Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok artık o derece diosun ben cami kapıyı acamiyon sıcak hava dalgası eve dolmasın diye yanioooommmmmm
Donuyorum bacım ben ayaklarım buz gibi valla bak da gör

Eklentiler

• E01A5A1D-BCD6-4DC3-8688-0EC55F27341B.webp
    156,7 KB · Görüntüleme: 21
Aslında öyle değil sadece birikiyor şu an çift çizgşyi görünce ağlayacksın hıngır hıngır sonra bır de pro yu dayadılar mı aha anne oldun bacım
Kiz sana bu progestan yerine baska bsy mi dayiyorlar nasil etki altina almaktir bu, ben de kullandim normal hayatıma devam ettim, sana neler yapti bu

Ahh kizlar cok kotuyum cok kotu bor sey ogrendim kimseye anlatamam cok zor durumdayiz suanda. Anlatamam kimseye dunden beri uyuyamadim dusunmekten basima agrilar girdi dua edin benim için seviyorum hepinizi
Yaaa canim benim, insallah konu her ne ise kalbine göre olur ve cozumlenir. Yanındayiz canim, sakin ol nolur

Ahh kizlar cok kotuyum cok kotu bor sey ogrendim kimseye anlatamam cok zor durumdayiz suanda. Anlatamam kimseye dunden beri uyuyamadim dusunmekten basima agrilar girdi dua edin benim için seviyorum hepinizi
Allah yardımcın olsun hemşirem

Allah yardımcın olsun, ne sorun varsa gidersin. Böyle nasıl dua edeceğimizi de şaşırdık. İnşallah çözülemeyecek bir şey değildir. Yapabileceğimiz bir şey olursa biz buradayız

Rabbim yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin tez zamanda inşallah

Yaaa canim benim, insallah konu her ne ise kalbine göre olur ve cozumlenir. Yanındayiz canim, sakin ol nolur

Allah yardımcın olsun hemşirem

Allah yardımcın olsun, ne sorun varsa gidersin. Böyle nasıl dua edeceğimizi de şaşırdık. İnşallah çözülemeyecek bir şey değildir. Yapabileceğimiz bir şey olursa biz buradayız
Sagolun kizlar iyiki varsiniz hepinizi seviyorum❤

Evet cnm ya.. Benmki magnormdu sanırım adı suda eritiliyor
Ama ağrm olmayınca kullanmadm
Büyük hata.. Şimdi düzenli başlıyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…