- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.441
Evet ilk günden kavgamızı yaptık ağladım bağrıştık şimdi iyiyizNe güzel ohh enisteyle vakit gecirmece fırsattan istifade
Sorma bizimde dün gece fenaydı bütün apartman dinlemiştir bizi ama sabaha bişi kalmadıEvet ilk günden kavgamızı yaptık ağladım bağrıştık şimdi iyiyizinşallah devamı gelmez evde olunca her şeye karışıyor bu erkekler
Bizim Allahtan yan taraftakiler bir kaç gündür yok Alt katımızda boş duyan olmadıSorma bizimde dün gece fenaydı bütün apartman dinlemiştir bizi ama sabaha bişi kalmadıbu aralar bizim hormonlar değişirken onlarında değişiyor sanırım
Benimki kapıları yumrukluyo (kırılacak korkuyom) ya da üstünü yirtiyoBizim Allahtan yan taraftakiler bir kaç gündür yok Alt katımızda boş duyan olmadıevet bizim hormondan da onların nesinden bilmem bazen diyorum senin de özel günlerin var galiba diye kafam hiç almaz çok alınganım ben tek laf etsin kapıyı üstüme kitliyorm kapıyı kırıcam bir gün diyor
Beter olsunlar benimki de öyle yumrukluyorBenimki kapıları yumrukluyo (kırılacak korkuyom) ya da üstünü yirtiyo
Amin kuzum valla bazen diyorum kendi kendime niye çocuk diye ugrasiyorsunki evde bı tane var diyeBeter olsunlar benimki de öyle yumrukluyorüstünü yırtması biraz abartı olmuş ama ben kapı kırılmasın diye açıyorum mecbur sonra yaptırmasını bir yıl beklerim neyseki çok uzamıyor yarım saatte çözülüyor meseleler Allah biz kadınlara sabır versin
Üff benimki de olgunlaşmasını ilkokul seviyesinde bırakmış biri. Cumartesi markete gittik geldik. "Neden benim dediğim olmadı" kavgası verdi kendi kendine. Manyak ya dün konuşmadık hiç. Bugün de gelmiş anneler günümü kutluyor. Yer miyim be! Bıktım vallahi bi de çocuk gibi küsüyor. En çok ona çıldırıyorum. Küsen erkek hiç alışamayacağım bir şey sanırımAmin kuzum valla bazen diyorum kendi kendime niye çocuk diye ugrasiyorsunki evde bı tane var diye@NealStreet bide dalga geciyo dogurdun mu diye
Allah'tan küsme huyu yok benim çocuğumunÜff benimki de olgunlaşmasını ilkokul seviyesinde bırakmış biri. Cumartesi markete gittik geldik. "Neden benim dediğim olmadı" kavgası verdi kendi kendine. Manyak ya dün konuşmadık hiç. Bugün de gelmiş anneler günümü kutluyor. Yer miyim be! Bıktım vallahi bi de çocuk gibi küsüyor. En çok ona çıldırıyorum. Küsen erkek hiç alışamayacağım bir şey sanırım
Yok ya bir de ben küssem yılın 366 günü konuşamayız. Küsmek nedir zaten ya saçma sapan. Bir de bekliyor kendi sinirinin geçme süresi bazen bir bazen iki gün sürüyor. Sonra geliyor hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor. Özür mözür yok. Resmen kindar ama böyle deyince "Benim sinirim çabuk geçiyor" diyor. "Aynn knki onu ben de fark ettim" diyesim geliyorAllah'tan küsme huyu yok benim çocuğumunkuseni bende sevmezdim herhalde hele yatağa küs girilir mi sen küsünce napiyo denedin mi kizcem
Allah kolaylıklar versin kuzum ne diyim valla hiç aklıma bişi de gelmiyo öneri de bulunanYok ya bir de ben küssem yılın 366 günü konuşamayız. Küsmek nedir zaten ya saçma sapan. Bir de bekliyor kendi sinirinin geçme süresi bazen bir bazen iki gün sürüyor. Sonra geliyor hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor. Özür mözür yok. Resmen kindar ama böyle deyince "Benim sinirim çabuk geçiyor" diyor. "Aynn knki onu ben de fark ettim" diyesim geliyor
Amin. Öneriyle olacak bir şey değil ya. Kafa doktoruyla da konuşuyorum bu durumu. Ben elimden geldiğince kendimi törpülüyorum da onu ben düzeltemem. Kendisinin kendindeki yanlışı kabul etmesi lazım önce. Şu tedavi sürecinde her şey ne güzel cillop gibi olmuştu. Son 3-5 gündür gelenleri geldi yine. Ben deAllah kolaylıklar versin kuzum ne diyim valla hiç aklıma bişi de gelmiyo öneri de bulunan
HakikatenBugünlerde sessiz geçiyor buralar
Yok bulutum puzzle bitti
Ayyy neyseki benmki öyle değil.. Gerçi ben o fırsatı vermiorm.. Mesela istemediği bişi olduğında süt dökmüş kedi gibi surat yapıo, takmıom üstelemiorm zaten çehresinden anlıormÜff benimki de olgunlaşmasını ilkokul seviyesinde bırakmış biri. Cumartesi markete gittik geldik. "Neden benim dediğim olmadı" kavgası verdi kendi kendine. Manyak ya dün konuşmadık hiç. Bugün de gelmiş anneler günümü kutluyor. Yer miyim be! Bıktım vallahi bi de çocuk gibi küsüyor. En çok ona çıldırıyorum. Küsen erkek hiç alışamayacağım bir şey sanırım
Günaydın sabah 8 bak kalktım oğlan uyanmıştaGünaydınnnnnnnn sabahın körü
Neden soktasin cnm, noldu kiHakikatenNurzfr neyn vardı guzummm
Yok bulutum puzzle bitti
Yenildim elbetteki
Film seanlarımız başladı.. Bekleriz
Mısırımızda var.. Her türlü ikramımız mevcut
Ayyy neyseki benmki öyle değil.. Gerçi ben o fırsatı vermiorm.. Mesela istemediği bişi olduğında süt dökmüş kedi gibi surat yapıo, takmıom üstelemiorm zaten çehresinden anlıorm
Aradan yarm saat geçio kendi konuşuo hiç bişi olmamş gibi
Ay şuan şoktayım...Hemsirecik neyn varrrrrr
Geçmiş olsun canım ya bir daha olmasın inşallahNeden soktasin cnm, noldu kiHemsirecik e
Günaydın herkese canimlar, dun migren agzima ettisimdi cok iyiyim cok sukur siz nasilsiniiiiz
Aminnn canım cok sag ol, insallahGeçmiş olsun canım ya bir daha olmasın inşallah
Birşeyim yoktu yavrumHakikatenNurzfr neyn vardı guzummm
Yok bulutum puzzle bitti
Yenildim elbetteki
Film seanlarımız başladı.. Bekleriz
Mısırımızda var.. Her türlü ikramımız mevcut
Ayyy neyseki benmki öyle değil.. Gerçi ben o fırsatı vermiorm.. Mesela istemediği bişi olduğında süt dökmüş kedi gibi surat yapıo, takmıom üstelemiorm zaten çehresinden anlıorm
Aradan yarm saat geçio kendi konuşuo hiç bişi olmamş gibi
Ay şuan şoktayım...Hemsirecik neyn varrrrrr
Bencede var onlarında günleriAmin. Öneriyle olacak bir şey değil ya. Kafa doktoruyla da konuşuyorum bu durumu. Ben elimden geldiğince kendimi törpülüyorum da onu ben düzeltemem. Kendisinin kendindeki yanlışı kabul etmesi lazım önce. Şu tedavi sürecinde her şey ne güzel cillop gibi olmuştu. Son 3-5 gündür gelenleri geldi yine. Ben deDusunceBulutu gibi bunların da muayyen günleri olduğuna inanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?