- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.501
Nie gebelikte zırt pırt ağlamıon be..İstemsizce aglayasim var nidendir bilmiyorum Dr habire kontrol etmese hamileyim diye dusunebilirdim
Tek başıma bebeğim tek başıma@Bal0ncuk demek duş sonrası keyif ha anladım
Ben ağlardım herhalde şimdi bile sulugoz oldum çıktım o zaman kendimi hiç dusunemiyomNie gebelikte zırt pırt ağlamıon be..
Gerçi ağlayan var.. Bende duygusallık 5-6aydan snra başladı ama neyse ki kısa sürdü
Dr dedki senı progestana boğacam hemde iğne oluyorum psikoloji kalmadı bende adam akşam sana ne oldu diyorDiyene bak
Bayan progestan
Ay yok ben adamsız girmem duşa biley yapamasak yasaak da olsa olmaşTek başıma bebeğim tek başıma
Dükkanı bir süreliğine tadilata aldık
İlaçlardan kuzum benim.. GeçerBen ağlardım herhalde şimdi bile sulugoz oldum çıktım o zaman kendimi hiç dusunemiyom
Benim zamanında aldığımın yarısı kadar alıosn ben hiç öle olmadmDr dedki senı progestana boğacam hemde iğne oluyorum psikoloji kalmadı bende adam akşam sana ne oldu diyor
Herkesin senin gibi gebe olası gelioAy yok ben adamsız girmem duşa biley yapamasak yasaak da olsa olmaş
Kayarsin falan dimi Allah korusunAy yok ben adamsız girmem duşa biley yapamasak yasaak da olsa olmaş
Bide şişliğim geçse neyseki kilo almamışım ama karnım sisİlaçlardan kuzum benim.. Geçer
Benim zamanında aldığımın yarısı kadar alıosn ben hiç öle olmadm
Ama nur alırsa onu kaybederiz sanırım
Herkesin senin gibi gebe olası gelio
Kendime ağlamak için bı sebep bulmama bile gerek yok o zaman herhalde niye beni seviosun der herife oturur ağlarım o dereceye gelirimAma nur alırsa onu kaybederiz sanırım
İlaçlardan kuzum benim.. Geçer
Benim zamanında aldığımın yarısı kadar alıosn ben hiç öle olmadm
Ama nur alırsa onu kaybederiz sanırım
Herkesin senin gibi gebe olası gelio
Enişte haklı bak nasıl düşünceli bir de kese falan yaptırıyorum kendıme adama iyi geliyorKayarsin falan dimi Allah korusundün benimki de öyle diyo yalnız girme artık duşa diyo niye demişim düşersin falan diyo
BahaneKayarsin falan dimi Allah korusundün benimki de öyle diyo yalnız girme artık duşa diyo niye demişim düşersin falan diyo
Ooo kesin geçer o merak etme bebeğimBide şişliğim geçse neyseki kilo almamışım ama karnım sis
Ben transferle başlamştmTransfer öncesi mi başlıyorlar pro yaBal0ncuk
Kese için sesleniyordum ben ama artık beraber girecekmisizEnişte haklı bak nasıl düşünceli bir de kese falan yaptırıyorum kendıme adama iyi geliyor
Bakalım neler olacak heyecan kalmadı ama içimde o ilk baslarkenki heyecan ya da embriyo oluşurken ki bakalım şuan rahatım transfer zamanı nasıl olcam merak ediyorum ruh hali olarakBahane
Ooo kesin geçer o merak etme bebeğim
Ben transferle başlamştm
Şuan tuzun kuru dieBakalım neler olacak heyecan kalmadı ama içimde o ilk baslarkenki heyecan ya da embriyo oluşurken ki bakalım şuan rahatım transfer zamanı nasıl olcam merak ediyorum ruh hali olarak
Biz bir onceki evde kırada tek kişi bile giremıyorduk sığamıyorduk iki şişkoKese için sesleniyordum ben ama artık beraber girecekmisizikimizde kilolu sigabilirsek tabi
Olabilir bilmiyorum ama hiç acaba tutar mı tutmaz mi diye düşünemiyorum bile bombusum nasıl tarif edeyim bilemedim acaba bana Dr ilaçların arasına psikytr ilaçlarını mi karıştırdıŞuan tuzun kuru die
O gün gelsin görecem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?