- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.561
Bende nefret ediyor hap yutmaktan ama kullanıom kızdım şuan sana iç su ilaçlarınıBen magnezyum kullanmıorm ondan sanırm
Kullanmam lazm ama ilaçlardan nefret ediore
Yok artık o derece diosun ben cami kapıyı acamiyon sıcak hava dalgası eve dolmasın diye yanioooommmmmmAh bi bilsem bacım yaz günğ ayağimda kalın kalın çoraplar üzerimde yünlü hırkayla geziyorum
Donuyorum bacım ben ayaklarım buz gibi vallaYok artık o derece diosun ben cami kapıyı acamiyon sıcak hava dalgası eve dolmasın diye yanioooommmmmm
Yaniom markete gittim geldim çok sıcaklıkDonuyorum bacım ben ayaklarım buz gibi vallabak da gör
Okudum ben de. Böyle şeyleri okuyunca etkisi üç saniye sürüyor. Olumsuzlar beynimin derinliklerine zırt diye yerleşiveriyorNurzfr ve @NealStreet bugn gelen iletiyi gördünüzmü..
Başarı hikayeleri.... Hani öyle şeyler okursanız daha yararlı
Nabıyon ya sen? İçsene magnezyumunuBen magnezyum kullanmıorm ondan sanırm
Kullanmam lazm ama ilaçlardan nefret ediore
Kiz sana bu progestan yerine baska bsy mi dayiyorlar nasil etki altina almaktir bu, ben de kullandim normal hayatıma devam ettim, sana neler yapti buAslında öyle değil sadece birikiyor şu an çift çizgşyi görünce ağlayacksın hıngır hıngır sonra bır de pro yu dayadılar mı aha anne oldun bacım
Yaaa canim benim, insallah konu her ne ise kalbine göre olur ve cozumlenir. Yanındayiz canim, sakin ol nolurAhh kizlar cok kotuyum cok kotu bor sey ogrendim kimseye anlatamam cok zor durumdayiz suanda. Anlatamam kimseye dunden beri uyuyamadim dusunmekten basima agrilar girdi dua edin benim için seviyorum hepinizi
Kiz sana bu progestan yerine baska bsy mi dayiyorlar nasil etki altina almaktir bu, ben de kullandim normal hayatıma devam ettim, sana neler yapti bu
Ben seni şuanda da anliom don't panic
Sağol canoBen seni şuanda da anliom don't panic
Ahshahhsah içinde uyuyan canavari uyandiran pro, yetisen aliyor gagdhs
Allah yardımcın olsun hemşiremAhh kizlar cok kotuyum cok kotu bor sey ogrendim kimseye anlatamam cok zor durumdayiz suanda. Anlatamam kimseye dunden beri uyuyamadim dusunmekten basima agrilar girdi dua edin benim için seviyorum hepinizi
Allah yardımcın olsun, ne sorun varsa gidersin. Böyle nasıl dua edeceğimizi de şaşırdık. İnşallah çözülemeyecek bir şey değildir. Yapabileceğimiz bir şey olursa biz buradayızAhh kizlar cok kotuyum cok kotu bor sey ogrendim kimseye anlatamam cok zor durumdayiz suanda. Anlatamam kimseye dunden beri uyuyamadim dusunmekten basima agrilar girdi dua edin benim için seviyorum hepinizi
Ben geçen gün doktora sordum, bazen bebek ters durduğunda ayakları aşağı geliyomuş, baskı yapıyormuş, o baskı da ağrı yapıyormuş. Yani o yüzden yatınca geçmiyor. Doktor suda eriyen magnezyum verdi, sadece o geçirdi benimkini.Uzanınca da geçmio
Rabbim yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin tez zamanda inşallah
Yaaa canim benim, insallah konu her ne ise kalbine göre olur ve cozumlenir. Yanındayiz canim, sakin ol nolur
Allah yardımcın olsun hemşirem
Sagolun kizlar iyiki varsiniz hepinizi seviyorum❤Allah yardımcın olsun, ne sorun varsa gidersin. Böyle nasıl dua edeceğimizi de şaşırdık. İnşallah çözülemeyecek bir şey değildir. Yapabileceğimiz bir şey olursa biz buradayız
Evet cnm ya.. Benmki magnormdu sanırım adı suda eritiliyorBen geçen gün doktora sordum, bazen bebek ters durduğunda ayakları aşağı geliyomuş, baskı yapıyormuş, o baskı da ağrı yapıyormuş. Yani o yüzden yatınca geçmiyor. Doktor suda eriyen magnezyum verdi, sadece o geçirdi benimkini.
Bal0ncuk
Dur la daha yeni bittim bı gün oluyo daha biteli
ben olsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?