Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben en başından beri kendim bakcam diyorum balım ama ben bakarsam kim para kazanacak hem para kazan çalış diyo hem ben bakmam anan baksın diyo

Sana demedim kız KV için dedim onu bı yemek yapmaya gittim karışmış ortalık
Bende nölieee ya dedim
@NealStreet neal teyzeeee sadece beğeni yapion yorumda yap
Hee @NealStreet bugn alemlerde

Gııı sütün olup olmaması pozitif yada negatiflik değilki
Nasip kısmet

Bende karar verdim atanıp gidiyorum anamı babamı anneannemi yanıma alıyorum ben okuldayken annem hem bebise hem anneanneme bakar
Enişte bu hayalin neresinde

Kankey ben 3 hamilelikte de hiç kusmadım hiç midem bulanmadı.ve 3.bebeğimde yanımda çalışan kızla aynı anda hamile kaldım kızlar bilir. O sürekli kusuyodu wc den beri gelmiyordu bişey yiyemiyodu. Ben de ise hiç Bi belirti yoktu. Ve o dedi ki "sağlıklı bebek kustururmuş bulantı yaparmış". Ve o söz benim ciğerime oturdu sonradan.çünkü ben bebeğimi yine kaybettim. O ise doğurdu. Ve şuan 10 aylık oldu.yaşasaydı benimde kucağımda olacaktı.vs vs diye devam edebilirim..
Her neyse onca yaşadıklarımdan sonra sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun da ben razıyım hamilelik sıkıntırlarına

O İzmir'den ayrilamiyo kalacak burda yok hayalde falan arada bı gelir gorur
Sen gidersen o kalacak mı?
Neyse izmirde kalsınki seni tayin ettirsim
Benim eşimin okulu 6 sene.. Evliyiz die 3 senede gelecek.. Pandemi felan 1 senesi burda geçti
Kaldı 2 sene
Bu olay çok zor ya ben eşim gelemiyor diye sınavı da saldım. Öyle bekliyorum, özelde de bir daha çalışmak istemiyorum. Atansam tek gidemem

Sen gidersen o kalacak mı?

Bu olay çok zor ya ben eşim gelemiyor diye sınavı da saldım. Öyle bekliyorum, özelde de bir daha çalışmak istemiyorum. Atansam tek gidemem
Yess bebeğim kalacak onun özel sektör gittig yerde bulamaz aynı işten ben canım isterse yanına geri gelcem

Yok bacım gidicem ben yaa olursa inşallah gelsin gitsin yollarda yapcak bişi yok
Ben öyle yapamam tek başıma bilmediğim şehirde ya kendime güvenmiyorum. Bir kere laf olsun diye konusunu açtım. Sadece haft sonu mu görüşeceğiz öyle olursa nasıl olacak dedim. Bilmiyorum her hafta sonu gidip gelebilecek misin dedi. Gidip gelecek olanın kendisi olduğunun bile farkında değil uyuz

Ben İst da tek başıma yaşadım ya yasaniyo alisiliyo halloluyo herşey ama ben dedim sen gelirsin diye peşin peşin

Ben İst da tek başıma yaşadım ya yasaniyo alisiliyo halloluyo herşey ama ben dedim sen gelirsin diye peşin peşin
Neblem ya ben zaten yeniliğe açık biri değilim. Bir de bu yaştan sonra amaan. Çocuk okula başlayınca dönerim ben de artık işe napam. Bunların kafa niye böyle ya zekaları mı eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…