- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.701
Ben en başından beri kendim bakcam diyorum balım ama ben bakarsam kim para kazanacak hem para kazan çalış diyo hem ben bakmam anan baksın diyoİki uyutmuyonuz ha yardırmışınız. Okumasak okumadı oluyor. Bi layl bile atmadı oluyor ahsjdj
Atlaya atlaya okudum geldim
Amin amin. Altına imzamı atıyorum
Bize pozitif olun diyor, kendi de belki sütüm olmaz diyor meeeh
Benimkiler yürüme mesafesinde yaşıyor ama annem ablamın çocuğu dahil beş çocuk büyüttü kadın artık pert. Bu saatten sonra torun bakmasın, torun sevsin. Eşimin ailesi de 10 saat mesafede yaşıyor, gelemezler. Kendi kızının kızına baktı bir süre, biraz gönülsüz baktı, hem de çok zorlandılar. Ben de olursa kendim bakarım inşallah diyorum, bakalım şartlar elverirse ve becerebilirsem tabii
Annenin bundan haberi var mıBende karar verdim atanıp gidiyorum anamı babamı anneannemi yanıma alıyorum ben okuldayken annem hem bebise hem anneanneme bakar
Bende nölieee ya dedimSana demedim kız KV için dedim onubı yemek yapmaya gittim karışmış ortalık
Hee @NealStreet bugn alemlerde
Gııı sütün olup olmaması pozitif yada negatiflik değilkiİki uyutmuyonuz ha yardırmışınız. Okumasak okumadı oluyor. Bi layl bile atmadı oluyor ahsjdj
Atlaya atlaya okudum geldim
Amin amin. Altına imzamı atıyorum
Bize pozitif olun diyor, kendi de belki sütüm olmaz diyor meeeh
Benimkiler yürüme mesafesinde yaşıyor ama annem ablamın çocuğu dahil beş çocuk büyüttü kadın artık pert. Bu saatten sonra torun bakmasın, torun sevsin. Eşimin ailesi de 10 saat mesafede yaşıyor, gelemezler. Kendi kızının kızına baktı bir süre, biraz gönülsüz baktı, hem de çok zorlandılar. Ben de olursa kendim bakarım inşallah diyorum, bakalım şartlar elverirse ve becerebilirsem tabii
Enişte bu hayalin neresindeBende karar verdim atanıp gidiyorum anamı babamı anneannemi yanıma alıyorum ben okuldayken annem hem bebise hem anneanneme bakar
Kankey ben 3 hamilelikte de hiç kusmadım hiç midem bulanmadı.ve 3.bebeğimde yanımda çalışan kızla aynı anda hamile kaldım kızlar bilir. O sürekli kusuyodu wc den beri gelmiyordu bişey yiyemiyodu. Ben de ise hiç Bi belirti yoktu. Ve o dedi ki "sağlıklı bebek kustururmuş bulantı yaparmış". Ve o söz benim ciğerime oturdu sonradan.çünkü ben bebeğimi yine kaybettim. O ise doğurdu. Ve şuan 10 aylık oldu.yaşasaydı benimde kucağımda olacaktı.vs vs diye devam edebilirim..Bu kadar istekli birini ilk kez görüyorum kusama ben hiç kusan insta mom görmedim rahat rahat geçirmek varken kendine eziyet niye böyle şeyler psikolojik de oluyormuş bak direk kanda çıkınca kusmaya başlarsın dokuz ay sürer
Kankey ben 3 hamilelikte de hiç kusmadım hiç midem bulanmadı.ve 3.bebeğimde yanımda çalışan kızla aynı anda hamile kaldım kızlar bilir. O sürekli kusuyodu wc den beri gelmiyordu bişey yiyemiyodu. Ben de ise hiç Bi belirti yoktu. Ve o dedi ki "sağlıklı bebek kustururmuş bulantı yaparmış". Ve o söz benim ciğerime oturdu sonradan.çünkü ben bebeğimi yine kaybettim. O ise doğurdu. Ve şuan 10 aylık oldu.yaşasaydı benimde kucağımda olacaktı.vs vs diye devam edebilirim..
Her neyse onca yaşadıklarımdan sonra sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun da ben razıyım hamilelik sıkıntırlarına
O İzmir'den ayrilamiyo kalacak burda yok hayalde falan arada bı gelir gorurBende nölieee ya dedim
Hee @NealStreet bugn alemlerde
Gııı sütün olup olmaması pozitif yada negatiflik değilki
Nasip kısmet
Enişte bu hayalin neresinde
Neyse izmirde kalsınki seni tayin ettirsimO İzmir'den ayrilamiyo kalacak burda yok hayalde falan arada bı gelir gorur
Aynen eş durumu üç senede gelebiliyo bakalım hayırlısı benim nasıl olacakNeyse izmirde kalsınki seni tayin ettirsim
Benim eşimin okulu 6 sene.. Evliyiz die 3 senede gelecek.. Pandemi felan 1 senesi burda geçti
Kaldı 2 sene
Bazen kızıorm diyorm boşayacsm sırf orda kal dieAynen eş durumu üç senede gelebiliyo bakalım hayırlısı benim nasıl olacak
Uyudum uyudum. Dün gece sahura kadar uyuyamadım. Sabah 5'te uyudum 10-11 gibi zınk diye gözler açıldı. Ben de iftardan önce uyuyorum artık napayım
Her şey nasip kısmet sadece süt mü? Sen iyiyi an yine de hıhGııı sütün olup olmaması pozitif yada negatiflik değilki
Nasip kısmet
Sende valla neyle tehdit edio yaa allaaaammmBazen kızıorm diyorm boşayacsm sırf orda kal die
Sonra diormki kıyamam sana tontoş göbeklim
Sen gidersen o kalacak mı?O İzmir'den ayrilamiyo kalacak burda yok hayalde falan arada bı gelir gorur
Bu olay çok zor ya ben eşim gelemiyor diye sınavı da saldım. Öyle bekliyorum, özelde de bir daha çalışmak istemiyorum. Atansam tek gidememNeyse izmirde kalsınki seni tayin ettirsim
Benim eşimin okulu 6 sene.. Evliyiz die 3 senede gelecek.. Pandemi felan 1 senesi burda geçti
Kaldı 2 sene
Yess bebeğim kalacak onun özel sektör gittig yerde bulamaz aynı işten ben canım isterse yanına geri gelcemSen gidersen o kalacak mı?
Bu olay çok zor ya ben eşim gelemiyor diye sınavı da saldım. Öyle bekliyorum, özelde de bir daha çalışmak istemiyorum. Atansam tek gidemem
Benimki de özel sektörde. O da gideceğim yerlerde bulamaz. O yüzden ben de gitmiyorum. Ortalık düzelirse yine de kpss'ye girerim olur da İstanbul'da açılırsa diyeYess bebeğim kalacak onun özel sektör gittig yerde bulamaz aynı işten ben canım isterse yanına geri gelcem
Yok bacım gidicem ben yaa olursa inşallah gelsin gitsin yollarda yapcak bişi yokBenimki de özel sektörde. O da gideceğim yerlerde bulamaz. O yüzden ben de gitmiyorum. Ortalık düzelirse yine de kpss'ye girerim olur da İstanbul'da açılırsa diye
Ben öyle yapamam tek başıma bilmediğim şehirde ya kendime güvenmiyorum. Bir kere laf olsun diye konusunu açtım. Sadece haft sonu mu görüşeceğiz öyle olursa nasıl olacak dedim. Bilmiyorum her hafta sonu gidip gelebilecek misin dedi. Gidip gelecek olanın kendisi olduğunun bile farkında değil uyuzYok bacım gidicem ben yaa olursa inşallah gelsin gitsin yollarda yapcak bişi yok
Ben İst da tek başıma yaşadım ya yasaniyo alisiliyo halloluyo herşey ama ben dedim sen gelirsin diye peşin peşinBen öyle yapamam tek başıma bilmediğim şehirde ya kendime güvenmiyorum. Bir kere laf olsun diye konusunu açtım. Sadece haft sonu mu görüşeceğiz öyle olursa nasıl olacak dedim. Bilmiyorum her hafta sonu gidip gelebilecek misin dedi. Gidip gelecek olanın kendisi olduğunun bile farkında değil uyuz
Neblem ya ben zaten yeniliğe açık biri değilim. Bir de bu yaştan sonra amaan. Çocuk okula başlayınca dönerim ben de artık işe napam. Bunların kafa niye böyle ya zekaları mı eksikBen İst da tek başıma yaşadım ya yasaniyo alisiliyo halloluyo herşey ama ben dedim sen gelirsin diye peşin peşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?