- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.481
Ben konuşturunca konuşmasını istemiyorum ki kendi hatasını anlayıp gelsin. Adam her koşulda haklı. Robot gibi takılalım istiyor deli ya ben onun istediğini yapamam. Evden çıkış planımızı dakikayla yaşayalım istiyor. Sonuçta eve gelince yemeği yapan ben. Kendisi oyun oynayacak ama plana göre hareket etmek isteyen o. Bir de bana benim zamanım kıymetli diyor delircem ahsjsjjdjdGerçekten öyle çocuk gibiler@NealStreet in eşi de gamer aslında hiçbirimizin çocuk yapmasına gerek yok evdeki bebeler yetiyor doğurmasak da bakıyoruz ama hiç büyümüyorlar
ay bir de küsmeleri de sıkıntı benimki küsünce beş karış surat ne desem tamam diyor geçiştiriyor sorunla yüzleşmek konuşmak yok.ben küsünce bağırsam da konuşuyorum en azından.gidip zorla konuşturuyorum içini dökmesini sağlıyorum yoksa kinci bizimki de kaç ay sonra bile dediğimi yüzüme vurur.sen de küs durmasına izin verme konuştur. Ben konuşmazsa ısırıyorummarkette çikolata isteyince alıyoruz sesi çıkmıyor sen de çok şey yapma istediğini yap gönlü olsun
Ona haber vermedik henüz durumu nur ama anlıyor benden daha önce söylemiştik sonuca çok üzülmştü bu sefer söylemeyelim dedik ama 7yaşına doğru gidiyor farkında bence bana yardım ediyor ağır su falan anne sen dur kaldırma diyor o kaldırıyor eğilme diyor o öyle yaptıkca da ağlayasım geliıo bilmiyorum psikolojım karman çormanNapiyim ya hadi kalk dedim kendime temizlik bari yap keşke bitmeseydi oturdum şimdi tek başıma öyle kös kös vakit geçiriyom
Senin oğlusun var ağlama annesi kıyamam kuzum neler geçiriyor kim bilir içinden seni ağlarken görünce
Yardım etmeleri lazım keyfe yatmıyoruz valla yaparken iyiydi Allah kımseye muhtac etmesin valla bu süreçte birinden iş beklemek çok zormuş direnırdım önceden olsam ama korkuyorum yaşadıklarımdam sonra bu sefer yapamıyorumAynen bir mutfağı toplasam belim ağrıyor halsizlik çok fazla.ben de hiçbir şey yapmıyorumkalkayım da akşamki bulaşıkları yerleştiriyim eşim söyleniyor savaş alanı diye.kendin topla diyorum o da yok.başa gelen çekilir yapıcaz mecbur
Sen nasıl uyandn o saateGünaydın sabah 8 bak kalktım oğlan uyanmışta
Valla bilmiyorm dayloş.. Dua felan istemişNeden soktasin cnm, noldu ki @Hemsirecik e
Günaydın herkese canimlar, dun migren agzima ettisimdi cok iyiyim cok sukur siz nasilsiniiiiz
Bende anlamadm neyi varAllah Allaaaaaah şimdi gördüm yazdığını. Ondan mı elini eteğini çekti buradan bu kız yav :/
Sen hep iyi ol aşkoşBirşeyim yoktu yavrum
Yok kız.... Duş felan aldm.. Sohbet muhabbet herifle.. Şimdi saldı beni
Şimdilik iyiyiz cnm.. Yarına Allah Kerim :)Çok şükür canım iyiyim sennasılsın bebis nasil
Ayy kıyamam kuzum yaaa ben şimdi buna ağlarımOna haber vermedik henüz durumu nur ama anlıyor benden daha önce söylemiştik sonuca çok üzülmştü bu sefer söylemeyelim dedik ama 7yaşına doğru gidiyor farkında bence bana yardım ediyor ağır su falan anne sen dur kaldırma diyor o kaldırıyor eğilme diyor o öyle yaptıkca da ağlayasım geliıo bilmiyorum psikolojım karman çorman
Sağol bebikim hepimiz iyi olalım inşallahSen nasıl uyandn o saate
Valla bilmiyorm dayloş.. Dua felan istemiş
Geçmiş olsn kuzum
Bende anlamadm neyi var
Sen hep iyi ol aşkoş
Yok kız.... Duş felan aldm.. Sohbet muhabbet herifle.. Şimdi saldı beni
Şimdilik iyiyiz cnm.. Yarına Allah Kerim :)
Nurum bi kumbarada bana bozAyy kıyamam kuzum yaaa ben şimdi buna ağlarım
Sağol bebikim hepimiz iyi olalım inşallah
Dikkat et yavrum yapacak bişey yok dursun evNe olacak bu evlerin hali azıcık kalksam ağrılarım da kalkıyor hiç biley yapamıyorum ben ya
Bı zahmet arada el ativersin alla alla yaa sanki sen akşama kadar kendin mi çıkardın bulaşığı ki öyle bile olsa az destek olsunlarAynen bir mutfağı toplasam belim ağrıyor halsizlik çok fazla.ben de hiçbir şey yapmıyorumkalkayım da akşamki bulaşıkları yerleştiriyim eşim söyleniyor savaş alanı diye.kendin topla diyorum o da yok.başa gelen çekilir yapıcaz mecbur
Akşam kotabi bitirdim uyudum şimdi başka kitap bakiyom bakalım bu kitabı almışım ne zaman aldiysam ona bı bakayımİçin rahat mis mis oturuyorsun en azından yapmamışlığın vicdan azabı yokEsra’nın başlamasına da daha var yapcak bir şey bulursun
Yaa akıllı bıdığa bak sen. Maşallah hep böyle anlayışlı olsunOna haber vermedik henüz durumu nur ama anlıyor benden daha önce söylemiştik sonuca çok üzülmştü bu sefer söylemeyelim dedik ama 7yaşına doğru gidiyor farkında bence bana yardım ediyor ağır su falan anne sen dur kaldırma diyor o kaldırıyor eğilme diyor o öyle yaptıkca da ağlayasım geliıo bilmiyorum psikolojım karman çorman
Sen hani çil çil altın isteyecektn. Noldu o iş ahshhsNurum bi kumbarada bana boz
Hamil3 kalınca Olmuo o işler bacmDikkat et yavrum yapacak bişey yok dursun ev
Bı zahmet arada el ativersin alla alla yaa sanki sen akşama kadar kendin mi çıkardın bulaşığı ki öyle bile olsa az destek olsunlar
Akşam kotabi bitirdim uyudum şimdi başka kitap bakiyom bakalım bu kitabı almışım ne zaman aldiysam ona bı bakayım
Sen cok takılma Kk'da dediYaa akıllı bıdığa bak sen. Maşallah hep böyle anlayışlı olsun
Sen hani çil çil altın isteyecektn. Noldu o iş ahshhs
O zaman hamile kalana kadar devam benHamil3 kalınca Olmuo o işler bacm
Kitap felan hak getire
Sen cok takılma Kk'da dedi
Bu arada gelin bize küsmü
nolmuş nolmuşşHakikatenNurzfr neyn vardı guzummm
Yok bulutum puzzle bitti
Yenildim elbetteki
Film seanlarımız başladı.. Bekleriz
Mısırımızda var.. Her türlü ikramımız mevcut
Ayyy neyseki benmki öyle değil.. Gerçi ben o fırsatı vermiorm.. Mesela istemediği bişi olduğında süt dökmüş kedi gibi surat yapıo, takmıom üstelemiorm zaten çehresinden anlıorm
Aradan yarm saat geçio kendi konuşuo hiç bişi olmamş gibi
Ay şuan şoktayım... @Hemsirecik neyn varrrrrr
Anlamadk bizde..nolmuş nolmuşş
Ayy kıyamam kuzum yaaa ben şimdi buna ağlarım
Sağol bebikim hepimiz iyi olalım inşallah
Gördüm ağlama krizine onunla başladımNurzfr ve @NealStreet bugn gelen iletiyi gördünüzmü..
Başarı hikayeleri.... Hani öyle şeyler okursanız daha yararlı
Amin teyzesi inşallahYaa akıllı bıdığa bak sen. Maşallah hep böyle anlayışlı olsun
Sen hani çil çil altın isteyecektn. Noldu o iş ahshhs
Ağlayın diye demedikkkkGördüm ağlama krizine onunla başladım
He ağlamayınAğlayın diye demedikkkk
İstemsizce aglayasim var nidendir bilmiyorum Dr habire kontrol etmese hamileyim diye dusunebilirdimAğlayın diye demedikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?