- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.801
Canımın içi o zaman sorun yoktu ki ben kimseye deme dediğim zaman kalp atışını da duymuştum. 3 ay dolana kadar demeyin dedim. Niye diyorsun ki saygı duymalı... Ama duymuyorlar ben onu demek istemiştimBizde sevinçle beraber korku var ama onlar o korku kısmını hissetmiyo bakesela ben kardeşimi mini ogrendim keseyi gördüler ama ya Bossa diye tereddüt ediyo o bende öyle bı tereddüt yok hamile diye seviniyorum anlatabildim mi bilmiyorum
Hepiciğinize günaydın olsun
Dalgamı geçion le benleKız doğunca bol bol uyursun bacım
Ahhh o günler gelsn sana hatırlatacam..hee geldi aralıkta gelmişti.bıhtım çalışmaktan evimde çocuma bakıp kocamı beklemek istiyorum
Gııı o zamana kadar maske kalırmı acebe...Şu an zaten astım yüzünden sınava giremiyorum. Anneme bile gitmiyorum sıkış tepiş, maskelerin çıkarıldığı sınav merkezlerine gidemem. Sınav da kısa bir sınav değil. Bakalım önümüzü biraz görelim de tamamen silmedim zaten kpss'yi, şimdilik rafa kaldırdım. Önce hayırlısıyla, sağlıkla evladım gelsin, büyüsün, emekli olsun da
Çok çok sabırlı davrandın gerçekten. Allah sabrını mükafatlandırsın
Ayy amin amin inşallah parem. Hepimiz için her şey çok güzel olsun artık. Kara bulutlar gitsin üstümüzden tamamen, bir daha da gelmesin
İyiyiz dayloş sen nasılsnNasilsiniz kızlar
AvukatçımGunaydinlar
Neeeeeeeeyyyyy
Nurum bunların türkçesi neSonuçlarının bazıları çıkmış TSH 1,23
T3: 3.45
T4:1,22
Amma velakin glikoz 116 açlık, trigliserid 142 bunlarda normal seviyelerde homa ir 11 çıkmışbakalım daha antikorlar çıkmamış birde crp çok yüksek cikmis
Canımın içiParişkoooo
Dalgamı geçion le benle
Ahhh o günler gelsn sana hatırlatacam..
İşe alışnca evden bunalıosm..
Ben bunaldm yani
Gııı o zamana kadar maske kalırmı acebe...
1 haftada, saçma sapan yasaklarla 13 bine vakaları düşürmüş ülkeyiz.. Sanırm pazartesiye kadar coronayı yok edecek kadar güçlencez
İyiyiz dayloş sen nasılsn
Avukatçımdavşanımın anası naber
Neeeeeeeeyyyyy
Aman tanrım buralarMNbeyaz doldu
Nurum bunların türkçesi ne
Hiç anlamıom
Uyuyamadım bacım nette araştırmalara daldım yineParişkoooo
Dalgamı geçion le benle
Ben bunaldm yani
1 haftada, saçma sapan yasaklarla 13 bine vakaları düşürmüş ülkeyiz.. Sanırm pazartesiye kadar coronayı yok edecek kadar güçlencez
Neeeeeeeeyyyyy
Hiç anlamıom
Allasen gönder şu kv.. Seni özler oldukCanımın içi
yok yeaaah sıkılmamParişkoooo
Dalgamı geçion le benle
Ben bunaldm yani
Neeeeeeeeyyyyy
Hiç anlamıom
antikor testi hangisi kaç olamlıymış hangi hormon bana bakmışla mı bi bakemUyuyamadım bacım nette araştırmalara daldım yinenormal troid değerleri gayet iyi bı engel teşkil etmiyor mesela TSH 2.5 altında olması gerek benim 1.23 gayet iyyi fakat antikorlar çıkmadı antikor değeri yüksekse vücut bebeği mikrop sanıp savasiyo o da düşüğe sebep oluyo... Birde insülin direnci homa ir dediğimiz şey gebelikte insülin kullanmaya kadar goturebiliyo... Crp vücutta iltihap var demekmiş ki ultrasonda bakan Dr da ya zehirli ya iltihaplı dedi lab sonuclarina göre Dr söyler sana dedi
Enfeksiyon felanmı yani kuzum?Uyuyamadım bacım nette araştırmalara daldım yinenormal troid değerleri gayet iyi bı engel teşkil etmiyor mesela TSH 2.5 altında olması gerek benim 1.23 gayet iyyi fakat antikorlar çıkmadı antikor değeri yüksekse vücut bebeği mikrop sanıp savasiyo o da düşüğe sebep oluyo... Birde insülin direnci homa ir dediğimiz şey gebelikte insülin kullanmaya kadar goturebiliyo... Crp vücutta iltihap var demekmiş ki ultrasonda bakan Dr da ya zehirli ya iltihaplı dedi lab sonuclarina göre Dr söyler sana dedi
Sanki biz bayılıoruz iş ortamınayok yeaaah sıkılmamözlemeyecek kadar bıhtım çünkü özleyecek bi iş ortamım da olmadığı için
Anti tpo ve anti bişi daha vardı dur bakım biantikor testi hangisi kaç olamlıymış hangi hormon bana bakmışla mı bi bakem
senin çalışma arkadaşların büüssürü kankin vardır benim yokEnfeksiyon felanmı yani kuzum?
Zaten enfeksiyondan şüoheleniodum
Sanki biz bayılıoruz iş ortamına
anti-tiroglobulin bide buymuş kuzuantikor testi hangisi kaç olamlıymış hangi hormon bana bakmışla mı bi bakem
İş yerinde kanki manki olmaz bacım..senin çalışma arkadaşların büüssürü kankin vardır benim yok
Aynen bakalım pztsi ye daha çok var beeEnfeksiyon felanmı yani kuzum?
Zaten enfeksiyondan şüoheleniodum
Sanki biz bayılıoruz iş ortamına
İnsallah güzel çıkacak, basit bsyciktir hemen bir ilacla halloluverir en kotu ihtimal kuzumPzr si gidicem kuzum antikorlar geç çıkacak yetismiyo bayram öncesine bakalım Dr ne diyecek
3 saatten ote gidecuk galibaİnşallah canım
Tünaydın sevdiğim avukat hanım
İnşallah ama bitmezse kontrole git olur mu canım bazen mesaneler aşağıya inebiliyor
Güzel sonuç olacak ben eminim
İnşallah canım inşallah
Ama gelse de bu sefer kv diline düşecez.
Birini anlatıp duruyor. Bize geldiğinde oldu diye
3 saat bile çok ki
Hafifler cnm duzene girer merak etmeolabilir belkineyse yarından sonra hafifler inşallah
Haklısın cnm, saygi duymasi gerekir dogru değil.. istemyorsun ya cok basit. Haklısın kesinlikle...Canımın içi o zaman sorun yoktu ki ben kimseye deme dediğim zaman kalp atışını da duymuştum. 3 ay dolana kadar demeyin dedim. Niye diyorsun ki saygı duymalı... Ama duymuyorlar ben onu demek istemiştim
İyiyim yevruuummmmm toplantiya kdr isleri halletim birazcikinParişkoooo
Dalgamı geçion le benle
Ben bunaldm yani
Neeeeeeeeyyyyy
Hiç anlamıom
İnşallah kuzum ilaç dozlarıni yükseltecek muhtemelen ama sıkıntı bebiş ertelenecek ondan yaniİnsallah güzel çıkacak, basit bsyciktir hemen bir ilacla halloluverir en kotu ihtimal kuzum
3 saatten ote gidecuk galibaneyse her şey çocuklar için, daha iyi bir egitim için
Hafifler cnm duzene girer merak etmeisemek iyidir shhdhsdh
Haklısın cnm, saygi duymasi gerekir dogru değil.. istemyorsun ya cok basit. Haklısın kesinlikle...
İyiyim yevruuummmmm toplantiya kdr isleri halletim birazcikinbrazdan smoothie yapcm kendime hahshshs
antipati mi yoksaAnti tpo ve anti bişi daha vardı dur bakım bi
Antilerden uzak durantipati mi yoksao ben de var kişiye karşı
Sen kafayımı yemek istiosn bacımAynen bakalım pztsi ye daha çok var beeben netten araştırmaya devam edeyim
Karşı komşun olmak vardıİnsallah güzel çıkacak, basit bsyciktir hemen bir ilacla halloluverir en kotu ihtimal kuzum
3 saatten ote gidecuk galibaneyse her şey çocuklar için, daha iyi bir egitim için
Hafifler cnm duzene girer merak etmeisemek iyidir shhdhsdh
Haklısın cnm, saygi duymasi gerekir dogru değil.. istemyorsun ya cok basit. Haklısın kesinlikle...
İyiyim yevruuummmmm toplantiya kdr isleri halletim birazcikinbrazdan smoothie yapcm kendime hahshshs
ben de hiç bakmadılar öle bişeye yaaanti-tiroglobulin bide buymuş kuzu
diyosun .İş yerinde kanki manki olmaz bacım..
En iyi yerde bile...
İş arkadaşlığı seviyesi baki kalır
Şiir okur gibi konuştm kankaben de hiç bakmadılar öle bişeye yaa
diyosun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?