Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herifimin ikinci doz aşısı var bugün ben unutmuşum ariyo şimdi gelcen mi diyo geleyim mi dedim çocuk gibi yanında istiyo

Yemedigimi nerden biliosun

Troidlerle sıkıntın olmamış demekki bacım senin troidle alakalı bu dediklerim
Senden beklentim yüksekti nurum

Herifimin ikinci doz aşısı var bugün ben unutmuşum ariyo şimdi gelcen mi diyo geleyim mi dedim çocuk gibi yanında istiyo
Şarkı aç kendisine
Sen ağlamaaaaaa dayanamammmmm

Senden beklentim yüksekti nurum

Şarkı aç kendisine
Sen ağlamaaaaaa dayanamammmmm
Ne gibi bacimm benimde yüksekti nazarlara geldim yok kız diyet miyet bakiom bayram sonuna kadar ne kadar düşürdüm kardır sonra Dr dozu arttırır biraz daha düşer yetişirim yine hazirana gideceğim yaa kocisimin yanına üç bucuktaymis iki buçukta çıkacakmış

Yavrum troid sorununuz var mı ki benim vardı ondan herşeyi kendinize pay bicmeyin aaa kızıyorum ama

Sen benim yazdıklarımı okuma bacım yavrum ben hem şeker hastasıyım hem troid o yüzden bakiliyo benim ki sende başladın tüp bebeğe gerek gorseydi bakardı Dr un demekki sıkıntı yokki sende bununla ilgili bişi dememiş

Allasen gönder şu kv.. Seni özler olduk
Gelinini çok seviyor
Ah çocuklar ah inşallah daha iyi bir gelecekleri olur
İşte herkesi kendin gibi sanmayacaksın sanıyorum bana deseler susarım demem kimseye

Seninkinde de bi şey çıkmayacak hıh
@NealStreet nerelerdesin sen uyuyo muydun yoosanam
Yok yav ne uyuması evi toparlayayım biraz tozları alayım dedim. Tozlardan aksıra tıksıra burnumu kanattım yine. Benim temizlik işine hiç girmemem lazım. Mutfak işleriyle devam edeceğim güne

E ilaç kullanıyorum ben de tiroid için ama bakmicam yoo
Bakmıştır o zaman sıkıntı olmadığından bişi dememiştir kuzum sen takma kafana hem sen diil mıydın bana herkese göre değişiyor tedavi diyen şimdi niye takiosun bunları takma askosşuan kendimi diil seni teselli ediyorum allahim yaa

Sorma yaa bende fenayım zeytinler çiçek açtı bende başladım kanatana kadar hapsirup tiksiriyorum toza yok Allah'tan benim sadece zeytin çiçeğine ve Ege deyim

Ben doğumdan snrada diyet yapmayacam
Bebe 1.5-2 yaşnda olsn
Basacam parayı.. Alacam diğer bebeyi

Kız iki haftayıda geçecek bayram sonrası da bizde
Azıcık beri kaysın özleyim
Neeeeeeeyyyyyyyyy

Bu seneye kadar hiç takmıyordum kiloyu evlenirken bile takmadım ama şimdi bebek için takım hale geldim valla yaa inşallah rabbim boş cevirmesin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…