- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.381
Demek ki ne istediğimiz kadar ne istemediğimize de dikkat edeceğiz ağzımızdan çıkarkenBen hediye istemedm bu yıl onu diom
Hemen gönlünğ al teyzenin
Kalk öp çabuk
Ve de düştü
İsteyin gııııDemek ki ne istediğimiz kadar ne istemediğimize de dikkat edeceğiz ağzımızdan çıkarkenNeyse sizin tecrübeler bize de ders oluyor böyle
Of of oyun pcleri çok fena oluyor eşimin de içi gidiyor da alamıyorEvet maalesef
Ben çocuğa oda yapmaya karar verdiğimde tabii ki çıkaracak. Artık 75 m2 evin neresinde kendine yer bulur bilmem
Laptop ayrı var oyun bilgisayarı ayrı. Görsen ağlarsın
inşallah çıkar kalmaz bencePersembe vermiştim, 1 hafta sonra cikar dedi, sali bi yoklycam, bayramdan sonraya kalmaz insss
Ben de yok istemem dedim almamış böyle de sözünün eri
İsteyin gıııı
Ben gibi olmayın
Varını yoğunu buna yatırmış. Asla satmaz aaass-laaa. Özel temizlik günleri var. İçini açıp tozunu alıyor falanOf of oyun pcleri çok fena oluyor eşimin de içi gidiyor da alamıyorsizinki pro seviyesinde anlaşılan onca ekipmanı nereye sığdıracak bana kalırsa satsın bebesiyle oynasın Allahtan o seviyede değiliz şimdi bile kafayı yiyorum
Kanmaz çiçeğe biraz inatçıKızzzzzzzzzzzzz çabuk gönlünü al
Evde çiçek neymmm yokmu. Git ver
Canımsın
Allah bereket versin
İşlerine gelio bacmBen de yok istemem dedim almamış böyle de sözünün eri
Yok artık temizlik günü müVarını yoğunu buna yatırmış. Asla satmaz aaass-laaa. Özel temizlik günleri var. İçini açıp tozunu alıyor falanZamanında çok kavgasını verdim de daha bulaşmam. Çocuğumun odasını boşaltsın napıyorsa yapsın Fark ettiyseniz yine hamileyim ahsjsjjsjd Acaba hangi çocuk
yine bir umut bekledim umut fakirin ekmeğidirİşlerine gelio bacm
Yok bacım daha erken sen naptınuyudunuz mu
Şuan şoktaymYok bacım daha erken sen naptın
keyifisizlikten uyuyamadım bileŞuan şoktaym
Bu lafı en son söyleyecek kişi ayakta
Barışmadnzmı daha teyzeyle ya..keyifisizlikten uyuyamadım bileAdam yolda geliyor markete uğramış ne lazım dedi bana sen lazımsın gel bişey alma dedim
He gitti bile ben gidiyom dedi dikkatli git dedim hepsi bu içerledim biraz şaka maka öyle bacımBarışmadnzmı daha teyzeyle ya..
Suç sende değil sana gelende
Yaaa teyzoşşş... Ben olsam sana daha gelmemHe gitti bile ben gidiyom dedi dikkatli git dedim hepsi bu içerledim biraz şaka maka öyle bacımgözlüğünü tak yoluna bak
Aşk olsunYaaa teyzoşşş... Ben olsam sana daha gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?