Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben konuşturunca konuşmasını istemiyorum ki kendi hatasını anlayıp gelsin. Adam her koşulda haklı. Robot gibi takılalım istiyor deli ya ben onun istediğini yapamam. Evden çıkış planımızı dakikayla yaşayalım istiyor. Sonuçta eve gelince yemeği yapan ben. Kendisi oyun oynayacak ama plana göre hareket etmek isteyen o. Bir de bana benim zamanım kıymetli diyor delircem ahsjsjjdjd

Ona haber vermedik henüz durumu nur ama anlıyor benden daha önce söylemiştik sonuca çok üzülmştü bu sefer söylemeyelim dedik ama 7yaşına doğru gidiyor farkında bence bana yardım ediyor ağır su falan anne sen dur kaldırma diyor o kaldırıyor eğilme diyor o öyle yaptıkca da ağlayasım geliıo bilmiyorum psikolojım karman çorman

Yardım etmeleri lazım keyfe yatmıyoruz valla yaparken iyiydi Allah kımseye muhtac etmesin valla bu süreçte birinden iş beklemek çok zormuş direnırdım önceden olsam ama korkuyorum yaşadıklarımdam sonra bu sefer yapamıyorum

Günaydın sabah 8 bak kalktım oğlan uyanmışta
Sen nasıl uyandn o saate
Neden soktasin cnm, noldu ki @Hemsirecik e

Günaydın herkese canimlar, dun migren agzima etti simdi cok iyiyim cok sukur siz nasilsiniiiiz
Valla bilmiyorm dayloş.. Dua felan istemiş
Geçmiş olsn kuzum
Allah Allaaaaaah şimdi gördüm yazdığını. Ondan mı elini eteğini çekti buradan bu kız yav :/
Bende anlamadm neyi var

Birşeyim yoktu yavrum
Sen hep iyi ol aşkoş
Bal0ncuk baluşşş geri mi uyudun kız
Yok kız.... Duş felan aldm.. Sohbet muhabbet herifle.. Şimdi saldı beni

Çok şükür canım iyiyim sennasılsın bebis nasil
Şimdilik iyiyiz cnm.. Yarına Allah Kerim :)

Ayy kıyamam kuzum yaaa ben şimdi buna ağlarım
Sağol bebikim hepimiz iyi olalım inşallah

Ne olacak bu evlerin hali azıcık kalksam ağrılarım da kalkıyor hiç biley yapamıyorum ben ya
Dikkat et yavrum yapacak bişey yok dursun ev
Bı zahmet arada el ativersin alla alla yaa sanki sen akşama kadar kendin mi çıkardın bulaşığı ki öyle bile olsa az destek olsunlar
İçin rahat mis mis oturuyorsun en azından yapmamışlığın vicdan azabı yok Esra’nın başlamasına da daha var yapcak bir şey bulursun
Akşam kotabi bitirdim uyudum şimdi başka kitap bakiyom bakalım bu kitabı almışım ne zaman aldiysam ona bı bakayım

Eklentiler

• 16206391114122438221416555888930.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 19
Yaa akıllı bıdığa bak sen. Maşallah hep böyle anlayışlı olsun
Nurum bi kumbarada bana boz
Sen hani çil çil altın isteyecektn. Noldu o iş ahshhs

Hamil3 kalınca Olmuo o işler bacm
Kitap felan hak getire

Yaa akıllı bıdığa bak sen. Maşallah hep böyle anlayışlı olsun

Sen hani çil çil altın isteyecektn. Noldu o iş ahshhs
Sen cok takılma Kk'da dedi
Bu arada gelin bize küsmü

nolmuş nolmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…