Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ama bizimki erkek infertilitesi ürologlae mantklı
Ama şahsen benm eşimin gittiği ürolog aşılama zamanı beni o kdar tiksindirdiki bedava söylese o adamın dediği yerde tüp yaptırıp kendisine güvenmezdm..
Bide bir mucizee ninki ürologlug iş değil.. Amh azlığı o yüzden bu konularda tıraş cok başarılı..
Bahçecinin skandallark bitmiyor..
Her seferinde bir yenisi daha eklenio..
Güvenmem ben

Cnm gümüş kapak yerine
Göğüs kalkanı düşünüyorm
Hem koruyor hemde süt akarsa onu içinde barındırıo kullanabiliosn

.
Canım benim göbek bölgem de ince tüyler var doğal yağlar o tüylere iyi gelmiyor.nerden biliyorum o yağları saçıma sürüyordum gürleşiyordu çıkartıyordu

Kendimi dibe çekmeye başlayınca kaçıyorum ya. İyyim ama artık daraldım cidden yasaklar bitsin gideyim yürüyüşümü yapayım en azından
Hava çok sıcak, bugün ilaçlarımı almaya eczaneye gittim, iki üst sokağa gidip gelene kadar nefes nefese kaldım, pişman oldum.
Ben gündüz çıkıp, eyüp sultan, eminönü, mahmutpaşa, üsküdar karış karış gezer yine de yorulmazdım, saatlerce yürürdüm. Hatta işe giderken günde bir buçuk saat yürüyüş yapardım. Şimdi iki yokuş çıkınca nefes nefese.

Kuzum gogus kalkaninin tedavi edici etkisi cok yok diye biliyorum ama gümüş kapak yaraları engelleyip tedavi ediyor diye hep siddetle öneriyorlar ondan dedim, nasil uyarsa sana
.

Canım benim göbek bölgem de ince tüyler var doğal yağlar o tüylere iyi gelmiyor.nerden biliyorum o yağları saçıma sürüyordum gürleşiyordu çıkartıyordu
Yagdan yaga degisir canim o, mesela badem yagi tuylendirir, hindistan cevizi yağı yaralari iyilestirir gibi, atiyorum suan tabii, o sekilde oluşturulmuş yağ karisimlari var, bir de ben cok kullandım gebelikte tuylenme olmadi dye yazanlar var. Arastirirsin hangisi daha icine sinerse cnm

Hiçbiri sinmiyor kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler risk alamam kıllı göbekli bir bayan olmak istemem

Aa bende o göğğs ucu kremiyle birlikte cok memnun olan okudum.. Gümüş kapaklarında bir sürü markası çkml bide..

Her yag degil kuzum, zibilyor tane yag var, hepsinin faydasi farklı.
Dayloş bebe yağı benm kuzende tüyleri oooo maşallah yaptı
Ama mesela insan kendini bilir
İyi geliosa misss oh ne ala

Hiçbiri sinmiyor kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler risk alamam kıllı göbekli bir bayan olmak istemem
Yani aslında kişiden kisiye degil canim, yagdan yaga değişiyor susam, kakao, portakal, limon, kekik, zeytin, corek otu, hint, badem, ceviz, kantaron, havuç, nane, papatya, gul, jojobavs vs vs, hepsinin tuylendirme ozelligi olabilir mi sence ben yaglar icin arastir da icine sineni al demedm canim, krem veya yag anlaminda icine sineni al demek istedim bir de kutu kutu catlak kremi alip catladim kahretsin hic ise yaramadi, diyen de var, kisiden kisiye o da değişiyor

Yok ben henuz bilmiyorum, catlak kremi de yag da kullanmadim, sadece arastirma safhasindayim şuan. Kremlerle ilgili hep olumsuz yorum okuyunca, catlayacagmz varsa naparsak yapalim catlayacagiz onu anladım burda da birsuru başlık okudum, guuugilda da cok araştırdım, hep bir muallak karmaşa

İnan bugün muhalafet olamıcam yorgunum tamam diyorum sadece ben çatlak için değil vücudum kuruluktan kaşınıyor doktora sorup ona uygun nemlendirici alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…