- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.421
Eniştelere laf yokHerif bendende çok yıllandığı için sorun yok bacım
Normal şartlarda bu hafta, evet ama bakalım ne zaman olacakSen şimdi 2.regliyi bekliyorsun bu hafta olman lazım dimi
Evet, olursa bu acabaların tedirginliklerin, soruların bitmeyeceğine de eminim aslında.Kuzum olacak... Diyelim olmadı.. Herşeye bidaha başlamıosn
Donmuş embriyolarn var.. İlki tutmazsa ikincisi tutnaz die bişey yok..
Ama tutacak ben inanıyorum..
Birde sal kendini.. Stres yükleme.. Stres daha kötü eder.. Tutacaksa bile vücudun embriyouu yabancı görür.. Tutmanın önüne stresn geçmiş olur..
Ya olmazsa kelimesi varya hiç bitmio
Tutunca kurtulacakmısın sanıosn?
Hayır ben öyle sanıodum.. Öyle olmuyormuş..
Yok kese görünecekmi.. Kese görndü kalp duyulcakmı.. Kalp duyuldu gelişecrkmi.. Gelişti 2li test ne olcak.. O bitti detaylı ultrason.. Oda btti şeker.. Oda bitti suyu.. Plesentası.. Hareket etti etmedi.. Doğuncada nefes alıomu, sütüm olcakmı..
Annelik= delilik....
Sal kendini.. Bak ben pozitif haberi aldım ya.. Aradan sanırım 1 hafta geçmedi akşam yemeğini yedm sorun yok bişi yk birdeb akıntı hissetm wc gittim..
Baktım parça parça kan gidiyor..
Hastaneye gittim.. O gece 5 ped dolusu kanamam oldu.. Neler neler yaşadım.. Vr daha nicesi..anlatp noral bozmak istemiorm ama nasip işte.. Alanda Allah verende... O yüzden sirkelen kendine gel.. Olacağına inanmaktan asla vazgeçme..
Darısı başına cümlesi kadar güzel hiç bişi yok.. Öyle düşün
İyi olmak yetmez..Normal şartlarda bu hafta, evet ama bakalım ne zaman olacak
Evet, olursa bu acabaların tedirginliklerin, soruların bitmeyeceğine de eminim aslında.
Biliyorum biliyorum. Üç bebek de canlarımın parçaları. Hatta bir tanesiyle aynı doktorda tedavi görüyorum. O yüzden daha da çok etkilendim. Nasıl ve ne zaman olacaksa hayırlısıyla ve sağlıkla olsun. İsyana girmekten çok korkuyorum ama bazen bir anda geliveriyorlar öyle. Uyudum uyandım. Daha iyiyim şimdi.
Slm cnm nasılsınSelam kızlar
İnşallahİyi olmak yetmez..
Daha iyi olacaksn kuzucuk
Stresten regl bile gecikir bal0ncuk haklı sal kendini.çok az kalmışNormal şartlarda bu hafta, evet ama bakalım ne zaman olacak
Evet, olursa bu acabaların tedirginliklerin, soruların bitmeyeceğine de eminim aslında.
Biliyorum biliyorum. Üç bebek de canlarımın parçaları. Hatta bir tanesiyle aynı doktorda tedavi görüyorum. O yüzden daha da çok etkilendim. Nasıl ve ne zaman olacaksa hayırlısıyla ve sağlıkla olsun. İsyana girmekten çok korkuyorum ama bazen bir anda geliveriyorlar öyle. Uyudum uyandım. Daha iyiyim şimdi.
inşallah bu seferde cırcırım karnım ağrıyor ortası yok bu işinÇok kötü bişey ya geçtğine sevındım canım bir daha olmasın inşallah bir de korkudan ıkınamıyosun kalıyorum öyle
Buralardayım ya ara ara bakıp çıkıon
Doğurdun da bize mi demiyon la yoksa?Buralardayım ya ara ara bakıp çıkıon
Bugünlerde sessiz geçiyor buralarBuralardayım ya ara ara bakıp çıkıon
Hee logusalik dönemin zor geçti atlattım çok şükürDoğurdun da bize mi demiyon la yoksa?
Bugün pek giresim gelmediBugünlerde sessiz geçiyor buralar
Benim de eşim evde pek giremiyorumHee logusalik dönemin zor geçti atlattım çok şükür
Bugün pek giresim gelmedimoralimi kendi kendime düşürmek istemedim ondan gün bitti girdim yaziom bak
Teşekkür ederim tatlım pozitifliği mi bozmayayim dedimBenim de eşim evde pek giremiyorumniye moralini düşüresin canım sen pozitifsin hep öyle kal
İyi yapıyorsun ama burda yokken de bozmaTeşekkür ederim tatlım pozitifliği mi bozmayayim dedim
Ohooo benim herif ikinci uykusuna yattıİyi yapıyorsun ama burda yokken de bozmasenin eş evde değil mi sizde dans edin ben diyorum da kalkan yok
Oh kafa dinlemece en güzeli iyi okumalarOhooo benim herif ikinci uykusuna yattıbende kitap okuyorum radyo eşliğinde
Sağol tatlım aynen biraz kendimle başbaşa kalmayı seviyorum güzel oluyoOh kafa dinlemece en güzeli iyi okumalar
Sahura kadar oturuyorum eşimde evde bayram iznine çıktı artık onla otururumSağol tatlım aynen biraz kendimle başbaşa kalmayı seviyorum güzel oluyosen niye uyumadin
Ne güzel ohh enisteyle vakit gecirmece fırsattan istifadeSahura kadar oturuyorum eşimde evde bayram iznine çıktı artık onla otururumGece kalkması çok zor oluyor salak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?