- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.521
Biz daha hiç bı yer yaptırmadık bacım ilk bebeğe odaklandık bebiş olsun diye bakalım bı beş on sene sonra yavaş yavaş başlarız tadilat islerineBiz bir onceki evde kırada tek kişi bile giremıyorduk sığamıyorduk iki şişkokendı evımıze geçince sığabilecegimiz şekılde banyo yaptırdı
Banyoyu bile özel yaptırmşlarBiz bir onceki evde kırada tek kişi bile giremıyorduk sığamıyorduk iki şişkokendı evımıze geçince sığabilecegimiz şekılde banyo yaptırdı
Amannnn tutarmı tutnazmı die hiç düşünme..Olabilir bilmiyorum ama hiç acaba tutar mı tutmaz mi diye düşünemiyorum bile bombusum nasıl tarif edeyim bilemedim acaba bana Dr ilaçların arasına psikytr ilaçlarını mi karıştırdı
Bacım hormonlar bizim psıkolojiyi alt ust ediyor drlarda hormonlarla oynuyor etkı etmeyen de varOlabilir bilmiyorum ama hiç acaba tutar mı tutmaz mi diye düşünemiyorum bile bombusum nasıl tarif edeyim bilemedim acaba bana Dr ilaçların arasına psikytr ilaçlarını mi karıştırdı
Cidden düşünmek istiyorum stresi yaşamak istiyorum bazen ama yok olmuyo zorluyorum kendimi ciddi ciddi ama yok tık yok ruhsuzlastimmi acaba diyorum kendimeBanyoyu bile özel yaptırmşlar
Amannnn tutarmı tutnazmı die hiç düşünme..
Kafayı yersn valla
HakikatenNurzfr neyn vardı guzummm
Yok bulutum puzzle bitti
Yenildim elbetteki
Film seanlarımız başladı.. Bekleriz
Mısırımızda var.. Her türlü ikramımız mevcut
Ayyy neyseki benmki öyle değil.. Gerçi ben o fırsatı vermiorm.. Mesela istemediği bişi olduğında süt dökmüş kedi gibi surat yapıo, takmıom üstelemiorm zaten çehresinden anlıorm
Aradan yarm saat geçio kendi konuşuo hiç bişi olmamş gibi
Ay şuan şoktayım...Hemsirecik neyn varrrrrr
Neden soktasin cnm, noldu kiHemsirecik e
Günaydın herkese canimlar, dun migren agzima ettisimdi cok iyiyim cok sukur siz nasilsiniiiiz
Ahh kizlar cok kotuyum cok kotu bor sey ogrendim kimseye anlatamam cok zor durumdayiz suanda. Anlatamam kimseye dunden beri uyuyamadim dusunmekten basima agrilar girdi dua edin benim için seviyorum hepinizi
Kız vajinadan etkielemez normaldeBacım hormonlar bizim psıkolojiyi alt ust ediyor drlarda hormonlarla oynuyor etkı etmeyen de varBal0ncuk gibi örneğin ama senlen ben aynıyız
Nurum.. Sadistmisin?Cidden düşünmek istiyorum stresi yaşamak istiyorum bazen ama yok olmuyo zorluyorum kendimi ciddi ciddi ama yok tık yok ruhsuzlastimmi acaba diyorum kendime
Kuzummmm inşallah her ne sıkıntın varsa rabbim gidersin tez zamanda dualarimdasinAhh kizlar cok kotuyum cok kotu bor sey ogrendim kimseye anlatamam cok zor durumdayiz suanda. Anlatamam kimseye dunden beri uyuyamadim dusunmekten basima agrilar girdi dua edin benim için seviyorum hepinizi
Aşkoş ne diecem bilemedim..Ahh kizlar cok kotuyum cok kotu bor sey ogrendim kimseye anlatamam cok zor durumdayiz suanda. Anlatamam kimseye dunden beri uyuyamadim dusunmekten basima agrilar girdi dua edin benim için seviyorum hepinizi
Aslında öyle değil sadece birikiyor şu an çift çizgşyi görünce ağlayacksın hıngır hıngır sonra bır de pro yu dayadılar mı aha anne oldun bacımCidden düşünmek istiyorum stresi yaşamak istiyorum bazen ama yok olmuyo zorluyorum kendimi ciddi ciddi ama yok tık yok ruhsuzlastimmi acaba diyorum kendime
Ama öyle deme ya böylesi de çok kotu hiç bişey hissedemiyosun boşluktasin bombossunKız vajinadan etkielemez normalde
Sende gariplik var
Nurum.. Sadistmisin?
Tüp bebekte aranan psikoloji tamda buAma öyle deme ya böylesi de çok kotu hiç bişey hissedemiyosun boşluktasin bombossun
Ben çift çizgiyi goremicem bacım ya evde test yapmicam ahım var test günü regl olmazsam gidip direk kan vercemAslında öyle değil sadece birikiyor şu an çift çizgşyi görünce ağlayacksın hıngır hıngır sonra bır de pro yu dayadılar mı aha anne oldun bacım
Ay inandıramıyorum hele ben bormalde bölemiyidim değildim prodan sonra olduKız vajinadan etkielemez normalde
Sende gariplik var
Nurum.. Sadistmisin?
İnşallah öyledirTüp bebekte aranan psikoloji tamda bu
Tamam sen kesin gebesn
Çift çizgisiz olmaz. Kabul edemeyizBen çift çizgiyi goremicem bacım ya evde test yapmicam ahım var test günü regl olmazsam gidip direk kan vercem
Yaa ahahahaha ne diyim ne diyimAy inandıramıyorum hele ben bormalde bölemiyidim değildim prodan sonra oldusu 1hafta ağızdan alcam baska bi fitil kullanıyorum o da kocaman koyulmuyor
Kuzummmm inşallah her ne sıkıntın varsa rabbim gidersin tez zamanda dualarimdasin
Allah razi olsun canlarımAşkoş ne diecem bilemedim..
Öylece kala kaldım..
Allah ferahlık versin
Adam akşam fitili koyacak bismillah ne halt yiceksek diyor gülmekten karnım ağrıdıÇift çizgisiz olmaz. Kabul edemeyiz
Yaa ahahahaha ne diyim ne diyim
Rabbim yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin tez zamanda inşallahAllah razi olsun canlarım
Tamam ben size doğum yaptıktan sonra söylerim o zaman kabul muÇift çizgisiz olmaz. Kabul edemeyiz
Yaa ahahahaha ne diyim ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?