Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugüne kadar hiç hatasını anlayıp geldiğini görmedim erkeklerin kodlarında var mı öyle bir şey benim eşimde öyle planlı o saatte çıkmayınca laf ediyor bazen kırılıyorum bazen öff sus be diyorum planlı insanla yaşamak çoooook zor herkesin zamanı kıymetli zaman bir tek onlara işliyor galiba dediğim dedik çaldığım düdükler.illa onların dediğine göre yaşamalıyız dünde o yüzden kavga ettik neden robot kablonun üstünden geçiyormuş oyunu kapatmıyım laf eder dedim kapatıp kabloları kaldırmadığım için laf yedim açtım ağzımı yumdum gözümü oyununa da sana da Allah sana da bana da sabır versin
Haklısın etmeleri lazım bana bakma sen hiç yorma kendini o mecbur kalsın yapsın Allah korusun bebişini Benimki dün balkonu yıkadı da öfleye püfleye alışacak böyle böyle napalım.alıştırıcaz
Atıcak atıcak yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum dur bakalım kitabın çok güzelmiş tam bizim gibi tombişler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…