Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk günden kavgamızı yaptık ağladım bağrıştık şimdi iyiyiz inşallah devamı gelmez evde olunca her şeye karışıyor bu erkekler
Sorma bizimde dün gece fenaydı bütün apartman dinlemiştir bizi ama sabaha bişi kalmadı bu aralar bizim hormonlar değişirken onlarında değişiyor sanırım

Sorma bizimde dün gece fenaydı bütün apartman dinlemiştir bizi ama sabaha bişi kalmadı bu aralar bizim hormonlar değişirken onlarında değişiyor sanırım
Bizim Allahtan yan taraftakiler bir kaç gündür yok Alt katımızda boş duyan olmadı evet bizim hormondan da onların nesinden bilmem bazen diyorum senin de özel günlerin var galiba diye kafam hiç almaz çok alınganım ben tek laf etsin kapıyı üstüme kitliyorm kapıyı kırıcam bir gün diyor

Benimki kapıları yumrukluyo (kırılacak korkuyom) ya da üstünü yirtiyo

Benimki kapıları yumrukluyo (kırılacak korkuyom) ya da üstünü yirtiyo
Beter olsunlar benimki de öyle yumrukluyor üstünü yırtması biraz abartı olmuş ama ben kapı kırılmasın diye açıyorum mecbur sonra yaptırmasını bir yıl beklerim neyseki çok uzamıyor yarım saatte çözülüyor meseleler Allah biz kadınlara sabır versin

Amin kuzum valla bazen diyorum kendi kendime niye çocuk diye ugrasiyorsunki evde bı tane var diye @NealStreet bide dalga geciyo dogurdun mu diye

Amin kuzum valla bazen diyorum kendi kendime niye çocuk diye ugrasiyorsunki evde bı tane var diye @NealStreet bide dalga geciyo dogurdun mu diye
Üff benimki de olgunlaşmasını ilkokul seviyesinde bırakmış biri. Cumartesi markete gittik geldik. "Neden benim dediğim olmadı" kavgası verdi kendi kendine. Manyak ya dün konuşmadık hiç. Bugün de gelmiş anneler günümü kutluyor. Yer miyim be! Bıktım vallahi bi de çocuk gibi küsüyor. En çok ona çıldırıyorum. Küsen erkek hiç alışamayacağım bir şey sanırım

Allah'tan küsme huyu yok benim çocuğumun kuseni bende sevmezdim herhalde hele yatağa küs girilir mi sen küsünce napiyo denedin mi kizcem

Allah'tan küsme huyu yok benim çocuğumun kuseni bende sevmezdim herhalde hele yatağa küs girilir mi sen küsünce napiyo denedin mi kizcem
Yok ya bir de ben küssem yılın 366 günü konuşamayız. Küsmek nedir zaten ya saçma sapan. Bir de bekliyor kendi sinirinin geçme süresi bazen bir bazen iki gün sürüyor. Sonra geliyor hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor. Özür mözür yok. Resmen kindar ama böyle deyince "Benim sinirim çabuk geçiyor" diyor. "Aynn knki onu ben de fark ettim" diyesim geliyor

Allah kolaylıklar versin kuzum ne diyim valla hiç aklıma bişi de gelmiyo öneri de bulunan

Allah kolaylıklar versin kuzum ne diyim valla hiç aklıma bişi de gelmiyo öneri de bulunan
Amin. Öneriyle olacak bir şey değil ya. Kafa doktoruyla da konuşuyorum bu durumu. Ben elimden geldiğince kendimi törpülüyorum da onu ben düzeltemem. Kendisinin kendindeki yanlışı kabul etmesi lazım önce. Şu tedavi sürecinde her şey ne güzel cillop gibi olmuştu. Son 3-5 gündür gelenleri geldi yine. Ben de DusunceBulutu gibi bunların da muayyen günleri olduğuna inanmaya başladım

Bugünlerde sessiz geçiyor buralar
Hakikaten Nurzfr neyn vardı guzummm

Yok bulutum puzzle bitti
Yenildim elbetteki
Film seanlarımız başladı.. Bekleriz
Mısırımızda var.. Her türlü ikramımız mevcut

Ayyy neyseki benmki öyle değil.. Gerçi ben o fırsatı vermiorm.. Mesela istemediği bişi olduğında süt dökmüş kedi gibi surat yapıo, takmıom üstelemiorm zaten çehresinden anlıorm
Aradan yarm saat geçio kendi konuşuo hiç bişi olmamş gibi

Ay şuan şoktayım... Hemsirecik neyn varrrrrr

Neden soktasin cnm, noldu ki Hemsirecik e

Günaydın herkese canimlar, dun migren agzima etti simdi cok iyiyim cok sukur siz nasilsiniiiiz

Birşeyim yoktu yavrum

Bencede var onlarında günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…