- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.301
Ay nasıl ayırırım sizi bilemedim kiYa evet başlarda bende boş değildim ona karşı ama artık çok düşüyor üstüme çok ilgileniyor bu da beni bunaltiyir azıcık rahat bıraksın kendi alanım olsun istiyorum ama çik olmuyo 7-24 sık boğaz ediyo beni
Bende bilemedim işte Çarşamba gidip bı danışayım dedim doz mu az geliyo acabaAy nasıl ayırırım sizi bilemedim ki
GagshshsBende bilemedim işte Çarşamba gidip bı danışayım dedim doz mu az geliyo acaba
Lamacuna hayır diyemememmmmmm ama pilatese derimGagshshsspor salonlari acilsinda platese gidelim birlikte cikista da lahmacun yeriz hshsh
Kanka bahcede yapariz ya ayipsin hshshshLamacuna hayır diyemememmmmmm ama pilatese derimben daha çok yürüyüşcuyum kapalı alan sporu sevmiom ben
O zaman olur bak yeşil dimi bahçe bizim park da var istersen oraya gideli.Kanka bahcede yapariz ya ayipsin hshshsh
Nöbetçiyiz bizUyuyonusmu aygizlar
Deniz kenari olsun okşizen onemli platesteO zaman olur bak yeşil dimi bahçe bizim park da var istersen oraya gideli.
Kenks nerdesin gec kaldin yaNöbetçiyiz biz
Gagshshsspor salonlari acilsinda platese gidelim birlikte cikista da lahmacun yeriz hshsh
Yanına light kola söyleyin ahshhdjsLamacuna hayır diyemememmmmmm ama pilatese derimben daha çok yürüyüşcuyum kapalı alan sporu sevmiom ben
Yalan söyledim. Uyudum uyandım ama çiş uyutmuyor ki. 1,5 saatlik uykuda bile insan tuvalet molası verir mi yaDeniz kenari olsun okşizen onemli plateste
Kenks nerdesin gec kaldin ya
Sonda takayim sana zabaha kadar deliksiz uyuYanına light kola söyleyin ahshhdjs
Yalan söyledim. Uyudum uyandım ama çiş uyutmuyor ki. 1,5 saatlik uykuda bile insan tuvalet molası verir mi ya
Enfeksiyon yapıyo cnm almiimSonda takayim sana zabaha kadar deliksiz uyusen gelmicenmi lahmacun yemeye
Senin de kutlu olsunDoğurmuş dogurmamis , kendi anne ,vicdani anne , ruhu anne olan topikteki tüm kizlar anneler gününuz kutlu olsun
Plates yapcaz beybisiEnfeksiyon yapıyo cnm almiim
Ben yürüyüş kısmına gelirim
TeşekkürlerSenin de kutlu olsun
Bir de ben varım. Sahurdan sonra abdest alırken girip 5 dk namazı kılıp arkasına wc ye zor yetişen ve sabaha kadar 7 8 kere yine giden ben ben. Oysa sahurda içtiğim 2 bardak suYanına light kola söyleyin ahshhdjs
Yalan söyledim. Uyudum uyandım ama çiş uyutmuyor ki. 1,5 saatlik uykuda bile insan tuvalet molası verir mi ya
Kesin ben de uykucu olurum ya. Yemeğimizi kim yapacak öyle olursa
Cnm benim.. Hayırlı sağlıklı evlat olsnlar inşallah... Gözün aydın.. 2 aslan parçasıYa valla oldu bi arazaten sonra işe girdim pek yazamadım ondan görmemişsindir :) İkiz oldu bizde şaşırdık şuan 4 aylıklar erkek ikisi de
Yaaa maşallahhh çok sevindim hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah sağlıkla kucagına al bebişkoyuya valla çok sevindim bende bebeklerden işten güçten hiç giremedim aklımda olduğunda da unutuyorum zaten bugün aklıma geldi iyi ki de gelmiş valla gecem güzelleşti bu arada gerçekten bende herkes gelsin yardım etsin doğum sonrası diyordum ama lohusa depresyonuna falan girdim çok kötüydü o yüzden ilk 2 hafta maksimum sonra zaten alışıyprsun bebişe vir şekilde zaman geçiyor. En iyisi o zorlu süreci kendi başına atlatmak. İlk bir iki hafta yardım gerekiyor ama sonra ciddi kümseyi istemiyorsun cünkü herkes herşeye karışıyormuş berbat bir durum umarım sizin çok çok güzel geçer ve ve mutlaka bi emzirme danışmanını takip edin msj atın sorun işiniz daa kolaylaşır her konu da
Sizin tipinizi yerimUyuyonusmu aygizlar
PapimmmmmmmmDoğurmuş dogurmamis , kendi anne ,vicdani anne , ruhu anne olan topikteki tüm kizlar anneler gününuz kutlu olsun
Gunaydinnn anneler ve anne adayları günümüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?