Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki dün ekmek yedim ufak bı parca( onuda herif verdi zorla ekmek yemiom çünkü) Nurcan çok ekmek yedi diyo bugün lokmalarimi saymış

Benim kayınvalidem demedi ordaki akraba dedi memen büyümüş ordan anladım dedi Allahtan bol giyiyorum nerden gördün sen iyi demişsin altta kalmamak lazım bende bana diyen ablaya aşk olsun çok açık sözlüsün çok güzel motive ettin dedim

Bacım başta zayıf başlayınca almak cok da sorun olmuyor sen korkma alcam diye kı beni görsen dana kadar oldğum için

Senin gibi geline az bile bacım sefan olsun keyfını çıkar

Gıııı öyle denirmiii??
İstermisin abla sana takviye edelim diecen

Bacım başta zayıf başlayınca almak cok da sorun olmuyor sen korkma alcam diye kı beni görsen dana kadar oldğum için
Ben kilo vermekle uğraşmayacam
1 sene sonra yada 2
Kalan embriyoyu basacam parayo alacam bebemi

Heee anladm.. Ben ıspanak sevmem zaten
Ama semizotunu deniecem
semizotu dediğin yoğurtlu olur semizotu dediğin zeytinyağlı gözlemesi olur semizotu aşktır yavv
ne o öyle yemeği falan ıspanağın yemeğini sevmem ama kavurup üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine kırmızı biber tereyağğğğ offff

Asıl sen beni öldüreceeennnn

Gıııı öyle denirmiii??
İstermisin abla sana takviye edelim diecen

Ben kilo vermekle uğraşmayacam
1 sene sonra yada 2
Kalan embriyoyu basacam parayo alacam bebemi
Uğraşma zaten şimdi kitapta okudum bol bol emzirmeye bak günlük neredeyse 1500 kalori yakıyor Muş vücut emzirirken

Az önce kusmadin mi sen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…