- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #192.861
Kalcaz bu sene hepimizdeSen bana yaşlımı demek istedin
Dükkanı kapatınca yeni topikte inşallah..
Kalan herkes gebe kalsında
hayır o ayrı mıSen infertilite Dr una gittin mi hiç yoksa sadece kadın doğuma mi gittin
hayır tecrübeliSen bana yaşlımı demek istedin
Dükkanı kapatınca yeni topikte inşallah..
Kalan herkes gebe kalsında
İnşallahhhhhKalcaz bu sene hepimizde
Sen varya senhayır o ayrı mı
hayır tecrübeli
Ya ben kadın doğuma gidiyordum işte o yönlendirdi beni infertilite Dr una daha detaylı bakıyorlar vs diye ama bende hiç gebelik olusmamisti kadın doğumlular çok detay bakmiomus o Dr bana öyle demistihayır o ayrı mı
hayır tecrübeli
Hala hayret ediyorum 9 nasıl olur yahumalili malili 9 doğuran
Büyüklüğünden diyorlarNasıl anlaşılıyordu ki acaba bende bakım
Benim büyük ama kilodan büyükHala hayret ediyorum 9 nasıl olur yahu
Büyüklüğünden diyorlar
Parem allah senin sabrının yarısı değilHala hayret ediyorum 9 nasıl olur yahu
Büyüklüğünden diyorlar
Fıstık kilodan değilBenim büyük ama kilodan büyükdemekki kilolular doğum yapıodu e benim niye olmadı o zaman
Kız eşim daha da sabırlıdır hele onun o sabrı benim gibi sabırlı olan birini bile çileden çıkarıyorParem allah senin sabrının yarısı değil
Çeyreğini bana versin
Benim eşimin sinir damaları zaten yokFıstık kilodan değilkalça büyük olacak bel ince göğüs büyük olacak bu tarife pek uymuyorum ben
Kız eşim daha da sabırlıdır hele onun o sabrı benim gibi sabırlı olan birini bile çileden çıkarıyor
Ohooo ben hiç uymuom demek ondan olmuyo benim bebişimFıstık kilodan değilkalça büyük olacak bel ince göğüs büyük olacak bu tarife pek uymuyorum ben
Kız eşim daha da sabırlıdır hele onun o sabrı benim gibi sabırlı olan birini bile çileden çıkarıyor
He ya niye öyleler yaBenim eşimin sinir damaları zaten yok
Bazen tutup aşağı sallandırasım gelio tepkisizliğine
Yoooo biz 6ızdan bahsediyordukOhooo ben hiç uymuom demek ondan olmuyo benim bebişim
Seni bilmemdeHe ya niye öyleler ya
Heee tamam o zamanYoooo biz 6ızdan bahsediyorduk
Biz normal standart en en fazla üçüz yaparız
İnşallahhhhh
Sen varya sen
hadi yaa bana kimse yönlendirmedi bi de ben mi gitsemYa ben kadın doğuma gidiyordum işte o yönlendirdi beni infertilite Dr una daha detaylı bakıyorlar vs diye ama bende hiç gebelik olusmamisti kadın doğumlular çok detay bakmiomus o Dr bana öyle demisti
ahahaha artık kadının totosu ne kadar büyükseHala hayret ediyorum 9 nasıl olur yahu
Büyüklüğünden diyorlar
Git kuşum gidip görüşmelerden zarar gelmez elinde eski tahlillerin varsa hatta eşinin spermiyogrami vs varsa hepsiyle git baksın bı Dr zaten duruma göre belki kendi de isteyebilir bı görüsursun sorarsın aklına takilanlari
hadi yaa bana kimse yönlendirmedi bi de ben mi gitsem
ahahaha artık kadının totosu ne kadar büyükse
Yok bacım estağfrullah ben öle şey yaparmıyım hiç benim yeğenim akıllı olacağ annesıyle mışıl mışıl uyuyacak inşallah onu demek istedim diParişkoooo
Dalgamı geçion le benle
Ahhh o günler gelsn sana hatırlatacam..
İşe alışnca evden bunalıosm..
Ben bunaldm yani
Gııı o zamana kadar maske kalırmı acebe...
1 haftada, saçma sapan yasaklarla 13 bine vakaları düşürmüş ülkeyiz.. Sanırm pazartesiye kadar coronayı yok edecek kadar güçlencez
İyiyiz dayloş sen nasılsn
Avukatçımdavşanımın anası naber
Neeeeeeeeyyyyy
Aman tanrım buralarMNbeyaz doldu
Nurum bunların türkçesi ne
Hiç anlamıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?