuçlar iyi mi oluyor?DusunceBulutu sonuçları alabildinmi kuzum
Bilmiyordumki kuzum kaçırmışım o muhabbeti özür dilerim
Herkesin her kontrolünü takip etmemiz mümkün değil ya. Mesela ben de senin doğumunu, pardon şeyi kaçırmıştım, emriyologun 5. gün aramasınıBilmiyordumki kuzum kaçırmışım o muhabbeti özür dileriminşallah güzeldir sonuçların
Doğum yarın benim kuzumHerkesin her kontrolünü takip etmemiz mümkün değil ya. Mesela ben de senin doğumunu, pardon şeyi kaçırmıştım, emriyologun 5. gün aramasını
Bir avazda inşallahDoğum yarın benim kuzum
Çiğ yumurta ye hastaneye giderken yoldaİnşallah sesim kisilirsa diye korkuom
Yok canım ne özrü estağfurullahBilmiyordumki kuzum kaçırmışım o muhabbeti özür dileriminşallah güzeldir sonuçların
Ben hc bilmyrm cnm, insallah cok guzeldir sonucnete düşen sadece pappa 3.29 bhcg 75.6 yazıyor rapor halinde herhalde doktor görebiliyor bu sonuçlar iyi mi oluyor?
dayler dayler Nurzfr sağolun kızlar 2 hafta sonra doktor söylücek bakalım
Varım olar
Sola dönecen solun çürüyecek
Sağa dönecen sağın
O zamanlar ben mışıl mışıl uyuyor olacam size gülecem
Herkesin her kontrolünü takip etmemiz mümkün değil ya. Mesela ben de senin doğumunu, pardon şeyi kaçırmıştım, emriyologun 5. gün aramasını
İyi gecelerHayırlı geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?