Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ramazan'da uyku düzenim genel olarak bi gitti bu sene ama son 1-2 haftdır da basmaya başladılar beni. Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum Belirsizlik zor bir şey ya. Bekliyorum da ne zamanı bekliyorum belli değil
Peki belirsizliğin sonu güzel sonla bittş diye düşünsen
Ayy ben eminim

Teşekkür ederim baloncugum seninde kutlu olsun

Peki belirsizliğin sonu güzel sonla bittş diye düşünsen
Ayy ben eminim
Ya umutlanıyorum umutlanmasına da artık burayı deştiğim de yetmedi youtube'da videolar izlemeye başladım. Çok iyiyken bir anda "Ya olmszsa" korkusu sarıyor. O tedaviyi tekrar baştan aldığımı düşünmek bile istemiyorum. Hani diyorlar ya transfer sonrası beklemek tüp bebek sürecinin en zor kısmı diye. Ben de diyorum ki orada hangi günü beklediğin belli. Ben şu an neyi bekliyorum belli değil. Bir şey de gelmiyor elimden. İğne olurken iğne oluyorum diyorsun. Şimdi elim kolum bağlı

Son bir haftada çok yakın çevremde üç tane dünya güzeli bebek doğdu. Onun da baskısı oldu galiba üstümde. Darısı başına'larla falan biraz yıprandım. Siz bana bakmayın

Biraz önce banyo da can çekiştim resmen kötüyüm yani kuru kayısı kuru erik ne varsa denedim şişkinlikten helak oldum dr a dicem şurup versin
Ben geçen hafta öyleydim ne denediysem olmadı.sabah aç karnına kayısılı meyve suyu 3 4 bardak ılık su ve kuru kayısı yedim geçti.inşallah tekrarlamaz gece karnımın ağrısından uyanıyordum kabızlık çok fena inşallah hemen geçer

Sen şimdi 2.regliyi bekliyorsun bu hafta olman lazım dimi

Çok kötü bişey ya geçtğine sevındım canım bir daha olmasın inşallah bir de korkudan ıkınamıyosun kalıyorum öyle

Kuzum olacak... Diyelim olmadı.. Herşeye bidaha başlamıosn
Donmuş embriyolarn var.. İlki tutmazsa ikincisi tutnaz die bişey yok..
Ama tutacak ben inanıyorum..
Birde sal kendini.. Stres yükleme.. Stres daha kötü eder.. Tutacaksa bile vücudun embriyouu yabancı görür.. Tutmanın önüne stresn geçmiş olur..
Ya olmazsa kelimesi varya hiç bitmio
Tutunca kurtulacakmısın sanıosn?
Hayır ben öyle sanıodum.. Öyle olmuyormuş..
Yok kese görünecekmi.. Kese görndü kalp duyulcakmı.. Kalp duyuldu gelişecrkmi.. Gelişti 2li test ne olcak.. O bitti detaylı ultrason.. Oda btti şeker.. Oda bitti suyu.. Plesentası.. Hareket etti etmedi.. Doğuncada nefes alıomu, sütüm olcakmı..
Annelik= delilik....
Sal kendini.. Bak ben pozitif haberi aldım ya.. Aradan sanırım 1 hafta geçmedi akşam yemeğini yedm sorun yok bişi yk birdeb akıntı hissetm wc gittim..
Baktım parça parça kan gidiyor..
Hastaneye gittim.. O gece 5 ped dolusu kanamam oldu.. Neler neler yaşadım.. Vr daha nicesi..anlatp noral bozmak istemiorm ama nasip işte.. Alanda Allah verende... O yüzden sirkelen kendine gel.. Olacağına inanmaktan asla vazgeçme..

Son bir haftada çok yakın çevremde üç tane dünya güzeli bebek doğdu. Onun da baskısı oldu galiba üstümde. Darısı başına'larla falan biraz yıprandım. Siz bana bakmayın
Darısı başına cümlesi kadar güzel hiç bişi yok.. Öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…