- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.341
Vuvvvv bu süper bir haberEki Görüntüle 2845509
Sen deyince devlet hastanesi sonucuna baktım şimdi çok sağol evet düşük riskmiş içim rahatladı Allah razı olsun@dayler dayler sende de kan sonucu barkodu varsa bak inşallah güzeldir sonucun Bal0ncuk @NealStreet iyimiş
Anlat da bilekNasıl uyandırıldığımı görseydn bunları saymazdn
Belkide ben haklıyımdır ya böle bir ihtimal yok muCnmmmmmm bulutumuzzzz
Gözün aydınnnnnnnnn
Kızzzzzzz seni dövecem bak
Ne istion teyzeden
Nabıyon sen? Geri sayıma başladın mı?Vuvvvv bu süper bir haber
İnşallah canım inşallah bende sonuç bekliorum kan verdimİnşallah çok sağol
Sağol canım inşallah senin sonuçlar da temiz çıkarsen ikiliye ne zaman gidiceksin
canım bal0ncuğumm çok teşekkür ederimrahat bir nefes aldım şimdi
Bem buna dedmki evladımı kucağıma alana kadar inanmam.. Hediye felan istemiorm.. Ama öküz olda demedmAnlat da bilek
Bence yokBelkide ben haklıyımdır ya böle bir ihtimal yok muDelircem artık bu progestan beni manyaklaştırdı
Denize 0 olmalı beğenmedim benOo hediye mi kapıştıracaanız?
@Miss Bride bak balonlu anne sana meydan okuyor. Kocası ona tek taş, beş taş, tamtur ve yeni alyans almış. Ben de Kuzguncuk sahilinde yalı isteyeceğim hamile kalırsam. Şöyle mütevazı bir şey olabilir
KUZGUNCUKTA BOĞAZ MANZARALI YOL YALISI 850m² - Satılık Yalı İlanları sahibinden.com'da - 780650349
KUZGUNCUKTA BOĞAZ MANZARALI YOL YALISI 850m² - Satılık Yalı Fiyatları ve Satılık Emlak İlanları sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
teşekkür ederim parecimVuvvvv bu süper bir haber
İnşallah güzel çıkar sende içini ferah tutİnşallah canım inşallah bende sonuç bekliorum kan verdim
Onum kaynanası varNabıyon sen? Geri sayıma başladın mı?
İstiklal Marşı da okuyabilirdi. Buna da şükür ajsjdjjdBem buna dedmki evladımı kucağıma alana kadar inanmam.. Hediye felan istemiorm.. Ama öküz olda demedm
Parmak ucuyla omzumu dürtükledi..
Hey kediiiiiii anneler günün kutlu olsn hadiiii dedi
Çoğu arkadaşım anneler günümü kutluyor gözyaşı nerdeyse düştü düşecekOnum kaynanası var
Bulaşmayn
1 mayıs marşıyla uyandırıldıktan sonra oda olabilirdi haklısınİstiklal Marşı da okuyabilirdi. Buna da şükür ajsjdjjd
Çünkü melek annesi olmak cok özelÇoğu arkadaşım anneler günümü kutluyor gözyaşı nerdeyse düştü düşecek
Onu karşılayamayabilir diye işte böyle mütevazı bir şey buldumDenize 0 olmalı beğenmedim ben
Onun için geri sayım demiştimOnum kaynanası var
Bulaşmayn
He benimki de dedi malum pandemi her yer kapalı yarın sana nakit olarak vercem ne istiyorsan alırızBem buna dedmki evladımı kucağıma alana kadar inanmam.. Hediye felan istemiorm.. Ama öküz olda demedm
Parmak ucuyla omzumu dürtükledi..
Hey kediiiiiii anneler günün kutlu olsn hadiiii dedi
Cok romantikti kıyamam
Bence yok
Alınganlık fora
Kaç para ver3ceğine bağlı kızzzzzHe benimki de dedi malum pandemi her yer kapalı yarın sana nakit olarak vercem ne istiyorsan alırızBende kafasına geçirdim bir tane
İnşallah canım Rabbim büyük o ne derse o olurİnşallah güzel çıkar sende içini ferah tut
Sarı çil çil parası dedi altına zaafım vardaKaç para ver3ceğine bağlı kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?