- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.401
ah keşkem ah keşkem. gidem de deneyem belki uyuyabilirim iftara kadaruyudunuz mu
Kıyamam...Aşk olsunProgestan hala etkili bak
Kızzz cok uyumaktan uyuyamıosnzah keşkem ah keşkem. gidem de deneyem belki uyuyabilirim iftara kadar
Çok mok yok ya. Ne güzel cümle oldu bu böyle ahhsjdnsKıyamam...
Canm bacmmmmm
Kızzz cok uyumaktan uyuyamıosnz
Stres kokuları alıorm sanki?Çok mok yok ya. Ne güzel cümle oldu bu böyle ahhsjdns
1.30-2.30 arası uyudum. Zaten bir kere tuvalete kalktım. Orda 1 saat bile uyuyamamışımdır. Sonra 5'i geçiyordu yatağa gittiğimde. 10'da uyandım
Kıyamam...
Canm bacmmmmm
Kızzz cok uyumaktan uyuyamıosnz
En büyük problemim...Kabızım ne öneriyorsun
Biraz önce banyo da can çekiştim resmen kötüyüm yani kuru kayısı kuru erik ne varsa denedim şişkinlikten helak oldumEn büyük problemim...
1- en köklü çözğm zeytinyağı
2- kuru kayısı
Miden alırmı bilmiorm amaBiraz önce banyo da can çekiştim resmen kötüyüm yani kuru kayısı kuru erik ne varsa denedim şişkinlikten helak oldumdr a dicem şurup versin
Yağ yasak bacım saframı kötü yapıyorMiden alırmı bilmiorm ama
Zeytinyağı yut sabah öğle akşam..
En köklü çözüm
Zeytinyağı zararsız..Yağ yasak bacım saframı kötü yapıyortıkandım resmen
Ramazan'da uyku düzenim genel olarak bi gitti bu sene ama son 1-2 haftdır da basmaya başladılar beni. Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum Belirsizlik zor bir şey ya. Bekliyorum da ne zamanı bekliyorum belli değilStres kokuları alıorm sanki?
Umarm yanlış kokudur
Peki belirsizliğin sonu güzel sonla bittş diye düşünsenRamazan'da uyku düzenim genel olarak bi gitti bu sene ama son 1-2 haftdır da basmaya başladılar beni. Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum Belirsizlik zor bir şey ya. Bekliyorum da ne zamanı bekliyorum belli değil
Teşekkür ederim baloncugum seninde kutlu olsunbilemedim, ben uykucu olsaydım eşim yada annem yapardı
Ama zaten 7 aydır yine döngü o şekilde
Cnm benim.. Hayırlı sağlıklı evlat olsnlar inşallah... Gözün aydın.. 2 aslan parçası
Cok teşekkür ederim güzel sözlerin için
Sizin tipinizi yerim
Pamuksu daha cool
Papimmmmmmmm
Anneler günün kutlu olsun bibiğimmmm
Ya umutlanıyorum umutlanmasına da artık burayı deştiğim de yetmedi youtube'da videolar izlemeye başladım. Çok iyiyken bir anda "Ya olmszsa" korkusu sarıyor. O tedaviyi tekrar baştan aldığımı düşünmek bile istemiyorum. Hani diyorlar ya transfer sonrası beklemek tüp bebek sürecinin en zor kısmı diye. Ben de diyorum ki orada hangi günü beklediğin belli. Ben şu an neyi bekliyorum belli değil. Bir şey de gelmiyor elimden. İğne olurken iğne oluyorum diyorsun. Şimdi elim kolum bağlıPeki belirsizliğin sonu güzel sonla bittş diye düşünsen
Ayy ben eminim
Ben geçen hafta öyleydim ne denediysem olmadı.sabah aç karnına kayısılı meyve suyu 3 4 bardak ılık su ve kuru kayısı yedim geçti.inşallah tekrarlamaz gece karnımın ağrısından uyanıyordum kabızlık çok fena inşallah hemen geçerBiraz önce banyo da can çekiştim resmen kötüyüm yani kuru kayısı kuru erik ne varsa denedim şişkinlikten helak oldumdr a dicem şurup versin
Sen şimdi 2.regliyi bekliyorsun bu hafta olman lazım dimiYa umutlanıyorum umutlanmasına da artık burayı deştiğim de yetmedi youtube'da videolar izlemeye başladım. Çok iyiyken bir anda "Ya olmszsa" korkusu sarıyor. O tedaviyi tekrar baştan aldığımı düşünmek bile istemiyorum. Hani diyorlar ya transfer sonrası beklemek tüp bebek sürecinin en zor kısmı diye. Ben de diyorum ki orada hangi günü beklediğin belli. Ben şu an neyi bekliyorum belli değil. Bir şey de gelmiyor elimden. İğne olurken iğne oluyorum diyorsun. Şimdi elim kolum bağlı
Çok kötü bişey ya geçtğine sevındım canım bir daha olmasın inşallah bir de korkudan ıkınamıyosun kalıyorum öyleBen geçen hafta öyleydim ne denediysem olmadı.sabah aç karnına kayısılı meyve suyu 3 4 bardak ılık su ve kuru kayısı yedim geçti.inşallah tekrarlamaz gece karnımın ağrısından uyanıyordum kabızlık çok fena inşallah hemen geçer
Herif bendende çok yıllandığı için sorun yok bacımZeytinyağı zararsız..
Kız senin heryern yıllanmş
Enişteeeeeeeee
Kuzum olacak... Diyelim olmadı.. Herşeye bidaha başlamıosnYa umutlanıyorum umutlanmasına da artık burayı deştiğim de yetmedi youtube'da videolar izlemeye başladım. Çok iyiyken bir anda "Ya olmszsa" korkusu sarıyor. O tedaviyi tekrar baştan aldığımı düşünmek bile istemiyorum. Hani diyorlar ya transfer sonrası beklemek tüp bebek sürecinin en zor kısmı diye. Ben de diyorum ki orada hangi günü beklediğin belli. Ben şu an neyi bekliyorum belli değil. Bir şey de gelmiyor elimden. İğne olurken iğne oluyorum diyorsun. Şimdi elim kolum bağlı
Darısı başına cümlesi kadar güzel hiç bişi yok.. Öyle düşünSon bir haftada çok yakın çevremde üç tane dünya güzeli bebek doğdu. Onun da baskısı oldu galiba üstümde. Darısı başına'larla falan biraz yıprandım. Siz bana bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?