Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum valla bazen diyorum kendi kendime niye çocuk diye ugrasiyorsunki evde bı tane var diye @NealStreet bide dalga geciyo dogurdun mu diye
Gerçekten öyle çocuk gibiler @NealStreet in eşi de gamer aslında hiçbirimizin çocuk yapmasına gerek yok evdeki bebeler yetiyor doğurmasak da bakıyoruz ama hiç büyümüyorlar
ay bir de küsmeleri de sıkıntı benimki küsünce beş karış surat ne desem tamam diyor geçiştiriyor sorunla yüzleşmek konuşmak yok.ben küsünce bağırsam da konuşuyorum en azından.gidip zorla konuşturuyorum içini dökmesini sağlıyorum yoksa kinci bizimki de kaç ay sonra bile dediğimi yüzüme vurur.sen de küs durmasına izin verme konuştur. Ben konuşmazsa ısırıyorum markette çikolata isteyince alıyoruz sesi çıkmıyor sen de çok şey yapma istediğini yap gönlü olsun

Napiyim ya ev temizledim bugün öyle üstünkörü şupur sil toz al dolu dolu aglayasim var nedense ama kendimi ise veriyorum ağlamamak için nedenini bilmiyorum
O ağlamayı hiç deme hüngür hüngür ağlarım bıraksam da kendımı zor tutuyorum biraz bunaldık evde galiba daral geldi bir de yaşadıklarımız belirsizlikler insanı etkiliyor

Napiyim ya ev temizledim bugün öyle üstünkörü şupur sil toz al dolu dolu aglayasim var nedense ama kendimi ise veriyorum ağlamamak için nedenini bilmiyorum
Ne güzel tüm işini halletmişsin hala ağlamak istiyorsun ben güne yeni uyandım ben de ağlıcam ev ağlıyor

Ne güzel tüm işini halletmişsin hala ağlamak istiyorsun ben güne yeni uyandım ben de ağlıcam ev ağlıyor
Napiyim ya hadi kalk dedim kendime temizlik bari yap keşke bitmeseydi oturdum şimdi tek başıma öyle kös kös vakit geçiriyom
He ben dün bi ara başladım sonra dedim kendıne gel napıyorsun oğlan da hemen anlıyor benim ruh halimi ona da kıyamıyorum
Senin oğlusun var ağlama annesi kıyamam kuzum neler geçiriyor kim bilir içinden seni ağlarken görünce

Ne olacak bu evlerin hali azıcık kalksam ağrılarım da kalkıyor hiç biley yapamıyorum ben ya
Aynen bir mutfağı toplasam belim ağrıyor halsizlik çok fazla.ben de hiçbir şey yapmıyorum kalkayım da akşamki bulaşıkları yerleştiriyim eşim söyleniyor savaş alanı diye.kendin topla diyorum o da yok.başa gelen çekilir yapıcaz mecbur

İçin rahat mis mis oturuyorsun en azından yapmamışlığın vicdan azabı yok Esra’nın başlamasına da daha var yapcak bir şey bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…