Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gagshshs spor salonlari acilsinda platese gidelim birlikte cikista da lahmacun yeriz hshsh
Lamacuna hayır diyemememmmmmm ama pilatese derim ben daha çok yürüyüşcuyum kapalı alan sporu sevmiom ben
Yanına light kola söyleyin ahshhdjs
Deniz kenari olsun okşizen onemli plateste

Kenks nerdesin gec kaldin ya
Yalan söyledim. Uyudum uyandım ama çiş uyutmuyor ki. 1,5 saatlik uykuda bile insan tuvalet molası verir mi ya

Yanına light kola söyleyin ahshhdjs

Yalan söyledim. Uyudum uyandım ama çiş uyutmuyor ki. 1,5 saatlik uykuda bile insan tuvalet molası verir mi ya
Bir de ben varım. Sahurdan sonra abdest alırken girip 5 dk namazı kılıp arkasına wc ye zor yetişen ve sabaha kadar 7 8 kere yine giden ben ben. Oysa sahurda içtiğim 2 bardak su

Kesin ben de uykucu olurum ya. Yemeğimizi kim yapacak öyle olursa
bilemedim, ben uykucu olsaydım eşim yada annem yapardı
Ama zaten 7 aydır yine döngü o şekilde

Cnm benim.. Hayırlı sağlıklı evlat olsnlar inşallah... Gözün aydın.. 2 aslan parçası
Cok teşekkür ederim güzel sözlerin için

Uyuyonusmu aygizlar
Sizin tipinizi yerim
Pamuksu daha cool

Doğurmuş dogurmamis , kendi anne ,vicdani anne , ruhu anne olan topikteki tüm kizlar anneler gününuz kutlu olsun
Papimmmmmmmm
Anneler günün kutlu olsun bibiğimmmm

Gunaydinnn anneler ve anne adayları günümüz kutlu olsun

Arkadaşım wp durumunda paylaşmış.. O kadar hoşuma gittiki... Güne bu sözle başlamak istiyorum...

Usulca kutlayın anneler gününü, öksüzlerin canını acıtmadan, çocuğu olmayan kadınların, yavrusunu kaybetmiş anaların yarasına tuz basmadan..
Doğurmuş, doğurmamış tüm annelerin, anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

Kızçelerimmm dilerim son 10 kişi seneye bugün artık bu duyguyu yaşamış olsun
Çokçana seviyorum hepinizi

Doğurmuş, doğurmamış, doğurduğunu bağrına basmış, doğurduğunu bağrına bile basamamış, doğurmadığını bile bağrına basmış, bütün kocaman yürekli kadınların ve anne gibi şefkatle sarılabilen hem annelik hem babalık yapan babaların da anneler günün kutlu olsun
vefat eden annelerimizin mekanı cennet olsun...
Evlatsız annelerin, annesiz evlatların yüreği sabır olsun....
Sizi seviyorum hayatım da gördüğüm en güçlü kadınlar, anneler gününüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…