Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzeli ne kadar mesafeli olursan o kadar kıymetli olursun devam Ben de hiç aramam o arıyor soruyor
Yok kız bizde kıymet falan yok gorumcemler hergun orda biz yüzsüz gibi dinlemioz gelioz diyo bize şimdi onlara seninde KV baksın buna ben oğlumu kime bakcam diyomus banada anan baksın babaanneler çocuk bakmaz diyo... Bende kendim bakcam hem atanıp gidicem burda bakmicam çocuğuma dedim

Sanki onlara mecbursunuz aman laflara bak bakmazsa bakmasın iyi demişsin gidince anlarlar artık.oğlu gurbete gitsin de görüyüm onu.uyuz kadın sinir oldum benim kayınvalidem kızının çocuğuna bakıyor bıktığından mı bilmem eşime sizin de mi çocuğa bakcam demiş yok dedim ben kendi çocuğuma bakarım gerek yok.kimsenin eline düşürmesin Allah

İşte ben gidip caliscan evde oturmicam para kazanacam oğlun bakamicak madem niye aldı beni dedim kendine güveni yoktu da bişi diyemedi öyle diyince şuan calismiom evdeyim o sorun oldu tüp bebeğe başlamamız sorun oldu en son evlendigimizden beri ne sıkıntı cekioz senin haberin var mı dedim bilip bilmeden etraftan duyma sözlerle atıp tutmayın para para dediniz durdunuz hep yeter ya kazandığımız bitti gitti senden gelip para mı istiyoz dedim geçen ödeme yapcaz merkeze eşime kartını vermiş sakın harcama bı ay evde olanla idare ederiz ondan harcama dedim akşam geri verdi kartını hiç harcamadik senden bizim var zaten olmasa kalkışmayız bu işlere diye dedi ağlamış sonra biz gidince bende ohh olsun dedim içimden valla

yok artık ya o kadar düştüler mi yazık gerçekten çok iyi konuşmuşsun ağzına yüreğine sağlık Benim eşimde ilerde çalışırsın diyor dükkan açarsan çalışırım yada öğretmenlik olursa çalışırım dedim yoksa elalemin işinde ömür mü tüketelim bunlar iyice kafayı yemiş bakamıyorsa niye alıyor gerçekten? Eşime tabi çalışmam iyi olur senin için diyorum zoruna gidiyor yok çalışma evde otur diyor ama bir yandan da istiyor.valla kim ne derse desin kadın analık eder ev hanımlığı yapar çok enerjisi varsa çalışmak isterse çalışır ama onun dışında kimse zorlayamaz.en nefret ettiğim insan tipi ev hanımlığını hiçe sayanlar boş durmuyoruz ki bizde? Kartı vermeniz iyi olmuş yardım alınca sanki muhtaçsınız gibi davranırlar.kimseye minnet etmemek lazım herkes paracı olmuş erkekler de bir zahmet çalışsın kafasını kullansın karısına çocuğuna baksın.torun istemesini bilirler laf ederler paraya gelince ortada olmazlar yazık

Ayy cidden hep fesatlık ariom altında bişi dediğinde falan
Töbeeeeee gıı ben sana ettim
yaa doyacak kadar var bişeyler

ama varya dedim hamile kalırsam kusa kusa bi kalayım sağlıklı olssun günde beş öğün kusayım dedim
En azından doyuyorsunuz onada şükür

Kanka gördnmü ne didi

Ne güzel anlaşıyormuşsunuz maşallah bal0ncuk ve laf ebeliği ders 1

Yok ya benimki kendi halinde pek görüşmediğimizden sıkıntı yok özlüyorlar.sen de özlet kendini
artık anlaşıo valla..
Tıpış tıpış
Yoksa torun neyymmm sevemez

Bizim akraba kocasından bile tiksiniyormuş öyle deme Allah korusun rahat geçsin
Ayy evet öyleleri var...
Benm hç öyle şeylerim olmadı
Koku hassasiyeti felan
Gerçi haatanede yatmaktan ilk 3 ay bişi yaşamadmki anca ağladm

Kıyamam ya kendini çok üzmüşsün hastane ortamı o psikoloji çok zordur Allah düşürmesin bir daha Geçti gitti o günler çok şükür İyi olan da kendine kötü olanda kendine eder ona göre muamele bulur.torun için anlaşacak tabi sonra yanına gelmeye yüzü olmaz

Ay valla geçti gitti bulutum cok şükür
Ama o zamanlar geçip gideceğine inanmıosun.. Bitmiecek o kabus sanıosun

Ay valla geçti gitti bulutum cok şükür
Ama o zamanlar geçip gideceğine inanmıosun.. Bitmiecek o kabus sanıosun
İnsan her kötü olayda her düştüğünde geçmez sanıyor ama geçiyor geçeceğini bilerek yaşasak bu kadar üzülmezdik ama o zamanda imtihan dünyası olmazdı.Allah taşıyabileceğimiz yüklerle kolay imtihan etsin bizi

Ah ne güzel dua..
Aminnnnn inşallah
Canım bulut

Aynen öyle bacım çok severdim çalışmayı çok da yoğun çalışırdım ama gerçekten böyle konusulunca o kdr agirima gitti o kadar tiksindim ki calismaktan şuan evde gayet mutluyum eşimde bigunden bugüne çalış demedi Allah var atanirsan çalışırsın dedi bende atanıp sizden en uzağa gidicem dedim gelmeyi de dusunemiyom geri dedim bilmem anladımi kırıldığımı

Sana demedim kız KV için dedim onu bı yemek yapmaya gittim karışmış ortalık

Kim olsa tiksinir boşver evinde ol Allah mutluluğunuzu daim etsin canısı bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin eşin demiyorsa kimse karışamaz bence anlamıştır kırıldığını o kadar da değil umarım bebe yoldayken şimdiden kuzulaşırlar

İki uyutmuyonuz ha yardırmışınız. Okumasak okumadı oluyor. Bi layl bile atmadı oluyor ahsjdj
Atlaya atlaya okudum geldim
Amin amin. Altına imzamı atıyorum
Olmayabiliyor kuzum.. Nasip kısmet.. Olacak die bişi yok
Bize pozitif olun diyor, kendi de belki sütüm olmaz diyor meeeh
Daha çocuk yok piyasada kim bakacak kavgasına girdik yaa @NealStreet sende var mı öyle durumlar ondan diom ben hamisim çocuk doğdu diye kimseye haber vermeyi dusunmuom
Benimkiler yürüme mesafesinde yaşıyor ama annem ablamın çocuğu dahil beş çocuk büyüttü kadın artık pert. Bu saatten sonra torun bakmasın, torun sevsin. Eşimin ailesi de 10 saat mesafede yaşıyor, gelemezler. Kendi kızının kızına baktı bir süre, biraz gönülsüz baktı, hem de çok zorlandılar. Ben de olursa kendim bakarım inşallah diyorum, bakalım şartlar elverirse ve becerebilirsem tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…