- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.201
Aman sevsinler seniAminn şeytanın bacağını kırıyor bakalım o yüzden bu kadarla yorulmasıni da kabullenecegiz şuan
ümitlerimiz değil mi bizi ayakta tutanElbette ki yikildigimiz anlar olacak ama yılmak yok kuzummm
nolur unutma beni dualardaKıyamam gülümseyeceksin
Kızzz doğal gebe kalabiliyorsn.. Mucizeler seni bırakmıo.. Ama tam sıkıca sarılacak annesine
Yaaa yoruluo demek
Allah kolaylık versin eniştelerede ya
Gece dayanamayıp soracaktım son anda vazgcetim ister istemez gelmiştir onunda aklına diye düşünüyorum sabah sabah geldiğine göreAman sevsinler seni
Ağırdan satıo kendini
Kizzz anne olacaz bizzz herşey yavrularımız icinnnnümitlerimiz değil mi bizi ayakta tutan
nolur unutma beni dualarda
Tamam ozaman yazdan once olsun seni mi kiracamYaz bitmeden vercez yaa tam dileyelim dileğimiz
Zorda olsa elimizden geleni yapacagiz olmasi icin sen guclu ol basaramiyacagin bisey olmazevet dimi 4 oldu benim kaybettiğim.ama görsen o kadar gerçekti ki o ıslak havluyu o sudan çıkardığım bebekleri çok gerçekti..normalde yeni bebeğe öyle korkusuz güçlü dokunamam zarar veririm diye.ama tek elimle çıkarıyodum başını koruyarak..canım yavrularım benim..
istanbulda iki seçenek bahçeci sağlık bülent traş ya da cem çelik düşünüyorum da daha tam araştıramadım ya
ah kuzum onu da diyorum kadın olmak ne zormuş..o kadar türlü çeşit hastalıkları sebebleri var ki..çok yumurtası olan pko olan yumurtası az olan veya hiç olmayan hormon değerleri yüksek olan tiroid genetik hiç bi sebebi olmayıp yine bebeği olamayan da var..ah kuzum biz de alır mıyız kucağımıza tez vakitte sağlıklı sıhhatli olarak inşallah ya
deniyorum kuzum ama bazen çok ağır geliyo yıkılıyorum..
Anlaştık bak ona göreTamam ozaman yazdan once olsun seni mi kiracam
Zorda olsa elimizden geleni yapacagiz olmasi icin sen guclu ol basaramiyacagin bisey olmaz
Nerelerdesin sen bakim ben bile senden once geldim
Seni unutursak kalbimiz kurusun gıııııııümitlerimiz değil mi bizi ayakta tutan
nolur unutma beni dualarda
Kızz yazkkkk öpücükle gönder bariGece dayanamayıp soracaktım son anda vazgcetim ister istemez gelmiştir onunda aklına diye düşünüyorum sabah sabah geldiğine göre
Bebeğim saat kaçta günaydn yazmşm bak istersenTamam ozaman yazdan once olsun seni mi kiracam
Zorda olsa elimizden geleni yapacagiz olmasi icin sen guclu ol basaramiyacagin bisey olmaz
Nerelerdesin sen bakim ben bile senden once geldim
Daha fazla beklemesene işte daha çok umutsuzluğa kapılıyorsun böyle. Kendini olmayacağına inandırıyorsun. Cem hakkında mart ayında burada temmuza randevu veriyorlar diye yazmışlardı. Benim onda pozitif de negatif de sonuç alan tanıdığım var. Tıraş'ta da sen mi tüplü dalmıştınevet dimi 4 oldu benim kaybettiğim.ama görsen o kadar gerçekti ki o ıslak havluyu o sudan çıkardığım bebekleri çok gerçekti..normalde yeni bebeğe öyle korkusuz güçlü dokunamam zarar veririm diye.ama tek elimle çıkarıyodum başını koruyarak..canım yavrularım benim..
istanbulda iki seçenek bahçeci sağlık bülent traş ya da cem çelik düşünüyorum da daha tam araştıramadım ya
Ben traşla görüştüm ama traşta yaptırmadm pandemiden dolayı gidememiştim ve daha fazla ertelemek istememiştim tüp bebeği.. O yüzden Allaha havale edip hiç aklımdan bile geçmeyen merkezde yaptırdım kuzum.. Nasip kısnet tabi..Daha fazla beklemesene işte daha çok umutsuzluğa kapılıyorsun böyle. Kendini olmayacağına inandırıyorsun. Cem hakkında mart ayında burada temmuza randevu veriyorlar diye yazmışlardı. Benim onda pozitif de negatif de sonuç alan tanıdığım var. Tıraş'ta da sen mi tüplü dalmıştınBal0ncuk ? O da çok yoğun diye biliyorum Daha fazla öteleme bence öngörüşmeni. Zaten hemen başlamak zorunda değilsin. Hem belki önden hazırlık için takviye de verecekler. Yani senin kararın dışında da bekletebilirler. Baksana benim hiç hesapta yoktu, iki ay rahim dinlendirme çıktı bir anda.
Bal0ncuk beni anksiyete zorluyor. Birinde bir şey görünce kendimde aramaya başlıyorum hemen. Vücudumdaki mevcut belirtileri bir hastalığa yontmaya çalışıyorum. Acaba transferden önce şu tetkiki de mi yaptırsaydım diye kendimi yemeye başlıyorum ama sonu yok onun. Tedavinin ortasındayım. Bu zamana kadar doktorla hemşire ne dediyse onu yaptım. Bundan sonra da kendime hakim olmaya çalışıyorum ama bekledikçe zorlaşıyor benim için
kalbimSeni unutursak kalbimiz kurusun gııııııı
Kızz yazkkkk öpücükle gönder bari
Azıcık ucundan
Bebeğim saat kaçta günaydn yazmşm bak istersen
Benden önce mümkün değil gelmiş olamazsn
evet kuzum aslında ilk seçeneğim bülent traştı.ama yoğunluktan bakamıyo asistanları ilgeleniyo diye duydum.böyle önemli bi durumumda ta oraya gigipte asistanlar elinde deneme tahtası olacaksam burda bi daha denerim daha iyi diye düşündüm.sonra cem çelik de başarılı gibi ona yöneldim..başka seçenekler de var aslında arat kamer müstecep kavruk..nebileyim ya çok sıkıntılı.Daha fazla beklemesene işte daha çok umutsuzluğa kapılıyorsun böyle. Kendini olmayacağına inandırıyorsun. Cem hakkında mart ayında burada temmuza randevu veriyorlar diye yazmışlardı. Benim onda pozitif de negatif de sonuç alan tanıdığım var. Tıraş'ta da sen mi tüplü dalmıştınBal0ncuk ? O da çok yoğun diye biliyorum Daha fazla öteleme bence öngörüşmeni. Zaten hemen başlamak zorunda değilsin. Hem belki önden hazırlık için takviye de verecekler. Yani senin kararın dışında da bekletebilirler. Baksana benim hiç hesapta yoktu, iki ay rahim dinlendirme çıktı bir anda.
Bal0ncuk beni anksiyete zorluyor. Birinde bir şey görünce kendimde aramaya başlıyorum hemen. Vücudumdaki mevcut belirtileri bir hastalığa yontmaya çalışıyorum. Acaba transferden önce şu tetkiki de mi yaptırsaydım diye kendimi yemeye başlıyorum ama sonu yok onun. Tedavinin ortasındayım. Bu zamana kadar doktorla hemşire ne dediyse onu yaptım. Bundan sonra da kendime hakim olmaya çalışıyorum ama bekledikçe zorlaşıyor benim için
bülent traşın asistanıyla görüşmüştüm ben.ya kuzum yukarda da bahsettiğim gibi kararsızım..biraz para da biriktirdim..bu yaz demenemiz lazım nasipseBen traşla görüştüm ama traşta yaptırmadm pandemiden dolayı gidememiştim ve daha fazla ertelemek istememiştim tüp bebeği.. O yüzden Allaha havale edip hiç aklımdan bile geçmeyen merkezde yaptırdım kuzum.. Nasip kısnet tabi..
Ama benbir mucizee nin öyle bir adım atacaksa traşta görüşmesini isterim durumunu bildiğim için..
Ama cemle değil... Artk cemi reklam olarak görüorm şahsım adına..
Sana gelince canm terelellim.. Tamam seni o zorluyordur yaşayan bilir bişey diyemem elbet ama düşün düşün beynini yersn.. Kendine yazk..
Kaldıki elinden geleni yaptn..
Bende öyle tetkik felan yaptırmadm klasik süreçten geçtim.. Özel bişey yapılmadı bakılmadı.. Ve senşn gibi öyle gelişmiş bir merkezde değildi..
Transfwrden sonra tuttumu tutacakmı diye panik olman seni geriye atar.. Stresten uzak dur artk kuzucum
Bülent traşta evet ama o senş muayne edio..ilaçlarını o yazıo.. Transferini o yapıokalbim
evet kuzum aslında ilk seçeneğim bülent traştı.ama yoğunluktan bakamıyo asistanları ilgeleniyo diye duydum.böyle önemli bi durumumda ta oraya gigipte asistanlar elinde deneme tahtası olacaksam burda bi daha denerim daha iyi diye düşündüm.sonra cem çelik de başarılı gibi ona yöneldim..başka seçenekler de var aslında arat kamer müstecep kavruk..nebileyim ya çok sıkıntılı.
sen kimde yaptırıyosun
bülent traşın asistanıyla görüşmüştüm ben.ya kuzum yukarda da bahsettiğim gibi kararsızım..biraz para da biriktirdim..bu yaz demenemiz lazım nasipse
tamm canım göreüşeyim bi o zamanBülent traşta evet ama o senş muayne edio..ilaçlarını o yazıo.. Transferini o yapıo
Sadece yumurta büyüklüğü kontrollerinde asistanları bakıo hatta eğer istersen istanbulda kalmak yerine
Yumurta takibini onun senin şehrinde tanıdığı dr varsa oraya yönlendirio seni
Ben görüştüğümde o şekildeydi
Gozumden mi kacmis benimSeni unutursak kalbimiz kurusun gııııııı
Kızz yazkkkk öpücükle gönder bari
Azıcık ucundan
Bebeğim saat kaçta günaydn yazmşm bak istersen
Benden önce mümkün değil gelmiş olamazsn
Bir görüş aklındakileri sor...tamm canım göreüşeyim bi o zaman
Cıxxx yemezlerGozumden mi kacmis benim
Bir kerede ben yakaliyim dedim olmadi
evet kuzum aslında ilk seçeneğim bülent traştı.ama yoğunluktan bakamıyo asistanları ilgeleniyo diye duydum.böyle önemli bi durumumda ta oraya gigipte asistanlar elinde deneme tahtası olacaksam burda bi daha denerim daha iyi diye düşündüm.sonra cem çelik de başarılı gibi ona yöneldim..başka seçenekler de var aslında arat kamer müstecep kavruk..nebileyim ya çok sıkıntılı.
sen kimde yaptırıyosun
bülent traşın asistanıyla görüşmüştüm ben.ya kuzum yukarda da bahsettiğim gibi kararsızım..biraz para da biriktirdim..bu yaz demenemiz lazım nasipse
sen cem e nasıl netleştin bu kadar canoBir görüş aklındakileri sor...
Ama ceme gitme..
Cıxxx yemezler
istantanbul değil mi senin de? canım ürolog tüp bebek yapıyo mu kiBal0ncuk Hakan Özörnek'te yaptırıyorum ben. Ürolog bize "Büyük yerlerde gitmeyin sizinle çok ilgilenemezler oralarda" dedi. Tıraş ve Bahçeci'yi saydı böyle. Zaten oralar bütçemizi de aşıyordu. Bahçeci'de Cem'de kuzenimin olumsuz bir tecrübesi oldu. Onun dışında iki tanıdığım Cem'de pozitif olmasına rağmen ona ısınamadım. Bir de yıllar önce haberlerde oradaki embriyo karışma skandalını görmüştüm. Ondan dolayı da bekar olmama rağmen aklıma kazınmış orası. Bu gittiğimiz yer de şöyle oldu. Biraz bir şeyler bir araya gelip bizi buraya yöneltti gibi oldu ve ilk ön görüşmeyi orada yaptık. Arkadaşım da aynı doktorda ilk denemede pozitif sonuç almıştı ve doğurmak üzereydi. Aklımıza da yatınca çok kurcalamamaya karar verdik. Başka yere gitmedik. Yoksa öyle çok ahım şahım bir yer değil
Dediğim gibibir mucizee çok bekletme ki kafan netleşene kadar da zaman geçecek. Görüşmeye başla sen araştır şimdiden olası doktor ve merkezleri
Evet İstanbul'da yaptırıyorum. Burada yaşıyorum zaten ama merkez öyle çok popik bir yer değil. Ürologa gitme sebebimiz eşimdi. Bize ilk mikroenjeksiyon öneren de o oldu eşimin değerlerinden dolayı. Kendisi de daha önceden bizim tedavi gördüğümüz merkezde çalışmış. Tüp bebek merkezlerinde ürologlar bulunuyor erkek infertilitesi olduğunda tedaviyi ya da tese ameliyatını onlar yapıyor vs vsistantanbul değil mi senin de? canım ürolog tüp bebek yapıyo mu ki
kafam karıştı ya
Anladm canım. Allah yardımcın olsun güzel haberlerle çabucak dön inşallahEvet İstanbul'da yaptırıyorum. Burada yaşıyorum zaten ama merkez öyle çok popik bir yer değil. Ürologa gitme sebebimiz eşimdi. Bize ilk mikroenjeksiyon öneren de o oldu eşimin değerlerinden dolayı. Kendisi de daha önceden bizim tedavi gördüğümüz merkezde çalışmış. Tüp bebek merkezlerinde ürologlar bulunuyor erkek infertilitesi olduğunda tedaviyi ya da tese ameliyatını onlar yapıyor vs vs
Amin hepimizin inşallahAnladm canım. Allah yardımcın olsun güzel haberlerle çabucak dön inşallah
Bal0ncuk sen göğüs kuruluğu yaşadın mı ya ucu değil de etrafı kuruyup soyulmaya başladı aslında tüm vücudum kurudu her nemlendirici kullanılmıyor sanırım bilmiyordum ben
Canm dogal yaglari da karistirabilirsin, o da güzel bir alternatif, ben oyle yapacağımHadi ya ordan ora nasıl da bağlantılı krem alınca sürmüyümsen ne kullanıyorsun lierac mı ne onu duydum bir tek
Canim gumus kapak da düşün mutlaka.Ben burtss bees kullanıyorum evet pahalı ama hergün kullanamam rağmen daha yarısı duruyor.
İçerik olarakta lierac gibi bir çok üründen daha temiz bebek için..
Karnımın alt çizgisinden göğis hizama kadar hergün sürüyorm, karnımı.. Karnımon yanlarına..
Ve göğüsümün ten beyaz kısmına..
O kahverengi yere ellemiyorum..
Doktorum özellikle uyarmıştı...
Ona doğuma yakın başka bir krem kullanacam bebek emzirdiğinde çatlamasın kanamasın acımasın diye
Lansinoh kızSor cnm.. Benimde orası kuru ama dokunmuyorum
Doğuma 15 gün kala felan 'lansihons' muydu neydi o kremden alacam yara olmasn die ve doğumdan snra.. Onu bebek emsede zararı ykmuş ama ben yinede silerim önce
Oy kuzum benim, tabii ki seninle olacaklar... Biraz daha sabır, az kaldı canim, cok güzel olacakkızlar bugün öyle bi rüya gördüm ki..
akşam testten sonra biraz moralim bozulmuştu aslında..yine biraz ağlama krizi yaşadım..sonra olmicak boşa hayaller kurma vs vs. bi sürü şey kafamda geldi geçti..
sonra sahuru yaptık namazı kılıp yattık..dedim ki eşime ne yapcaz bi kere daha burda aşılama mı denesek ya da burda bi tüp dr falan mı baksan derken yine benim gözyaşları pıtır pıtır.sonra içimden düşündüm ki Allah bana rüyamda bile bi çocuğum olduğunu göstermiyor..ve sonra uyumuşum..
rüyamda ne gördüm biliyo musunuz..rüyamda 4 tane bebek benim bebeğim..ama su dolu bir küvetin içine koymuşuz.sanırım temizlemek için(çocuklar boğulur ölür neden öyleyse artık rüya bu işte)
sonra elimle teker teker çıkarıyorum sonra havluya sarıp kuruluyorum diziyorum böyle battaniye gibi bişeyin üstüne..sonra en son 4. bebeği çıkarıyorum ama o diğerlerinden çok küçük küçücük..bir de kulaklarına ağzına su dolmuş sağa sola çeviriyorum ağzından kulaklarından sular dökülüyo ama o pek cansız Allahım inşallah yaşıyodur diyorum.havlu diğer bebekleri kurularken ıslanmış ıslak diye başka bi havlu ile böyle tenine zarar vermesin diye ufak ufak dokundurup kuruluyorum.çok etkilendim ya çok gerçekçiydi...
Bal0ncuk Nurzfr dualarınız tutcak mı yoksa ama ölmesinler artık benle yaşasınlar sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?