- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.581
İnşallah hamile ol ne reglisiben olsam olur mu
Ayy olsunDur la daha yeni bittim bı gün oluyo daha biteli
Bize gelaçım benyarım saat kaldı eve gitmeme ama geçmiyor
Sen olma reglben olsam olur mu
AbooooGözüm acilmiyo yaaa ne güzel uyumuşum hala uyuyasim vaarrr
Ne işin var ıyyy yerlerdesayfanızı batırayım mı
ay bi konuya baktım zaten gözümden gitmiyo ıııyyy nerden baktım yaaa
Sayfanız derken???? Direk oraya takıldım kaldımsayfanızı batırayım mı
ay bi konuya baktım zaten gözümden gitmiyo ıııyyy nerden baktım yaaa
Valla sorma herifimin aradığında uyandım ama şimdi geri uyucam
bende 5dak dalmışım içim geçmiş
yaaa ben de uyumak istiyom çok benimde gözüm hiç açılmadı bugünGözüm acilmiyo yaaa ne güzel uyumuşum hala uyuyasim vaarrr
heeh heeh ben ve hamile olmakİnşallah hamile ol ne reglisi
eee sen yiyyon tabi hava hoşAyy olsun
Bize gel
Senin yerine de uyuyayım miyaaa ben de uyumak istiyom çok benimde gözüm hiç açılmadı bugün
heeh heeh ben ve hamile olmak
eee sen yiyyon tabi hava hoş
Ne yemek yapacan nurrrrrr uyumaaaaaValla sorma herifimin aradığında uyandım ama şimdi geri uyucam
Hiç şaşırmadm 5 dk cok azHe
bende 5dak dalmışım içim geçmiş
Sende yiyecen az kaldı minnoşşşşçyaaa ben de uyumak istiyom çok benimde gözüm hiç açılmadı bugün
heeh heeh ben ve hamile olmak
eee sen yiyyon tabi hava hoş
Semizotu yapcam yanına cacık ve bulgur pilavı taamNe yemek yapacan nurrrrrr uyumaaaaa
Hiç şaşırmadm 5 dk cok az
Sende yiyecen az kaldı minnoşşşşç
yahu konuyu gördüm dedim içerik ne kadar kötü olabilir fotoya baktım bakmaz olaydım
sayfamıza kustum öğğkkSayfanız derken???? Direk oraya takıldım kaldım
Semizotu derken..Semizotu yapcam yanına cacık ve bulgur pilavı taam
Ben sana herşeye maydonoz olma demedm mi..yahu konuyu gördüm dedim içerik ne kadar kötü olabilir fotoya baktım bakmaz olaydım
sayfamıza kustum öğğkkatın beni burdan
Ben bugüne kadar hiç hatasını anlayıp geldiğini görmedim erkeklerin kodlarında var mı öyle bir şeyBen konuşturunca konuşmasını istemiyorum ki kendi hatasını anlayıp gelsin. Adam her koşulda haklı. Robot gibi takılalım istiyor deli ya ben onun istediğini yapamam. Evden çıkış planımızı dakikayla yaşayalım istiyor. Sonuçta eve gelince yemeği yapan ben. Kendisi oyun oynayacak ama plana göre hareket etmek isteyen o. Bir de bana benim zamanım kıymetli diyor delircem ahsjsjjdjd
Haklısın etmeleri lazım bana bakma sen hiç yorma kendini o mecbur kalsın yapsın Allah korusun bebişiniYardım etmeleri lazım keyfe yatmıyoruz valla yaparken iyiydi Allah kımseye muhtac etmesin valla bu süreçte birinden iş beklemek çok zormuş direnırdım önceden olsam ama korkuyorum yaşadıklarımdam sonra bu sefer yapamıyorum
Atıcak atıcak yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum dur bakalımDikkat et yavrum yapacak bişey yok dursun ev
Bı zahmet arada el ativersin alla alla yaa sanki sen akşama kadar kendin mi çıkardın bulaşığı ki öyle bile olsa az destek olsunlar
Akşam kotabi bitirdim uyudum şimdi başka kitap bakiyom bakalım bu kitabı almışım ne zaman aldiysam ona bı bakayım
Yemegi de güzel oluyo ıspanak gibi herifim seviyo hazır sevdiğini bulmuşken yapiomSemizotu derken..
Kz semizotunu biz cacık gibi yapıos sen yemeğinimi yapıom
Yaklasık bir yarım saat 45dak yaniNe yemek yapacan nurrrrrr uyumaaaaa
Hiç şaşırmadm 5 dk cok az
Sende yiyecen az kaldı minnoşşşşç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?