- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.841
İkiz olursa kilo kalmaz zaten koşturmaktan..En güzeli kuzum ben naparim bilmiyorum zaten eğer 10 kilodan fazla almazsam beş kilosu bebek doğarken gidecek ama sıkıntı su ikiz olursa
Kıyamam valla yaaa
Bu sabra Allah üçüz versin ne deyimBen doğumdan snrada diyet yapmayacam
Bebe 1.5-2 yaşnda olsn
Basacam parayı.. Alacam diğer bebeyi
Neeeeeeeyyyyyyyyy
Sen zaten zayıftın ama bebiş hareketle önce falan verirsin rahat rahat peşinde koşma bahanesiyleBen şuan 10 kilodan fazla aldm ama söylemem
Koca düşünsün para kısmını banane KV ne yapcak tek başına o kaa parayı kira da vermiyo destek çıksın oğluna bı tane oğlu varİkiz olursa kilo kalmaz zaten koşturmaktan..
Bide bol bol mama ve bez parası
Amin inşallah ucuz ucuz olsun bebislerin
Bu sabra Allah üçüz versin ne deyim
Yorumsuz
Bu sabra Allah üçüz versin ne deyim
Kendimizi avutalımSen zaten zayıftın ama bebiş hareketle önce falan verirsin rahat rahat peşinde koşma bahanesiyle
Heee işe yarasınlarKoca düşünsün para kısmını banane KV ne yapcak tek başına o kaa parayı kira da vermiyo destek çıksın oğluna bı tane oğlu var
Amann bebiş olsun da kilo ne ki Allah aşkınaYorumsuz
Kendimizi avutalım
Heee işe yarasınlar
Elleşme kız uyusun sonra uyuyamicak zati şimdi uyusun en azından
O zaman 6 eder ne ettin bacımAmin inşallah ucuz ucuz olsun bebislerin
Aynen öyle.. İsteyip azmedim vermeyen yokturAmann bebiş olsun da kilo ne ki Allah aşkına
Bayan progestanElleşme kız uyusun sonra uyuyamicak zati şimdi uyusun en azından
O kadın neden sen olmayasınO zaman 6 eder ne ettin bacım
Neydi o kadın ben o değilim
SeviliyorsunYorumsuz
Kendimizi avutalım
Heee işe yarasınlar
utkum tutuldu konuşamadımŞiir okur gibi konuştm kanka
ama ya benim cocuklarımı vücudum öldürüyosaYemedigimi nerden biliosun
Troidlerle sıkıntın olmamış demekki bacım senin troidle alakalı bu dediklerim
yaaaa stres olma gayrı bii.. sen ne zaman koydurcadın reglden sonra kaçıncı gün koyuyolarBana da antikor bakmadılar ama özellikle okumamaya çalışıyorum şu an çünkü okudukça kendimden de şüpheye düşüyorum. Sorgulamicam hiç. Gerek olsa yaparlardı deyip geçmeye çalışıyorum
Bebisler büyüyünce bide burda kilo diyet vs konuşuruzAynen öyle.. İsteyip azmedim vermeyen yoktur
Bayan progestan
Eskiden kvler hamamda beğenirmiş gelinlerini kalçalarına bakarlarmış bu kadın çocuk doğurur mu diyeO kadın neden sen olmayasın
Sen infertilite Dr una gittin mi hiç yoksa sadece kadın doğuma mi gittinutkum tutuldu konuşamadıme ne de olsa yıllanmışlık var
ama ya benim cocuklarımı vücudum öldürüyosa
yaaaa stres olma gayrı bii.. sen ne zaman koydurcadın reglden sonra kaçıncı gün koyuyolar
Sen bana yaşlımı demek istedinutkum tutuldu konuşamadıme ne de olsa yıllanmışlık var
ama ya benim cocuklarımı vücudum öldürüyosa
yaaaa stres olma gayrı bii.. sen ne zaman koydurcadın reglden sonra kaçıncı gün koyuyolar
Dükkanı kapatınca yeni topikte inşallah..Bebisler büyüyünce bide burda kilo diyet vs konuşuruz
malili malili 9 doğuranO zaman 6 eder ne ettin bacım
Neydi o kadın ben o değilim
Nasıl anlaşılıyordu ki acaba bende bakımEskiden kvler hamamda beğenirmiş gelinlerini kalçalarına bakarlarmış bu kadın çocuk doğurur mu diye
Benimkine baktım da yok anacım çıkmaz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?