- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.541
Dayanamazsın bacım sen bana yaz özelden ben kimseye sölememTamam ben size doğum yaptıktan sonra söylerim o zaman kabul mu
Çizgisiz kabul etmiyormusDayanamazsın bacım sen bana yaz özelden ben kimseye sölemem
Ayy hala eniştemiiiiiAdam akşam fitili koyacak bismillah ne halt yiceksek diyor gülmekten karnım ağrıdı
Hiii küsme sebebiTamam ben size doğum yaptıktan sonra söylerim o zaman kabul mu
Yok kız küsme eğer herifle gitmezsek kana ilk size söylerim sonucu olumlu olumsuz merak etmeAyy hala eniştemiiiii
Hiii küsme sebebi
Enişten olmadan asla bu fitil çok büyük ya napım pro gibi değilAyy hala eniştemiiiii
Hiii küsme sebebi
Hiç de kıyamazYok kız küsme eğer herifle gitmezsek kana ilk size söylerim sonucu olumlu olumsuz merak etme
Ölecem gülmekteeeennnnnEnişten olmadan asla bu fitil çok büyük ya napım pro gibi değil
Siz benim kardasimsiniz insan kardasina kiyabilir miHiç de kıyamaz
Seni güldürmek için varım bacım oh bol bol gülÖlecem gülmekteeeennnnn
Benim kız kardeşim yok nasıl bi dıygu bilmiyorum ama canımsınSiz benim kardasimsiniz insan kardasina kiyabilir mi
Uzan dinlen askosBugün sırtım ve belim cok ağırıyor
Ay uzanmışım nurum ama ı ıhUzan dinlen askos
Bende biraz önce bir uğundum belimde bir düğüm kasıklarıma vurdu ayaklar buz gibi yineBugün sırtım ve belim cok ağırıyor
Uzanınca da geçmioAy uzanmışım nurum ama ı ıh
Bugn bendede geçmioUzanınca da geçmio
Ben magnezyum kullanmıorm ondan sanırm
Geçecekse kullan bacım nasıl olsa suda eriyor iç gitsin idrarla atarsın fazlasınıBen magnezyum kullanmıorm ondan sanırm
Kullanmam lazm ama ilaçlardan nefret ediore
Ah bi bilsem bacım yaz günğ ayağimda kalın kalın çoraplar üzerimde yünlü hırkayla geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?