- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.281
Canım mesajını görünce kendi sonucuma baktım da benimki de böyle. Bana sıkıntı yok demişti doktor, sende de yoktur büyük ihtimalle.nete düşen sadece pappa 3.29 bhcg 75.6 yazıyor rapor halinde herhalde doktor görebiliyor bu sonuçlar iyi mi oluyor?
@dayler daylerNurzfr sağolun kızlar 2 hafta sonra doktor söylücek bakalım
Napion kenks nassinYooo ne münasebet
İyidir napiyim oturuyorum ole dertlerine derman araştırıyorumNapion kenks nassin
Guzum derdinin dermani bendeİyidir napiyim oturuyorum ole dertlerine derman araştırıyorum
Sahur bekliyorum ya uyuyup uyaninca yiyemiyorum hshsb
OoH ohh afiyet olsun bende kadir i bekliom sandimdiGuzum derdinin dermani bende
Sahur bekliyorum ya uyuyup uyaninca yiyemiyorum hshsb
Acıktım ya böyle bir aclik yok hic durmadan yiyorum regl is coming gshshshO
OoH ohh afiyet olsun bende kadir i bekliom sandimdidert bende derman sende aşk bende
Bende bisiler atistiriyorum şuan acıktımAcıktım ya böyle bir aclik yok hic durmadan yiyorum regl is coming gshshsh
Ya benim genel olarak acik ama gelirken max oluyorBende bisiler atistiriyorum şuan acıktımama regl bitiyo benim onu napcaz gelirken mi iştah aciliyo giderken mi
Benim ilaçlardan sonra açıldı kapattiydim ne güzelYa benim genel olarak acik ama gelirken max oluyor
Ben hep.yesem keske agzimdan eksik olmasa yemekler bshsjsjsBenim ilaçlardan sonra açıldı kapattiydim ne güzel
Ama kilo da almasakBen hep.yesem keske agzimdan eksik olmasa yemekler bshsjsjs
Bisey dicem ama kizma shshhss ben kilo da almiyorum vshahshshsAma kilo da almasak
Nasıl cikariyon hemen vücudundanBisey dicem ama kizma shshhss ben kilo da almiyorum vshahshshs
Ahahahajs ulan altima edicem hshshshshNasıl cikariyon hemen vücudundan
Benim 41Ahahahajs ulan altima edicem hshshshshmetabolizma yaşım 12 bebis ya kilo alamiyorum mafeles
Dövelim mi?Benim 41benden 11 yaş büyük çok yaşlı ya gecinemiyorum zaten ayrılalım diyom olmaz diyo ben ayrılmak istiyom niye zorluyo anlamış değilim surmuyo işte sonu yok diyom anlamiyo
Ya evet başlarda bende boş değildim ona karşı ama artık çok düşüyor üstüme çok ilgileniyor bu da beni bunaltiyir azıcık rahat bıraksın kendi alanım olsun istiyorum ama çik olmuyo 7-24 sık boğaz ediyo beniDövelim mi?cok asik olmussa demekki ask yas dinlemiyor be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?