- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.601
Yemeği de oluyor bacım ıspanak gibi çok güzel olurSemizotu derken..
Kz semizotunu biz cacık gibi yapıos sen yemeğinimi yapıom
Yemeğini annem yapardı güzel oluyor ben hiç uğraşmıyorum çiğ çiğ üzerine sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağı gezdiriyorumYemegi de güzel oluyo ıspanak gibi herifim seviyo hazır sevdiğini bulmuşken yapiomyoksa kızartma yapacaktım karışık onu gözüm hiç kesmedi iyi oldu
BulutummmmmBen bugüne kadar hiç hatasını anlayıp geldiğini görmedim erkeklerin kodlarında var mı öyle bir şeybenim eşimde öyle planlı o saatte çıkmayınca laf ediyor bazen kırılıyorum bazen öff sus be diyorum planlı insanla yaşamak çoooook zor herkesin zamanı kıymetli zaman bir tek onlara işliyor galiba dediğim dedik çaldığım düdükler.illa onların dediğine göre yaşamalıyız dünde o yüzden kavga ettik neden robot kablonun üstünden geçiyormuş oyunu kapatmıyım laf eder dedim kapatıp kabloları kaldırmadığım için laf yedim açtım ağzımı yumdum gözümü oyununa da sana da Allah sana da bana da sabır versin
Haklısın etmeleri lazım bana bakma sen hiç yorma kendini o mecbur kalsın yapsın Allah korusun bebişiniBenimki dün balkonu yıkadı da öfleye püfleye alışacak böyle böyle napalım.alıştırıcaz
Atıcak atıcak yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum dur bakalımkitabın çok güzelmiş tam bizim gibi tombişler için
Yemegi de güzel oluyo ıspanak gibi herifim seviyo hazır sevdiğini bulmuşken yapiomyoksa kızartma yapacaktım karışık onu gözüm hiç kesmedi iyi oldu
Yemeği de oluyor bacım ıspanak gibi çok güzel olur
Hepimizin evladını canım sağlıkla alalım kucagımıza Rabbım yardımcımız olsun bu süreçte kötü şeyler yasatmasın amınBen bugüne kadar hiç hatasını anlayıp geldiğini görmedim erkeklerin kodlarında var mı öyle bir şeybenim eşimde öyle planlı o saatte çıkmayınca laf ediyor bazen kırılıyorum bazen öff sus be diyorum planlı insanla yaşamak çoooook zor herkesin zamanı kıymetli zaman bir tek onlara işliyor galiba dediğim dedik çaldığım düdükler.illa onların dediğine göre yaşamalıyız dünde o yüzden kavga ettik neden robot kablonun üstünden geçiyormuş oyunu kapatmıyım laf eder dedim kapatıp kabloları kaldırmadığım için laf yedim açtım ağzımı yumdum gözümü oyununa da sana da Allah sana da bana da sabır versin
Haklısın etmeleri lazım bana bakma sen hiç yorma kendini o mecbur kalsın yapsın Allah korusun bebişiniBenimki dün balkonu yıkadı da öfleye püfleye alışacak böyle böyle napalım.alıştırıcaz
Atıcak atıcak yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum dur bakalımkitabın çok güzelmiş tam bizim gibi tombişler için
Ben alistiriyom valla oda yapcak çalışırken diyodum bende calisiom diye şimdi de hamile olursam hep sen yapcan diom ama Allah var yapio kendiliğinden ses etmiyo artikin... Aynen ne ara aldım kitabı hatirlamiom okuyom bari dedim moralim bozulduBen bugüne kadar hiç hatasını anlayıp geldiğini görmedim erkeklerin kodlarında var mı öyle bir şeybenim eşimde öyle planlı o saatte çıkmayınca laf ediyor bazen kırılıyorum bazen öff sus be diyorum planlı insanla yaşamak çoooook zor herkesin zamanı kıymetli zaman bir tek onlara işliyor galiba dediğim dedik çaldığım düdükler.illa onların dediğine göre yaşamalıyız dünde o yüzden kavga ettik neden robot kablonun üstünden geçiyormuş oyunu kapatmıyım laf eder dedim kapatıp kabloları kaldırmadığım için laf yedim açtım ağzımı yumdum gözümü oyununa da sana da Allah sana da bana da sabır versin
doğuramıyoz hacıSenin yerine de uyuyayım mineden sen ve hamile olmak
evvetttNe yemek yapacan nurrrrrr uyumaaaaa
Hiç şaşırmadm 5 dk cok az
Sende yiyecen az kaldı minnoşşşşç
bilmiyorumBen sana herşeye maydonoz olma demedm mi..
Nasıl yemek yiecen şimdi
Onu geçen yaptım ona da bayıldı ilk defa öyle yemiş ama şimdi yemek dusunemicem başkaYemeğini annem yapardı güzel oluyor ben hiç uğraşmıyorum çiğ çiğ üzerine sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağı gezdiriyorum
İyiyim bal0ncuğumBulutummmmm
Nasılsın
Kızlar ilk defa duydum valla.. Şimdi rqmazan diye yazmıyalmda
Snradan tarig verin
Ispanak gibi kuzum hiç bı farki yokBulutummmmm
Nasılsın
Kızlar ilk defa duydum valla.. Şimdi rqmazan diye yazmıyalmda
Snradan tarig verin
Sarmalar kvdeden demek alkışlıyorumİyiyim bal0ncuğumkayınvalidemden geldim kilo almışsın dediler moralim bozuldu sarma sarmış onu aldım eve geldim sen napıyorsun nasılsın
Dr neden teşekkür ettikiÇok acıkmaya başladım yesem de yetmiyor gibi geliyor 4kilo vermişim 3 ayda dr teşekkur etti gecen tarttı benı
Verirken çok yeme demedi dimiİyiyim bal0ncuğumkayınvalidemden geldim kilo almışsın dediler moralim bozuldu sarma sarmış onu aldım eve geldim sen napıyorsun nasılsın
Şişko diyor bana sonra nasıl olsa alcan başta verdğin iyi olmuş dıkkat et çok alma diyorDr neden teşekkür ettiki
Mucizem yaaaa cok tatlısın cokdoğuramıyoz hacı
evvettt
bilmiyorum
Kızzzz amannnnnnn banada dedi aynısını..İyiyim bal0ncuğumkayınvalidemden geldim kilo almışsın dediler moralim bozuldu sarma sarmış onu aldım eve geldim sen napıyorsun nasılsın
Etlimi bizde ıspanak etli oluoIspanak gibi kuzum hiç bı farki yok
Vermeyi geçtim almasam bari..Çok acıkmaya başladım yesem de yetmiyor gibi geliyor 4kilo vermişim 3 ayda dr teşekkur etti gecen tarttı benı
İns çok almayız askos yaa hamilelikte 9-15 arası ideal demiş canan aplaŞişko diyor bana sonra nasıl olsa alcan başta verdğin iyi olmuş dıkkat et çok alma diyor
Et koysan da olur ama ben sebzelerin içine koymuom etden ziyade kıyma daha güzel yakışırMucizem yaaaa cok tatlısın cok
Kızzzz amannnnnnn banada dedi aynısını..
Kendine bak ben en azından gebeym dedm
Etlimi bizde ıspanak etli oluo
Vermeyi geçtim almasam bari..
Hayır yani iştahımda açık değil gebeler gibi
Anlamıorm kiiiii
Amin amin inşallah Allah cümlemizin yardımcı olsunHepimizin evladını canım sağlıkla alalım kucagımıza Rabbım yardımcımız olsun bu süreçte kötü şeyler yasatmasın amın
Maşallah maşallah enişte böyle devam etsinBen alistiriyom valla oda yapcak çalışırken diyodum bende calisiom diye şimdi de hamile olursam hep sen yapcan diom ama Allah var yapio kendiliğinden ses etmiyo artikin... Aynen ne ara aldım kitabı hatirlamiom okuyom bari dedim moralim bozuldu
evet yapmış sağolsun göz yaşım pıtSarmalar kvdeden demek alkışlıyorum
Demedi ye ye diyor sofra kurdu falan noluyor dedim aman totumu kaşıyımVerirken çok yeme demedi dimi
çookkk çoookkMucizem yaaaa cok tatlısın cok
Kızzzz amannnnnnn banada dedi aynısını..
Kendine bak ben en azından gebeym dedm
Etlimi bizde ıspanak etli oluo
Vermeyi geçtim almasam bari..
Hayır yani iştahımda açık değil gebeler gibi
Anlamıorm kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?