- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.261
Hayırlı geceler kızlar
Hayırlı geceleriniz olsunİyi geceler
Hahahah anama güveniorm..Ha sen ondan ikiz isteyip duruyoooon, cakaaaaal
Cnm benm değerler daha farklı idi sanırım.. Ama bişey yoktur inşallahnete düşen sadece pappa 3.29 bhcg 75.6 yazıyor rapor halinde herhalde doktor görebiliyor bu sonuçlar iyi mi oluyor?
dayler dayler Nurzfr sağolun kızlar 2 hafta sonra doktor söylücek bakalım
Yaaaa ahahhahahahahaha
Sen nere çürüdün dahaÇürüdük bacım
Bayagı olmuş sayfaya girmeyeli görünce dua ettiğim kişiler hamile kalmış çok sevindimİlk 4-5 ay lütfen uykunun dibine vur...
Aksi halde sonrasında uyuyamıosn zaten
Cnmmm seni gördüğüme cok sevindimmmBayagı olmuş sayfaya girmeyeli görünce dua ettiğim kişiler hamile kalmış çok sevindimdarısı isteyen herkesin başına
Malesef bırakmıyorsunBırak diolar seve seve dedim
iyiyim ablacım idare ediyorum bebişler erken doğdular 33 haftalık doğdular onlarla uğraşıyorumCnmmm seni gördüğüme cok sevindimmm
Allah razı olsun
Nasılsınn
7 aylık olduk teyzoşu..Malesef bırakmıyorsun
iyiyim ablacım idare ediyorum bebişler erken doğdular 33 haftalık doğdular onlarla uğraşıyorumzor oluyor ama güzel senin kaç aylık oldu cinsiyet belli mi çok sevindim
Kuzum oyle olmasi gerekiyormuş, olumluya odaklan bak bebegin geliyor, az kaldi minnoscuguna kavuşmayaHahahah anama güveniorm..
Bebeğimin kalbi durmayaydı iyiydi
Ama kısmet kader
Cnm benm değerler daha farklı idi sanırım.. Ama bişey yoktur inşallah
Doktora gösternce bizide haberdar et
Yaaaa ahahhahahahahaha
Kahkaha attm
Sen nere çürüdün daha
Bugünlerimize şükür dayloşumKuzum oyle olmasi gerekiyormuş, olumluya odaklan bak bebegin geliyor, az kaldi minnoscuguna kavuşmaya
Ben izinliydim yattım zıbardım tarlaya gittim yemelik Bi kaç biber diktim sonra geldim sonra gene zıbardım ama hala çok yorgunumSiz ikiniz nerdeydiniz bugn
Sorun sende değil ben deBayagı olmuş sayfaya girmeyeli görünce dua ettiğim kişiler hamile kalmış çok sevindimdarısı isteyen herkesin başına
Anammm sen ne zaman hamile kaldın ne zaman doğurdun Bi de ikiz mi kız ben nerdeydimm yhaaaMalesef bırakmıyorsun
iyiyim ablacım idare ediyorum bebişler erken doğdular 33 haftalık doğdular onlarla uğraşıyorumzor oluyor ama güzel senin kaç aylık oldu cinsiyet belli mi çok sevindim
Kızzz coktan gebe kaldı yazmştı tebrik etmiştik..Ben izinliydim yattım zıbardım tarlaya gittim yemelik Bi kaç biber diktim sonra geldim sonra gene zıbardım ama hala çok yorgunum
Sorun sende değil ben dekız hoş geldin
Anammm sen ne zaman hamile kaldın ne zaman doğurdun Bi de ikiz mi kız ben nerdeydimm yhaaa
Bıktım çalışmaktan evimi özledim evde kalıp zıbarmak istiyomKızzz coktan gebe kaldı yazmştı tebrik etmiştik..
Yaşlandın be mucizem...
Zıbar zıbar nere kadar beeeee
Zıbarmak deli eder insanı
Vazgeçtim ya saydırmayam arkasından. Uyumaya gitti
Şimdi et o zamanBıktım çalışmaktan evimi özledim evde kalıp zıbarmak istiyom
Ne zaman yaa ben etmedim ben yokmuşum o zaman yaaa
Şaşkınlık içinde izliorm bu kadar uyumasınıİdolüm
Mesajı değiştirdim. Sen ne ara yakaladın onu hiç de affetmemiş ajhahahhahsŞaşkınlık içinde izliorm bu kadar uyumasını
Mesajı değiştirdim. Sen ne ara yakaladın onu hiç de affetmemiş ajhahahhahs
Vazgeçtim ya saydırmayam arkasından. Uyumaya gitti
Öleceeemm haahahhahahahaha
Yokmuş doktor hanım :) her şeyde en son olduğum gibi bundada en son öğrenicemBen hc bilmyrm cnm, insallah cok guzeldir sonucniye 2 hafta sonra kuzum
ederim tabiki inşallahHahahah anama güveniorm..
Bebeğimin kalbi durmayaydı iyiydi
Ama kısmet kader
Cnm benm değerler daha farklı idi sanırım.. Ama bişey yoktur inşallah
Doktora gösternce bizide haberdar et
Yaaaa ahahhahahahahaha
Kahkaha attm
Sen nere çürüdün daha
Ya valla oldu bi araBen izinliydim yattım zıbardım tarlaya gittim yemelik Bi kaç biber diktim sonra geldim sonra gene zıbardım ama hala çok yorgunum
Sorun sende değil ben dekız hoş geldin
Anammm sen ne zaman hamile kaldın ne zaman doğurdun Bi de ikiz mi kız ben nerdeydimm yhaaa
Yaaa maşallahhh çok sevindim hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah sağlıkla kucagına al bebişkoyu7 aylık olduk teyzoşu..
Yaaa maşallahhh kurban olsunlar...
Sağlıkları yerinde ama demi
Son 2 senedir yeni nesil bebeler aceleci
Hee anladm cnm, aman sonuçlar iyi olsun da varsın gec olsnYokmuş doktor hanım :) her şeyde en son olduğum gibi bundada en son öğrenicem
ederim tabiki inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?