- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.461
Ne olmuş ya ben kaçırdım inşallah kötü bişey yoktur
Çok şükür canım iyiyim sennasılsın bebis nasilİyi olmak yetmez..
Daha iyi olacaksn kuzucuk
Slm cnm nasılsın
Biz de bilmiyoruz ki. Ailesinin yanına gittğinde keyifliydi. İnşallah iyidirNe olmuş ya ben kaçırdım inşallah kötü bişey yoktur
Anladım canım aksi bişey olmasın daBiz de bilmiyoruz ki. Ailesinin yanına gittğinde keyifliydi. İnşallah iyidir
İnşallah. Ben iyiyim ya ne yemek yapacağımı düşünüyorumAnladım canım aksi bişey olmasın da
Sen nasılsın kuzu
Tek derdimiz o olsun bacım bende de yemek yok her zamanki gibiİnşallah. Ben iyiyim ya ne yemek yapacağımı düşünüyorum
Bilmiyorum kuzu anlatamayacagim demiş o yüzden sormadımNe olmuş ya ben kaçırdım inşallah kötü bişey yoktur
Hayırlısı olsun herkes içinBilmiyorum kuzu anlatamayacagim demiş o yüzden sormadım
Napiyim ya ev temizledim bugün öyle üstünkörü şupur sil toz alHayırlısı olsun herkes için
Sen naptın bacım
Gerçekten öyle çocuk gibilerAmin kuzum valla bazen diyorum kendi kendime niye çocuk diye ugrasiyorsunki evde bı tane var diye@NealStreet bide dalga geciyo dogurdun mu diye
ay bir de küsmeleri de sıkıntı benimki küsünce beş karış surat ne desem tamam diyor geçiştiriyor sorunla yüzleşmek konuşmak yok.ben küsünce bağırsam da konuşuyorum en azından.gidip zorla konuşturuyorum içini dökmesini sağlıyorum yoksa kinci bizimki de kaç ay sonra bile dediğimi yüzüme vurur.sen de küs durmasına izin verme konuştur. Ben konuşmazsa ısırıyorumÜff benimki de olgunlaşmasını ilkokul seviyesinde bırakmış biri. Cumartesi markete gittik geldik. "Neden benim dediğim olmadı" kavgası verdi kendi kendine. Manyak ya dün konuşmadık hiç. Bugün de gelmiş anneler günümü kutluyor. Yer miyim be! Bıktım vallahi bi de çocuk gibi küsüyor. En çok ona çıldırıyorum. Küsen erkek hiç alışamayacağım bir şey sanırım
O ağlamayı hiç deme hüngür hüngür ağlarım bıraksam da kendımı zor tutuyorum biraz bunaldık evde galiba daral geldi bir de yaşadıklarımız belirsizlikler insanı etkiliyorNapiyim ya ev temizledim bugün öyle üstünkörü şupur sil toz aldolu dolu aglayasim var nedense ama kendimi ise veriyorum ağlamamak için nedenini bilmiyorum
Ağlama günü yapalım benceO ağlamayı hiç deme hüngür hüngür ağlarım bıraksam da kendımı zor tutuyorum biraz bunaldık evde galiba daral geldi bir de yaşadıklarımız belirsizlikler insanı etkiliyor
Ne güzel tüm işini halletmişsin hala ağlamak istiyorsun ben güne yeni uyandım ben de ağlıcam ev ağlıyorNapiyim ya ev temizledim bugün öyle üstünkörü şupur sil toz aldolu dolu aglayasim var nedense ama kendimi ise veriyorum ağlamamak için nedenini bilmiyorum
He ben dün bi ara başladım sonra dedim kendıne gel napıyorsun oğlan da hemen anlıyor benim ruh halimi ona da kıyamıyorumAğlama günü yapalım bence
Ne olacak bu evlerin hali azıcık kalksam ağrılarım da kalkıyor hiç biley yapamıyorum ben yaNe güzel tüm işini halletmişsin hala ağlamak istiyorsun ben güne yeni uyandım ben de ağlıcam ev ağlıyor
Napiyim ya hadi kalk dedim kendime temizlik bari yap keşke bitmeseydi oturdum şimdi tek başıma öyle kös kös vakit geçiriyomNe güzel tüm işini halletmişsin hala ağlamak istiyorsun ben güne yeni uyandım ben de ağlıcam ev ağlıyor
Senin oğlusun var ağlama annesi kıyamam kuzum neler geçiriyor kim bilir içinden seni ağlarken görünceHe ben dün bi ara başladım sonra dedim kendıne gel napıyorsun oğlan da hemen anlıyor benim ruh halimi ona da kıyamıyorum
Aynen bir mutfağı toplasam belim ağrıyor halsizlik çok fazla.ben de hiçbir şey yapmıyorumNe olacak bu evlerin hali azıcık kalksam ağrılarım da kalkıyor hiç biley yapamıyorum ben ya
İçin rahat mis mis oturuyorsun en azından yapmamışlığın vicdan azabı yokNapiyim ya hadi kalk dedim kendime temizlik bari yap keşke bitmeseydi oturdum şimdi tek başıma öyle kös kös vakit geçiriyom
Senin oğlusun var ağlama annesi kıyamam kuzum neler geçiriyor kim bilir içinden seni ağlarken görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?