- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.181
Aynen benim öyle şeyler hiç olmaz. İki üç gündür kendimi motive etmek için İrenbe tüp bebek başarı hikayeleri videolarını izliyorumBiz güçlüyüz üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok@NealStreet bir mucizee tamam mı olumsuzluk yok hayatımızda
Tupcu fikretİnşallah bakalım tüpçü den olacak bizim ama inşallah hepimizde bu sene güzel haberleri verecek yaz bitmeden
Ömer sert bebek in hayatına da bakAynen benim öyle şeyler hiç olmaz. İki üç gündür kendimi motive etmek için İrenbe tüp bebek başarı hikayeleri videolarını izliyorum
Yaz bitmeden vercez yaa tam dileyelim dileğimizTupcu fikret
Senin olsunda tupcuden olsun en onemlisi saglikli olmasi
Umarim canim
Yaz olmasada bu sene bitmeden verelim haberleri
Cnm benm o zaman rahatına nasıl geliyorsa öyle kullan elbettekiBen kullanamıyorum bir türlü beceremiyorum. Nasıl bir beceriksizlikse, çok denedim olmadı. Hatta progestan gibi bi ilacı yan etkilerini bile bile ağızdan alacak kadar olmadı yani.
Gııı nerdeydikiHerifim geldi
Merak ettik cano seni..GünaydınKaçtım ben dün, biraz ev işlerine daldım mecburi. Sonra fırına gittim geldim ama o bile işe yaramadı. Sağdan soldan bastılar beni. Oramı buramı kurcalayıp bir şeyler ararken buluyorum kendimi. Tatile açım. Keşke karantinaya insan doğasına daha uygun bir yerde girebilseymişiz. Çok boğuldum her şeyden. Bugün 28. gün. Dokununca memintolar ağrıyor ama regl yok henüz. "Koyuyorsanız koyun şunu artık yeter" diye tüpçüyü basasım var
Kuzummmm sana kıyamammmmkızlar bugün öyle bi rüya gördüm ki..
akşam testten sonra biraz moralim bozulmuştu aslında..yine biraz ağlama krizi yaşadım..sonra olmicak boşa hayaller kurma vs vs. bi sürü şey kafamda geldi geçti..
sonra sahuru yaptık namazı kılıp yattık..dedim ki eşime ne yapcaz bi kere daha burda aşılama mı denesek ya da burda bi tüp dr falan mı baksan derken yine benim gözyaşları pıtır pıtır.sonra içimden düşündüm ki Allah bana rüyamda bile bi çocuğum olduğunu göstermiyor..ve sonra uyumuşum..
rüyamda ne gördüm biliyo musunuz..rüyamda 4 tane bebek benim bebeğim..ama su dolu bir küvetin içine koymuşuz.sanırım temizlemek için(çocuklar boğulur ölür neden öyleyse artık rüya bu işte)
sonra elimle teker teker çıkarıyorum sonra havluya sarıp kuruluyorum diziyorum böyle battaniye gibi bişeyin üstüne..sonra en son 4. bebeği çıkarıyorum ama o diğerlerinden çok küçük küçücük..bir de kulaklarına ağzına su dolmuş sağa sola çeviriyorum ağzından kulaklarından sular dökülüyo ama o pek cansız Allahım inşallah yaşıyodur diyorum.havlu diğer bebekleri kurularken ıslanmış ıslak diye başka bi havlu ile böyle tenine zarar vermesin diye ufak ufak dokundurup kuruluyorum.çok etkilendim ya çok gerçekçiydi...
Bal0ncuk Nurzfr dualarınız tutcak mı yoksa ama ölmesinler artık benle yaşasınlar sağlıkla
Baktım geçen dediğinde. Allah'ın bir mucizesi de o zaten inanılır gibi değil. Maşallah yapan hocalara da doğan bebeğe deÖmer sert bebek in hayatına da bak
Kendimi dibe çekmeye başlayınca kaçıyorum ya. İyyim ama artık daraldım cidden yasaklar bitsin gideyim yürüyüşümü yapayım en azındanCnm benm o zaman rahatına nasıl geliyorsa öyle kullan elbetteki
Gııı nerdeydiki
Merak ettik cano seni..
Nere gitti bu kız dedik bizde...
Benim herifimde şimdi sineklikleri yıkıo
Yasaklar bitince gidecek gitmeden halletsin işleri
Demekki regl yaklaşıoooooo
Getirin küçük tüpçüyü getirinnnnnnnn
Bebe geliyor bebeeeeeee
Kankaaaaa kendini dibe çekecek hiç bişi yok şükürKendimi dibe çekmeye başlayınca kaçıyorum ya. İyyim ama artık daraldım cidden yasaklar bitsin gideyim yürüyüşümü yapayım en azından
evet dimi 4 oldu benim kaybettiğim.ama görsen o kadar gerçekti ki o ıslak havluyu o sudan çıkardığım bebekleri çok gerçekti..normalde yeni bebeğe öyle korkusuz güçlü dokunamam zarar veririm diye.ama tek elimle çıkarıyodum başını koruyarak..canım yavrularım benim..Belki de kaybettiğin bebeklerin ve doğacak bebeğini gördün. Sen hamile kalabiliyorsun. Neden artık o bile olmayacakmış gibi umutsuzluğa kapılıyorsun? Mucize İstanbul'daki bazı merkezler uzaktan ücretsiz görüşme yapıyor. Görüşsen ya bi?
ah kuzum onu da diyorum kadın olmak ne zormuş..o kadar türlü çeşit hastalıkları sebebleri var ki..çok yumurtası olan pko olan yumurtası az olan veya hiç olmayan hormon değerleri yüksek olan tiroid genetik hiç bi sebebi olmayıp yine bebeği olamayan da var..ah kuzum biz de alır mıyız kucağımıza tez vakitte sağlıklı sıhhatli olarak inşallah yaNegatif dusunmek yok kuzumbir mucizee
Bak @NealStreet ne guzel demis sen boyleysen ben ne yapayim 1.5senede bir kere bile pozitif test gormedim. Sen en azindan hamile kalabildigini biliyorsun ben onuda bilmiyorum. Ama herzaman guzel dusunuyorum ki guzel olsun sende oyle yap uzme kendini ❤❤
deniyorum kuzum ama bazen çok ağır geliyo yıkılıyorum..Biz güçlüyüz üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok@NealStreet bir mucizee tamam mı olumsuzluk yok hayatımızda
İse gitmişti kuzum bugün ama elektrik kesintisi varmış üç e kadar gelmeyecekmis eve geldi ondanCnm benm o zaman rahatına nasıl geliyorsa öyle kullan elbetteki
Gııı nerdeydiki
Merak ettik cano seni..
Bebe geliyor bebeeeeeee
Kuzummmm sana kıyamammmm
Ağlamak yasak demedim mi ben sana
Valla şimdi saçından tutup dövcem seni..
Tabiki dualar kabul olacak ve bebişlerin seninle kalacak
Dikkat ettiysen bebişlerin diyorım
O yüzden hiç umudu kaybetmemek gerek kuzumBaktım geçen dediğinde. Allah'ın bir mucizesi de o zaten inanılır gibi değil. Maşallah yapan hocalara da doğan bebeğe de
Git herifinle ilgilen gııııİse gitmişti kuzum bugün ama elektrik kesintisi varmış üç e kadar gelmeyecekmis eve geldi ondan
gülümsettin beniCnm benm o zaman rahatına nasıl geliyorsa öyle kullan elbetteki
Gııı nerdeydiki
Merak ettik cano seni..
Bebe geliyor bebeeeeeee
Kuzummmm sana kıyamammmm
Ağlamak yasak demedim mi ben sana
Valla şimdi saçından tutup dövcem seni..
Tabiki dualar kabul olacak ve bebişlerin seninle kalacak
Dikkat ettiysen bebişlerin diyorım
Elbette ki yikildigimiz anlar olacak ama yılmak yok kuzummmevet dimi 4 oldu benim kaybettiğim.ama görsen o kadar gerçekti ki o ıslak havluyu o sudan çıkardığım bebekleri çok gerçekti..normalde yeni bebeğe öyle korkusuz güçlü dokunamam zarar veririm diye.ama tek elimle çıkarıyodum başını koruyarak..canım yavrularım benim..
istanbulda iki seçenek bahçeci sağlık bülent traş ya da cem çelik düşünüyorum da daha tam araştıramadım ya
ah kuzum onu da diyorum kadın olmak ne zormuş..o kadar türlü çeşit hastalıkları sebebleri var ki..çok yumurtası olan pko olan yumurtası az olan veya hiç olmayan hormon değerleri yüksek olan tiroid genetik hiç bi sebebi olmayıp yine bebeği olamayan da var..ah kuzum biz de alır mıyız kucağımıza tez vakitte sağlıklı sıhhatli olarak inşallah ya
deniyorum kuzum ama bazen çok ağır geliyo yıkılıyorum..
Yolruldu uyuyo şuanGit herifinle ilgilen gıııı
Benmki sineklik yıkıo
Kıyamam gülümseyeceksingülümsettin benikim bilir belki dee..
Yaaa yoruluo demekYolruldu uyuyo şuan
Aminn şeytanın bacağını kırıyor bakalım o yüzden bu kadarla yorulmasıni da kabullenecegiz şuanKıyamam gülümseyeceksin
Kızzz doğal gebe kalabiliyorsn.. Mucizeler seni bırakmıo.. Ama tam sıkıca sarılacak annesine
Yaaa yoruluo demek
Allah kolaylık versin eniştelerede ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?