Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemegi de güzel oluyo ıspanak gibi herifim seviyo hazır sevdiğini bulmuşken yapiomyoksa kızartma yapacaktım karışık onu gözüm hiç kesmedi iyi oldu
Yemeğini annem yapardı güzel oluyor ben hiç uğraşmıyorum çiğ çiğ üzerine sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağı gezdiriyorum

Bulutummmmm
Nasılsın

Yemegi de güzel oluyo ıspanak gibi herifim seviyo hazır sevdiğini bulmuşken yapiomyoksa kızartma yapacaktım karışık onu gözüm hiç kesmedi iyi oldu
Yemeği de oluyor bacım ıspanak gibi çok güzel olur

Kızlar ilk defa duydum valla.. Şimdi rqmazan diye yazmıyalmda
Snradan tarig verin

Hepimizin evladını canım sağlıkla alalım kucagımıza Rabbım yardımcımız olsun bu süreçte kötü şeyler yasatmasın amın

Ben alistiriyom valla oda yapcak çalışırken diyodum bende calisiom diye şimdi de hamile olursam hep sen yapcan diom ama Allah var yapio kendiliğinden ses etmiyo artikin... Aynen ne ara aldım kitabı hatirlamiom okuyom bari dedim moralim bozuldu

doğuramıyoz hacı

evvettt

bilmiyorum
Mucizem yaaaa cok tatlısın cok
İyiyim bal0ncuğum kayınvalidemden geldim kilo almışsın dediler moralim bozuldu sarma sarmış onu aldım eve geldim sen napıyorsun nasılsın
Kızzzz amannnnnnn banada dedi aynısını..
Kendine bak ben en azından gebeym dedm

Ispanak gibi kuzum hiç bı farki yok
Etlimi bizde ıspanak etli oluo
Çok acıkmaya başladım yesem de yetmiyor gibi geliyor 4kilo vermişim 3 ayda dr teşekkur etti gecen tarttı benı
Vermeyi geçtim almasam bari..
Hayır yani iştahımda açık değil gebeler gibi
Anlamıorm kiiiii

Et koysan da olur ama ben sebzelerin içine koymuom etden ziyade kıyma daha güzel yakışır

Hepimizin evladını canım sağlıkla alalım kucagımıza Rabbım yardımcımız olsun bu süreçte kötü şeyler yasatmasın amın
Amin amin inşallah Allah cümlemizin yardımcı olsun
Maşallah maşallah enişte böyle devam etsin Diyet bizim neyimize ben şahsen boğazımı tutamıyorum su içsem yarıyor böyle değildim noldu bilmem başka kitap alsaydın keşke
Sarmalar kvdeden demek alkışlıyorum
evet yapmış sağolsun göz yaşım pıt bugün benden ona 10puan
Verirken çok yeme demedi dimi
Demedi ye ye diyor sofra kurdu falan noluyor dedim aman totumu kaşıyım

çookkk çoookk

Nurzfr beni öldürcen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…