- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.661
KV den öğrendimGııı yemekmi yaptın gıııı
Senden fena kaynana olur
Az değilsin sen
He kalk yap sonra hiç yapamazsın bacım adam aç kalmasın sende ye şifa olsunOh oh maşallah çok sıcak benim canım mutfağa girmeyi hiç istemiyo ocakta ateş yanacak daha sıcak olacak ama sanırım kalkmam lazım adam sekizde gelecekmid
Bak bem biliomeehh işte sayılttırırız
şeytan kulağına kurşun ben hiç kusmam
İyi bari aman çok kotu oluyo kusma boşvereehh işte sayılttırırız
şeytan kulağına kurşun ben hiç kusmam
Gııı bende onu diormKV den öğrendim
Acaba biz gelinler mi hep kötü yönüne odaklaniozkiOğlum var o mutlu olsun da gelinimi tepemde taşırım isterse beni istemezse oğlan sevmiş yine mecbur sevecz
Kalkiom kalkiom anca yaparım bu gidişleHe kalk yap sonra hiç yapamazsın bacım adam aç kalmasın sende ye şifa olsun
Ayy cidden hep fesatlık ariom altında bişi dediğinde falanGııı bende onu diorm
Onlar sayesinde böle olduk
yaa doyacak kadar var bişeylerBak bem biliom
ama varya dedim hamile kalırsam kusa kusa bi kalayım sağlıklı olssun günde beş öğün kusayım dedimİyi bari aman çok kotu oluyo kusma boşver
Yok be bize kötüler denk gelmiş ondan iyilerde var benim kv de örneğin ben hariç öbür gelinleri herşeyi sayar sesi çıkmaz çünkü onlar yanında gitmesinler diyeAcaba biz gelinler mi hep kötü yönüne odaklaniozki
Ayy deme öyle valla benim kardisim çok zor geciriyoo oda zor bacım sürekli Oğur Oğur beti benzi atmisyaa doyacak kadar var bişeyler
ama varya dedim hamile kalırsam kusa kusa bi kalayım sağlıklı olssun günde beş öğün kusayım dedim
Ne güzel anlaşıyormuşsunuz maşallahOoo hemde özel ders en bedavasından
Kaynanam beni eski haliyle.. Uzmanlaştırdı
Yok ya benimki kendi halinde pek görüşmediğimizden sıkıntı yok özlüyorlar.sen de özlet kendiniAcaba biz gelinler mi hep kötü yönüne odaklaniozki
ne güzel işte benim de betim benzim atsınAyy deme öyle valla benim kardisim çok zor geciriyoo oda zor bacım sürekli Oğur Oğur beti benzi atmis
Benimki artık bana saymayı bıraktı oğluna sayıyıYok be bize kötüler denk gelmiş ondan iyilerde var benim kv de örneğin ben hariç öbür gelinleri herşeyi sayar sesi çıkmaz çünkü onlar yanında gitmesinler diye
Aramıyorum bile artık var ya o ararsa öyle hatta acmiom iki saat sonra falan donuom geri aramissin hayırdır anne bişi mi oldu diyeNe güzel anlaşıyormuşsunuz maşallahbal0ncuk ve laf ebeliği ders 1
Yok ya benimki kendi halinde pek görüşmediğimizden sıkıntı yok özlüyorlar.sen de özlet kendini
Bizim akraba kocasından bile tiksiniyormuş öyle deme Allah korusun rahat geçsinyaa doyacak kadar var bişeyler
ama varya dedim hamile kalırsam kusa kusa bi kalayım sağlıklı olssun günde beş öğün kusayım dedim
Aramıyorum bile artık var ya o ararsa öyle hatta acmiom iki saat sonra falan donuom geri aramissin hayırdır anne bişi mi oldu diye
En güzeli ne kadar mesafeli olursan o kadar kıymetli olursun devamAramıyorum bile artık var ya o ararsa öyle hatta acmiom iki saat sonra falan donuom geri aramissin hayırdır anne bişi mi oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?