Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımın içi o zaman sorun yoktu ki ben kimseye deme dediğim zaman kalp atışını da duymuştum. 3 ay dolana kadar demeyin dedim. Niye diyorsun ki saygı duymalı... Ama duymuyorlar ben onu demek istemiştim

Hepiciğinize günaydın olsun
Parişkoooo

Kız doğunca bol bol uyursun bacım
Dalgamı geçion le benle

hee geldi aralıkta gelmişti.bıhtım çalışmaktan evimde çocuma bakıp kocamı beklemek istiyorum
Ahhh o günler gelsn sana hatırlatacam..
İşe alışnca evden bunalıosm..
Ben bunaldm yani

Gııı o zamana kadar maske kalırmı acebe...
1 haftada, saçma sapan yasaklarla 13 bine vakaları düşürmüş ülkeyiz.. Sanırm pazartesiye kadar coronayı yok edecek kadar güçlencez

Nasilsiniz kızlar
İyiyiz dayloş sen nasılsn

Avukatçım davşanımın anası naber

Uyucam birazdan Bal0ncuk duymasın ama
Neeeeeeeeyyyyy
Aman tanrım buralar MNbeyaz doldu

Nurum bunların türkçesi ne
Hiç anlamıom

Canımın içi

Uyuyamadım bacım nette araştırmalara daldım yine normal troid değerleri gayet iyi bı engel teşkil etmiyor mesela TSH 2.5 altında olması gerek benim 1.23 gayet iyyi fakat antikorlar çıkmadı antikor değeri yüksekse vücut bebeği mikrop sanıp savasiyo o da düşüğe sebep oluyo... Birde insülin direnci homa ir dediğimiz şey gebelikte insülin kullanmaya kadar goturebiliyo... Crp vücutta iltihap var demekmiş ki ultrasonda bakan Dr da ya zehirli ya iltihaplı dedi lab sonuclarina göre Dr söyler sana dedi

yok yeaaah sıkılmam özlemeyecek kadar bıhtım çünkü özleyecek bi iş ortamım da olmadığı için

antikor testi hangisi kaç olamlıymış hangi hormon bana bakmışla mı bi bakem

Enfeksiyon felanmı yani kuzum?
Zaten enfeksiyondan şüoheleniodum

yok yeaaah sıkılmam özlemeyecek kadar bıhtım çünkü özleyecek bi iş ortamım da olmadığı için
Sanki biz bayılıoruz iş ortamına

Pzr si gidicem kuzum antikorlar geç çıkacak yetismiyo bayram öncesine bakalım Dr ne diyecek
İnsallah güzel çıkacak, basit bsyciktir hemen bir ilacla halloluverir en kotu ihtimal kuzum
3 saatten ote gidecuk galiba neyse her şey çocuklar için, daha iyi bir egitim için
olabilir belki neyse yarından sonra hafifler inşallah
Hafifler cnm duzene girer merak etme isemek iyidir shhdhsdh
Canımın içi o zaman sorun yoktu ki ben kimseye deme dediğim zaman kalp atışını da duymuştum. 3 ay dolana kadar demeyin dedim. Niye diyorsun ki saygı duymalı... Ama duymuyorlar ben onu demek istemiştim
Haklısın cnm, saygi duymasi gerekir dogru değil.. istemyorsun ya cok basit. Haklısın kesinlikle...
İyiyim yevruuummmmm toplantiya kdr isleri halletim birazcikin brazdan smoothie yapcm kendime hahshshs

İnşallah kuzum ilaç dozlarıni yükseltecek muhtemelen ama sıkıntı bebiş ertelenecek ondan yani

Aynen bakalım pztsi ye daha çok var bee ben netten araştırmaya devam edeyim
Sen kafayımı yemek istiosn bacım

Karşı komşun olmak vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…