Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha sen ondan ikiz isteyip duruyoooon, cakaaaaal
Hahahah anama güveniorm..
Bebeğimin kalbi durmayaydı iyiydi
Ama kısmet kader

nete düşen sadece pappa 3.29 bhcg 75.6 yazıyor rapor halinde herhalde doktor görebiliyor bu sonuçlar iyi mi oluyor?
dayler dayler Nurzfr sağolun kızlar 2 hafta sonra doktor söylücek bakalım
Cnm benm değerler daha farklı idi sanırım.. Ama bişey yoktur inşallah
Doktora gösternce bizide haberdar et

Nurzfr sen yazmamışsın yanlış etiketlemişim sağolumu geri alıyorum
Yaaaa ahahhahahahahaha
Kahkaha attm

Çürüdük bacım
Sen nere çürüdün daha

Malesef bırakmıyorsun

iyiyim ablacım idare ediyorum bebişler erken doğdular 33 haftalık doğdular onlarla uğraşıyorum zor oluyor ama güzel senin kaç aylık oldu cinsiyet belli mi çok sevindim
7 aylık olduk teyzoşu..
Yaaa maşallahhh kurban olsunlar...
Sağlıkları yerinde ama demi
Son 2 senedir yeni nesil bebeler aceleci

Kuzum oyle olmasi gerekiyormuş, olumluya odaklan bak bebegin geliyor, az kaldi minnoscuguna kavuşmaya

Siz ikiniz nerdeydiniz bugn
Ben izinliydim yattım zıbardım tarlaya gittim yemelik Bi kaç biber diktim sonra geldim sonra gene zıbardım ama hala çok yorgunum
Bayagı olmuş sayfaya girmeyeli görünce dua ettiğim kişiler hamile kalmış çok sevindim darısı isteyen herkesin başına
Sorun sende değil ben dekız hoş geldin
Malesef bırakmıyorsun

iyiyim ablacım idare ediyorum bebişler erken doğdular 33 haftalık doğdular onlarla uğraşıyorum zor oluyor ama güzel senin kaç aylık oldu cinsiyet belli mi çok sevindim
Anammm sen ne zaman hamile kaldın ne zaman doğurdun Bi de ikiz mi kız ben nerdeydimm yhaaa

Kızzz coktan gebe kaldı yazmştı tebrik etmiştik..
Yaşlandın be mucizem...
Zıbar zıbar nere kadar beeeee
Zıbarmak deli eder insanı

Kızzz coktan gebe kaldı yazmştı tebrik etmiştik..
Yaşlandın be mucizem...
Zıbar zıbar nere kadar beeeee
Zıbarmak deli eder insanı
Bıktım çalışmaktan evimi özledim evde kalıp zıbarmak istiyom
Ne zaman yaa ben etmedim ben yokmuşum o zaman yaaa

Ben hc bilmyrm cnm, insallah cok guzeldir sonuc niye 2 hafta sonra kuzum
Yokmuş doktor hanım :) her şeyde en son olduğum gibi bundada en son öğrenicem
ederim tabiki inşallah

Ya valla oldu bi ara zaten sonra işe girdim pek yazamadım ondan görmemişsindir :) İkiz oldu bizde şaşırdık şuan 4 aylıklar erkek ikisi de
7 aylık olduk teyzoşu..
Yaaa maşallahhh kurban olsunlar...
Sağlıkları yerinde ama demi
Son 2 senedir yeni nesil bebeler aceleci
Yaaa maşallahhh çok sevindim hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah sağlıkla kucagına al bebişkoyu ya valla çok sevindim bende bebeklerden işten güçten hiç giremedim aklımda olduğunda da unutuyorum zaten bugün aklıma geldi iyi ki de gelmiş valla gecem güzelleşti bu arada gerçekten bende herkes gelsin yardım etsin doğum sonrası diyordum ama lohusa depresyonuna falan girdim çok kötüydü o yüzden ilk 2 hafta maksimum sonra zaten alışıyprsun bebişe vir şekilde zaman geçiyor. En iyisi o zorlu süreci kendi başına atlatmak. İlk bir iki hafta yardım gerekiyor ama sonra ciddi kümseyi istemiyorsun cünkü herkes herşeye karışıyormuş berbat bir durum umarım sizin çok çok güzel geçer ve ve mutlaka bi emzirme danışmanını takip edin msj atın sorun işiniz daa kolaylaşır her konu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…