Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kutlu olsun

Plates yapcaz beybisi
Ben pilates yapamam ya yapabildiğim tek spor açık havada yürüyüş
Bir de ben varım. Sahurdan sonra abdest alırken girip 5 dk namazı kılıp arkasına wc ye zor yetişen ve sabaha kadar 7 8 kere yine giden ben ben. Oysa sahurda içtiğim 2 bardak su
Benim mesai iftara kadar devam ediyor. Gizli gizli su içiyorum da benim mi haberim yok
He uyudum valla kötü bişey değil demi sadece uyudum valla
Bence değil ahsjsm Ben de olsam ben de uyurum muhtemelen

Eneeee benm sabahın köründeki paylaşımım ileti olarak gelmiş
Önce ben yazdm bak

Sen deyince devlet hastanesi sonucuna baktım şimdi çok sağol evet düşük riskmiş içim rahatladı Allah razı olsun dayler dayler sende de kan sonucu barkodu varsa bak inşallah güzeldir sonucun Bal0ncuk @NealStreet iyimiş

Cnmmmmmm bulutumuzzzz
Gözün aydınnnnnnnnn
Hiç modumda değilim bugün ya anneler gününde annesiyle küsüşen bir benimdir heralde kaderime Sinirlerim bozuk hep bu progestandan
Kızzzzzzz seni dövecem bak
Ne istion teyzeden

Gözün aydın. Çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah bütün süreç
İnşallah çok sağol
Gözün aydın canım
Sağol canım inşallah senin sonuçlar da temiz çıkar sen ikiliye ne zaman gidiceksin
Cnmmmmmm bulutumuzzzz
Gözün aydınnnnnnnnn

Kızzzzzzz seni dövecem bak
Ne istion teyzeden
canım bal0ncuğumm çok teşekkür ederim rahat bir nefes aldım şimdi

Cok seviyeli ilişkimiz var
Kızzz bizim gelin var bride..
Ne etti kocası ne aldı
Bilgisi oşan varmı
Oo hediye mi kapıştıracaanız?
Miss Bride bak balonlu anne sana meydan okuyor. Kocası ona tek taş, beş taş, tamtur ve yeni alyans almış. Ben de Kuzguncuk sahilinde yalı isteyeceğim hamile kalırsam. Şöyle mütevazı bir şey olabilir

Nasıl uyandırıldığımı görseydn bunları saymazdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…