- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.681
Napiyim ya hep bı memnusiyetsiz hep bı laf sokmaya çalışmalar ama benim soktuğum lafları anlamiyo herhal bakıo öyleen sevdğim gelin modeli
Yok kız bizde kıymet falan yok gorumcemler hergun orda biz yüzsüz gibi dinlemioz gelioz diyo bize şimdi onlara seninde KV baksın buna ben oğlumu kime bakcam diyomus banada anan baksın babaanneler çocuk bakmaz diyo... Bende kendim bakcam hem atanıp gidicem burda bakmicam çocuğuma dedimEn güzeli ne kadar mesafeli olursan o kadar kıymetli olursun devamBen de hiç aramam o arıyor soruyor
Sanki onlara mecbursunuz aman laflara bak bakmazsa bakmasın iyi demişsin gidince anlarlar artık.oğlu gurbete gitsin de görüyüm onu.uyuz kadın sinir oldumYok kız bizde kıymet falan yok gorumcemler hergun orda biz yüzsüz gibi dinlemioz gelioz diyo bize şimdi onlara seninde KV baksın buna ben oğlumu kime bakcam diyomus banada anan baksın babaanneler çocuk bakmaz diyo... Bende kendim bakcam hem atanıp gidicem burda bakmicam çocuğuma dedim
İşte ben gidip caliscan evde oturmicam para kazanacam oğlun bakamicak madem niye aldı beni dedim kendine güveni yoktu da bişi diyemedi öyle diyince şuan calismiom evdeyim o sorun oldu tüp bebeğe başlamamız sorun oldu en son evlendigimizden beri ne sıkıntı cekioz senin haberin var mı dedim bilip bilmeden etraftan duyma sözlerle atıp tutmayın para para dediniz durdunuz hep yeter ya kazandığımız bitti gitti senden gelip para mı istiyoz dedim geçen ödeme yapcaz merkeze eşime kartını vermiş sakın harcama bı ay evde olanla idare ederiz ondan harcama dedim akşam geri verdi kartını hiç harcamadik senden bizim var zaten olmasa kalkışmayız bu işlere diye dedi ağlamış sonra biz gidince bende ohh olsun dedim içimden vallaSanki onlara mecbursunuz aman laflara bak bakmazsa bakmasın iyi demişsin gidince anlarlar artık.oğlu gurbete gitsin de görüyüm onu.uyuz kadın sinir oldumbenim kayınvalidem kızının çocuğuna bakıyor bıktığından mı bilmem eşime sizin de mi çocuğa bakcam demiş yok dedim ben kendi çocuğuma bakarım gerek yok.kimsenin eline düşürmesin Allah
yok artık ya o kadar düştüler mi yazık gerçektenİşte ben gidip caliscan evde oturmicam para kazanacam oğlun bakamicak madem niye aldı beni dedim kendine güveni yoktu da bişi diyemedi öyle diyince şuan calismiom evdeyim o sorun oldu tüp bebeğe başlamamız sorun oldu en son evlendigimizden beri ne sıkıntı cekioz senin haberin var mı dedim bilip bilmeden etraftan duyma sözlerle atıp tutmayın para para dediniz durdunuz hep yeter ya kazandığımız bitti gitti senden gelip para mı istiyoz dedim geçen ödeme yapcaz merkeze eşime kartını vermiş sakın harcama bı ay evde olanla idare ederiz ondan harcama dedim akşam geri verdi kartını hiç harcamadik senden bizim var zaten olmasa kalkışmayız bu işlere diye dedi ağlamış sonra biz gidince bende ohh olsun dedim içimden valla
Töbeeeeee gıı ben sana ettimAyy cidden hep fesatlık ariom altında bişi dediğinde falan
En azından doyuyorsunuz onada şüküryaa doyacak kadar var bişeyler
ama varya dedim hamile kalırsam kusa kusa bi kalayım sağlıklı olssun günde beş öğün kusayım dedim
Kanka gördnmü ne didi
Ne güzel anlaşıyormuşsunuz maşallahbal0ncuk ve laf ebeliği ders 1
Yok ya benimki kendi halinde pek görüşmediğimizden sıkıntı yok özlüyorlar.sen de özlet kendini
Ayy evet öyleleri var...Bizim akraba kocasından bile tiksiniyormuş öyle deme Allah korusun rahat geçsin
Kıyamam ya kendini çok üzmüşsün hastane ortamı o psikoloji çok zordur Allah düşürmesin bir dahaTöbeeeeee gıı ben sana ettim
En azından doyuyorsunuz onada şükür
Kanka gördnmü ne didi
artık anlaşıo valla..
Tıpış tıpış
Yoksa torun neyymmm sevemez
Ayy evet öyleleri var...
Benm hç öyle şeylerim olmadı
Koku hassasiyeti felan
Gerçi haatanede yatmaktan ilk 3 ay bişi yaşamadmki anca ağladm
Ay valla geçti gitti bulutum cok şükürKıyamam ya kendini çok üzmüşsün hastane ortamı o psikoloji çok zordur Allah düşürmesin bir dahaGeçti gitti o günler çok şükür İyi olan da kendine kötü olanda kendine eder ona göre muamele bulur.torun için anlaşacak tabi sonra yanına gelmeye yüzü olmaz
Olsun ben gene de kusayımBizim akraba kocasından bile tiksiniyormuş öyle deme Allah korusun rahat geçsin
İnsan her kötü olayda her düştüğünde geçmez sanıyor ama geçiyor geçeceğini bilerek yaşasak bu kadar üzülmezdik ama o zamanda imtihan dünyası olmazdı.Allah taşıyabileceğimiz yüklerle kolay imtihan etsin biziAy valla geçti gitti bulutum cok şükür
Ama o zamanlar geçip gideceğine inanmıosun.. Bitmiecek o kabus sanıosun
Ah ne güzel dua..İnsan her kötü olayda her düştüğünde geçmez sanıyor ama geçiyor geçeceğini bilerek yaşasak bu kadar üzülmezdik ama o zamanda imtihan dünyası olmazdı.Allah taşıyabileceğimiz yüklerle kolay imtihan etsin bizi
Bu kadar istekli birini ilk kez görüyorum kusOlsun ben gene de kusayım
Aminnn inşallahAh ne güzel dua..
Aminnnnn inşallah
Canım bulut
Aynen öyle bacım çok severdim çalışmayı çok da yoğun çalışırdım ama gerçekten böyle konusulunca o kdr agirima gitti o kadar tiksindim ki calismaktan şuan evde gayet mutluyum eşimde bigunden bugüne çalış demedi Allah var atanirsan çalışırsın dedi bende atanıp sizden en uzağa gidicem dedim gelmeyi de dusunemiyom geri dedim bilmem anladımi kırıldığımıyok artık ya o kadar düştüler mi yazık gerçektençok iyi konuşmuşsun ağzına yüreğine sağlık Benim eşimde ilerde çalışırsın diyor dükkan açarsan çalışırım yada öğretmenlik olursa çalışırım dedim yoksa elalemin işinde ömür mü tüketelim bunlar iyice kafayı yemiş bakamıyorsa niye alıyor gerçekten? Eşime tabi çalışmam iyi olur senin için diyorum zoruna gidiyor yok çalışma evde otur diyor ama bir yandan da istiyor.valla kim ne derse desin kadın analık eder ev hanımlığı yapar çok enerjisi varsa çalışmak isterse çalışır ama onun dışında kimse zorlayamaz.en nefret ettiğim insan tipi ev hanımlığını hiçe sayanlar boş durmuyoruz ki bizde? Kartı vermeniz iyi olmuş yardım alınca sanki muhtaçsınız gibi davranırlar.kimseye minnet etmemek lazım herkes paracı olmuş erkekler de bir zahmet çalışsın kafasını kullansın karısına çocuğuna baksın.torun istemesini bilirler laf ederler paraya gelince ortada olmazlar yazık
Sana demedim kız KV için dedim onuTöbeeeeee gıı ben sana ettim
En azından doyuyorsunuz onada şükür
Kanka gördnmü ne didi
artık anlaşıo valla..
Tıpış tıpış
Yoksa torun neyymmm sevemez
Ayy evet öyleleri var...
Benm hç öyle şeylerim olmadı
Koku hassasiyeti felan
Gerçi haatanede yatmaktan ilk 3 ay bişi yaşamadmki anca ağladm
Kim olsa tiksinir boşver evinde ol Allah mutluluğunuzu daim etsin canısı bozmaya çalışanlara da fırsat vermesinAynen öyle bacım çok severdim çalışmayı çok da yoğun çalışırdım ama gerçekten böyle konusulunca o kdr agirima gitti o kadar tiksindim ki calismaktan şuan evde gayet mutluyum eşimde bigunden bugüne çalış demedi Allah var atanirsan çalışırsın dedi bende atanıp sizden en uzağa gidicem dedim gelmeyi de dusunemiyom geri dedim bilmem anladımi kırıldığımı
İnsallahhKim olsa tiksinir boşver evinde ol Allah mutluluğunuzu daim etsin canısı bozmaya çalışanlara da fırsat vermesineşin demiyorsa kimse karışamaz bence anlamıştır kırıldığını o kadar da değil umarım bebe yoldayken şimdiden kuzulaşırlar
Amin amin. Altına imzamı atıyorumBen bugüne kadar hiç hatasını anlayıp geldiğini görmedim erkeklerin kodlarında var mı öyle bir şeybenim eşimde öyle planlı o saatte çıkmayınca laf ediyor bazen kırılıyorum bazen öff sus be diyorum planlı insanla yaşamak çoooook zor herkesin zamanı kıymetli zaman bir tek onlara işliyor galiba dediğim dedik çaldığım düdükler.illa onların dediğine göre yaşamalıyız dünde o yüzden kavga ettik neden robot kablonun üstünden geçiyormuş oyunu kapatmıyım laf eder dedim kapatıp kabloları kaldırmadığım için laf yedim açtım ağzımı yumdum gözümü oyununa da sana da Allah sana da bana da sabır versin
Bize pozitif olun diyor, kendi de belki sütüm olmaz diyor meeehOlmayabiliyor kuzum.. Nasip kısmet.. Olacak die bişi yok
Benimkiler yürüme mesafesinde yaşıyor ama annem ablamın çocuğu dahil beş çocuk büyüttü kadın artık pert. Bu saatten sonra torun bakmasın, torun sevsin. Eşimin ailesi de 10 saat mesafede yaşıyor, gelemezler. Kendi kızının kızına baktı bir süre, biraz gönülsüz baktı, hem de çok zorlandılar. Ben de olursa kendim bakarım inşallah diyorum, bakalım şartlar elverirse ve becerebilirsem tabiiDaha çocuk yok piyasada kim bakacak kavgasına girdik yaa @NealStreet sende var mı öyle durumlar ondan diom ben hamisim çocuk doğdu diye kimseye haber vermeyi dusunmuom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?