- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.321
Arkadaşım wp durumunda paylaşmış.. O kadar hoşuma gittiki... Güne bu sözle başlamak istiyorum...
Usulca kutlayın anneler gününü, öksüzlerin canını acıtmadan, çocuğu olmayan kadınların, yavrusunu kaybetmiş anaların yarasına tuz basmadan..
Doğurmuş, doğurmamış tüm annelerin, anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Kızçelerimmm dilerim son 10 kişi seneye bugün artık bu duyguyu yaşamış olsun
Çokçana seviyorum hepinizi
He uyudum valla kötü bişey değil demi sadece uyudum vallaVazgeçtim ya saydırmayam arkasından. Uyumaya gitti
Ben pilates yapamam ya yapabildiğim tek spor açık havada yürüyüşPlates yapcaz beybisi
Benim mesai iftara kadar devam ediyor. Gizli gizli su içiyorum da benim mi haberim yokBir de ben varım. Sahurdan sonra abdest alırken girip 5 dk namazı kılıp arkasına wc ye zor yetişen ve sabaha kadar 7 8 kere yine giden ben ben. Oysa sahurda içtiğim 2 bardak su
Bence değil ahsjsm Ben de olsam ben de uyurum muhtemelenHe uyudum valla kötü bişey değil demi sadece uyudum valla
ŞaşırmadıkUyuyordu
İyi akşamlarHeloğğğ günaydınn
Kızına söyle biraz uyutsun yav daha doğmadı ajsjsjİyi akşamlar
Cok seviyeli ilişkimiz varKızına söyle biraz uyutsun yav daha doğmadı ajsjsj
Canım mesajını görünce kendi sonucuma baktım da benimki de böyle. Bana sıkıntı yok demişti doktor, sende de yoktur büyük ihtimalle.
Özelde yaptırdıysan testi elinde barkod numaran varsa eğer laboratuvarı da biliyorsan sitesinden bakabilirsin. Devlette yaptırdıysan da bazen hastanenin sitelerinde online labarotuvar kısmından bilgilerini girip test, tahlil vs sonuçları görebiliyorsun. Oraya da bakabilirsin. Grafikler, yazılı açıklamalar falan oluyor testte.
2li Free Beta hCG 28.30
2li PAPP-A 2.59
Gözün aydın. Çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah bütün süreçEki Görüntüle 2845509
Sen deyince devlet hastanesi sonucuna baktım şimdi çok sağol evet düşük riskmiş içim rahatladı Allah razı olsundayler dayler sende de kan sonucu barkodu varsa bak inşallah güzeldir sonucun Bal0ncuk @NealStreet iyimiş
Gözün aydın canımEki Görüntüle 2845509
Sen deyince devlet hastanesi sonucuna baktım şimdi çok sağol evet düşük riskmiş içim rahatladı Allah razı olsundayler dayler sende de kan sonucu barkodu varsa bak inşallah güzeldir sonucun Bal0ncuk @NealStreet iyimiş
Cnmmmmmm bulutumuzzzzEki Görüntüle 2845509
Kızzzzzzz seni dövecem bakHiç modumda değilim bugün ya anneler gününde annesiyle küsüşen bir benimdir heralde kaderimeSinirlerim bozuk hep bu progestandan
İnşallah çok sağolGözün aydın. Çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah bütün süreç
Sağol canım inşallah senin sonuçlar da temiz çıkarGözün aydın canım
canım bal0ncuğumm çok teşekkür ederimCnmmmmmm bulutumuzzzz
Gözün aydınnnnnnnnn
Kızzzzzzz seni dövecem bak
Ne istion teyzeden
Sağlıkla ilerlesin inşallahİnşallah çok sağol
Sağol canım inşallah senin sonuçlar da temiz çıkarsen ikiliye ne zaman gidiceksin
canım bal0ncuğumm çok teşekkür ederimrahat bir nefes aldım şimdi
Oo hediye mi kapıştıracaanız?Cok seviyeli ilişkimiz var
Kızzz bizim gelin var bride..
Ne etti kocası ne aldı
Bilgisi oşan varmı
Amin amin hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Nasıl uyandırıldığımı görseydn bunları saymazdnOo hediye mi kapıştıracaanız?
Miss Bride bak balonlu anne sana meydan okuyor. Kocası ona tek taş, beş taş, tamtur ve yeni alyans almış. Ben de Kuzguncuk sahilinde yalı isteyeceğim hamile kalırsam. Şöyle mütevazı bir şey olabilir
KUZGUNCUKTA BOĞAZ MANZARALI YOL YALISI 850m² - Satılık Yalı İlanları sahibinden.com'da - 780650349
KUZGUNCUKTA BOĞAZ MANZARALI YOL YALISI 850m² - Satılık Yalı Fiyatları ve Satılık Emlak İlanları sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?