- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.621
Heee anladm.. Ben ıspanak sevmem zatenEt koysan da olur ama ben sebzelerin içine koymuom etden ziyade kıyma daha güzel yakışır
Benimki dün ekmek yedim ufak bı parca( onuda herif verdi zorla ekmek yemiom çünkü) Nurcan çok ekmek yedi diyo bugün lokmalarimi saymışAmin amin inşallah Allah cümlemizin yardımcı olsun
Maşallah maşallah enişte böyle devam etsinDiyet bizim neyimize ben şahsen boğazımı tutamıyorum su içsem yarıyor böyle değildim noldu bilmem başka kitap alsaydın keşke
evet yapmış sağolsun göz yaşım pıtbugün benden ona 10puan
Demedi ye ye diyor sofra kurdu falan noluyor dedim aman totumu kaşıyım
Benim kayınvalidem demedi ordaki akraba dedi memen büyümüş ordan anladım dedi Allahtan bol giyiyorum nerden gördünMucizem yaaaa cok tatlısın cok
Kızzzz amannnnnnn banada dedi aynısını..
Kendine bak ben en azından gebeym dedm
Etlimi bizde ıspanak etli oluo
Vermeyi geçtim almasam bari..
Hayır yani iştahımda açık değil gebeler gibi
Anlamıorm kiiiii
Ben bişi yapmadım ki
Bacım başta zayıf başlayınca almak cok da sorun olmuyor sen korkma alcam diye kı beni görsen dana kadar oldğum içinMucizem yaaaa cok tatlısın cok
Kızzzz amannnnnnn banada dedi aynısını..
Kendine bak ben en azından gebeym dedm
Etlimi bizde ıspanak etli oluo
Vermeyi geçtim almasam bari..
Hayır yani iştahımda açık değil gebeler gibi
Anlamıorm kiiiii
Dene bakalım askos begencen miHeee anladm.. Ben ıspanak sevmem zaten
Ama semizotunu deniecem
Ayyyy aman aman Allah korusun böyle kaynanadanBenimki dün ekmek yedim ufak bı parca( onuda herif verdi zorla ekmek yemiom çünkü) Nurcan çok ekmek yedi diyo bugün lokmalarimi saymış
Senin gibi geline az bile bacım sefan olsun keyfını çıkarAmin amin inşallah Allah cümlemizin yardımcı olsun
Maşallah maşallah enişte böyle devam etsinDiyet bizim neyimize ben şahsen boğazımı tutamıyorum su içsem yarıyor böyle değildim noldu bilmem başka kitap alsaydın keşke
evet yapmış sağolsun göz yaşım pıtbugün benden ona 10puan
Demedi ye ye diyor sofra kurdu falan noluyor dedim aman totumu kaşıyım
Gıııı öyle denirmiii??Benim kayınvalidem demedi ordaki akraba dedi memen büyümüş ordan anladım dedi Allahtan bol giyiyorum nerden gördünsen iyi demişsin altta kalmamak lazım bende bana diyen ablaya aşk olsun çok açık sözlüsün çok güzel motive ettin dedim
Ben kilo vermekle uğraşmayacamBacım başta zayıf başlayınca almak cok da sorun olmuyor sen korkma alcam diye kı beni görsen dana kadar oldğum için
Ispanağa göre daha ekşimsi ve güzel oluyor bence seversinHeee anladm.. Ben ıspanak sevmem zaten
Ama semizotunu deniecem
Yoo herif bida gidelim dediğinde yemeğe kalmayalım duymadın mi öğün yediğim lokmalar sayiliyo dicemAyyyy aman aman Allah korusun böyle kaynanadangözüne dursun dicen de olmaz ye ye can boğazdan gelir oh çatla patla kaynana
semizotu dediğin yoğurtlu olur semizotu dediğin zeytinyağlı gözlemesi olur semizotu aşktır yavvHeee anladm.. Ben ıspanak sevmem zaten
Ama semizotunu deniecem
Asıl sen beni öldüreceeennnnsemizotu dediğin yoğurtlu olur semizotu dediğin zeytinyağlı gözlemesi olur semizotu aşktır yavv
ne o öyle yemeği falan ıspanağın yemeğini sevmem ama kavurup üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine kırmızı biber tereyağğğğ offff
İnşallah bacım valla maşallah Allah ne şstıyorsan nasip etsin inşallahGıııı öyle denirmiii??
İstermisin abla sana takviye edelim diecen
Ben kilo vermekle uğraşmayacam
1 sene sonra yada 2
Kalan embriyoyu basacam parayo alacam bebemi
Uğraşma zaten şimdi kitapta okudumGıııı öyle denirmiii??
İstermisin abla sana takviye edelim diecen
Ben kilo vermekle uğraşmayacam
1 sene sonra yada 2
Kalan embriyoyu basacam parayo alacam bebemi
Süt olmazsa ne edecezUğraşma zaten şimdi kitapta okudumbol bol emzirmeye bak günlük neredeyse 1500 kalori yakıyor Muş vücut emzirirken
Ama aynı zamanda çok acıkıyorsun emzirirkenUğraşma zaten şimdi kitapta okudumbol bol emzirmeye bak günlük neredeyse 1500 kalori yakıyor Muş vücut emzirirken
çok gülme sen çocuğu pırtlatırsın sonraAsıl sen beni öldüreceeennnn
Emzirdikçe acıkıcan yiycen bacım hoşaflar yemekler ohSüt olmazsa ne edecez
Amuda kalkarız
Az önce kusmadin mi sen yasemizotu dediğin yoğurtlu olur semizotu dediğin zeytinyağlı gözlemesi olur semizotu aşktır yavv
ne o öyle yemeği falan ıspanağın yemeğini sevmem ama kavurup üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine kırmızı biber tereyağğğğ offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?