- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.641
Niye olmasın ki olmaması için bı sebep mi varSüt olmazsa ne edecez
Amuda kalkarız
Gıııı allah korusunçok gülme sen çocuğu pırtlatırsın sonra
Patron çıldırdıEmzirdikçe acıkıcan yiycen bacım hoşaflar yemekler oh
Olmayabiliyor kuzum.. Nasip kısmet.. Olacak die bişi yokNiye olmasın ki olmaması için bı sebep mi var
İşte o kadar kalori harcadigin içinmişAma aynı zamanda çok acıkıyorsun emzirirken
Yaaa ağzın bal yesin canısı seni yerimSenin gibi geline az bile bacım sefan olsun keyfını çıkar
bak bu cevap daha iyimiş senden ders almam lazımGıııı öyle denirmiii??
İstermisin abla sana takviye edelim diecen
Ben kilo vermekle uğraşmayacam
1 sene sonra yada 2
Kalan embriyoyu basacam parayo alacam bebemi
De valla utansın azYoo herif bida gidelim dediğinde yemeğe kalmayalım duymadın mi öğün yediğim lokmalar sayiliyo dicem
Olacak bizim sutumuz tamammi olmazsa rejim yaparız olursa emzirerek zayıflarızOlmayabiliyor kuzum.. Nasip kısmet.. Olacak die bişi yok
Bir doğur sonra yok ucu yara oldu yok uykusuz kaldım yok bakımsız kaldım üstüme kustu zombi oldum süt sağdımGıııı allah korusun
Patron çıldırdı
açlık bu sen biliyon muAz önce kusmadin mi sen ya
Ooo hemde özel ders en bedavasındanYaaa ağzın bal yesin canısı seni yerimbence de iyi gelinim bir kere ağzından kaçırdı Allah gönlüme göre gelin verdi dedi hiç unutmam sonradan lafı kapattı ama neyse evet keyfimi çıkarmaya başlıyım anam yok o analık yapsın
bak bu cevap daha iyimiş senden ders almam lazım
De valla utansın az
Yemek hazırmı bariaçlık bu sen biliyon mu
Ne kaa aç olsamda kustukdan sonra yiyemem ben ondan bilemiomaçlık bu sen biliyon mu
Acaba oğlum olursa ben nasıl KV olcam bakiom hepsi aynı gibi duruyoOoo hemde özel ders en bedavasından
Kaynanam beni eski haliyle.. Uzmanlaştırdı
Oh oh maşallah çok sıcak benim canım mutfağa girmeyi hiç istemiyo ocakta ateş yanacak daha sıcak olacak ama sanırım kalkmam lazım adam sekizde gelecekmidBen ta öğlen yaptım yemeklerimi yedirdim oğlanı napam adam gelir o yer ne anlatıyom yine ben
Gııı yemekmi yaptın gııııBen ta öğlen yaptım yemeklerimi yedirdim oğlanı napam adam gelir o yer ne anlatıyom yine ben
Senden fena kaynana olurAcaba oğlum olursa ben nasıl KV olcam bakiom hepsi aynı gibi duruyo
Oğlum var o mutlu olsun da gelinimi tepemde taşırım isterse beni istemezse oğlan sevmiş yine mecbur seveczAcaba oğlum olursa ben nasıl KV olcam bakiom hepsi aynı gibi duruyo
eehh işte sayılttırırızYemek hazırmı bari
Sende az tembel değilsin
şeytan kulağına kurşun ben hiç kusmamNe kaa aç olsamda kustukdan sonra yiyemem ben ondan bilemiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?