- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.361
O da mı seviyor
Evet 9 odalı gerçekten çok mütevazi bir evOnu karşılayamayabilir diye işte böyle mütevazı bir şey buldum
Onun için geri sayım demiştim
EvetO da mı seviyor
ahshsjjsjdjsnjskskskks ne kadar pozitif bir bakış açısı bu ahsnnsnsjmsmsKaç para ver3ceğine bağlı kızzzzz
Ay ben bayılırım ya başka bişey takamıyorum alerjim varEvetben hiç sevmem takmam ama bundan sonra takmasamda sevecem
Köşede kalsın zararımı var
Dur sarı çil istiom diyim
Giyinme odası mı? Benim çocuk odası yapabileceğim tek boş odada adamın teknoloji üssü var. "Ben bunları burdan çıkarmam" diyor bi deEvet 9 odalı gerçekten çok mütevazi bir evDaha güzelleri bizim olsun bir giyinme odam olsa başka bir şey istemicem
Sonuç önemliahshsjjsjdjsnjskskskks ne kadar pozitif bir bakış açısı bu ahsnnsnsjmsms
Hani istemiodn yine KK'dasın demiAy ben bayılırım ya başka bişey takamıyorum alerjim varSevmesende aldır bacımaltın alan kaybetmez
Bacım neyi istemiyordum hiç bişey anlmadım anam şu an küs sırtını dönmüş oturuyor da psikilojim bozulduSonuç önemli
Hani istemiodn yine KK'dasın demi
Çık çık dedi
Ayyy harika cok sevindim kuzummmEki Görüntüle 2845509
Sen deyince devlet hastanesi sonucuna baktım şimdi çok sağol evet düşük riskmiş içim rahatladı Allah razı olsundayler dayler sende de kan sonucu barkodu varsa bak inşallah güzeldir sonucun Bal0ncuk @NealStreet iyimiş
Ben hediye istemedm bu yıl onu diomBacım neyi istemiyordum hiç bişey anlmadım anam şu an küs sırtını dönmüş oturuyor da psikilojim bozuldu
Al başına belayıGiyinme odası mı? Benim çocuk odası yapabileceğim tek boş odada adamın teknoloji üssü var. Ben bunları burdan çıkarmam diyor bi de
Sağolasın canısı inşallah seninde temiz çıkarAyyy harika cok sevindim kuzummmoh missss
Canim bende yok barkod, almadim aklima bile gelmedi ki.. neyse az kaldi diye avutuyorum kendimi
Öpemem korona varBen hediye istemedm bu yıl onu diom
Hemen gönlünğ al teyzenin
Kalk öp çabuk
Ne ettin itiraf etÖpemem korona varben haklıyım barışmaya çok çalıştım yanaşmıyor Kocamı çagırdım çabuk gel eve yoksa kapıda yatarsın diye
Valla bişey yapmadım önce o başlattı ben de progestanın etkisindeyim azıcık kızdım hemen küstü adımı bile anmıyor ama gitmıyordaNe ettin itiraf et
Yok yavru şuan 300 cepte gecenki dersten haftaya yine vercem bı sonraki hafta geldiğinde iki gün gelecek kumbara geri yerine dolacako zaman çağırayım seni
Kızzzzzzzzzzzzz çabuk gönlünü alValla bişey yapmadım önce o başlattı ben de progestanın etkisindeyim azıcık kızdım hemen küstü adımı bile anmıyor ama gitmıyorda
CanımsınYok yavru şuan 300 cepte gecenki dersten haftaya yine vercem bı sonraki hafta geldiğinde iki gün gelecek kumbara geri yerine dolacako zaman çağırayım seni
Evet maalesefAl başına belayıne demek çıkarmaz 6.aya geldiğin de odayı düzenlemeye başlarsınız tadını çıkarsın şimdilik gamer falan mı benim eşimde oyun düşkünü şimdilik duruyorum ilerde o laptopu kırcam
Persembe vermiştim, 1 hafta sonra cikar dedi, sali bi yoklycam, bayramdan sonraya kalmaz insssSağolasın canısı inşallah seninde temiz çıkaraynen senin sonuç bu hafta dimi az kalmış neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?