- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.221
Evet ama bizimki erkek infertilitesi ürologlae mantklıBal0ncuk Hakan Özörnek'te yaptırıyorum ben. Ürolog bize "Büyük yerlerde gitmeyin sizinle çok ilgilenemezler oralarda" dedi. Tıraş ve Bahçeci'yi saydı böyle. Zaten oralar bütçemizi de aşıyordu. Bahçeci'de Cem'de kuzenimin olumsuz bir tecrübesi oldu. Onun dışında iki tanıdığım Cem'de pozitif olmasına rağmen ona ısınamadım. Bir de yıllar önce haberlerde oradaki embriyo karışma skandalını görmüştüm. Ondan dolayı da bekar olmama rağmen aklıma kazınmış orası. Bu gittiğimiz yer de şöyle oldu. Biraz bir şeyler bir araya gelip bizi buraya yöneltti gibi oldu ve ilk ön görüşmeyi orada yaptık. Arkadaşım da aynı doktorda ilk denemede pozitif sonuç almıştı ve doğurmak üzereydi. Aklımıza da yatınca çok kurcalamamaya karar verdik. Başka yere gitmedik. Yoksa öyle çok ahım şahım bir yer değil
Dediğim gibibir mucizee çok bekletme ki kafan netleşene kadar da zaman geçecek. Görüşmeye başla sen araştır şimdiden olası doktor ve merkezleri
Cnm gümüş kapak yerineCanm dogal yaglari da karistirabilirsin, o da güzel bir alternatif, ben oyle yapacağım
Canim gumus kapak da düşün mutlaka.
Lansinoh kız
Oy kuzum benim, tabii ki seninle olacaklar... Biraz daha sabır, az kaldı canim, cok güzel olacaktüple 3uzu patlat kiz
Sagol askosumm teşekkür ederim ❤biraz rahatladim cok sukur bakalimHemsirecik aşkoşşş cok özledik seni..
Umarm sorunları halledebilmişsinizdir
Dualarımız seninle
Ayrıca 12 Mayıs hemşirelee günün kutlu olsun canm benim
Oyy bu ne güzel msjSagol askosumm teşekkür ederim ❤biraz rahatladim cok sukur bakalim
Canım benim göbek bölgem de ince tüyler var doğal yağlar o tüylere iyi gelmiyor.nerden biliyorum o yağları saçıma sürüyordum gürleşiyordu çıkartıyorduCanm dogal yaglari da karistirabilirsin, o da güzel bir alternatif, ben oyle yapacağım
Canim gumus kapak da düşün mutlaka.
Lansinoh kız
Oy kuzum benim, tabii ki seninle olacaklar... Biraz daha sabır, az kaldı canim, cok güzel olacaktüple 3uzu patlat kiz
Hava çok sıcak, bugün ilaçlarımı almaya eczaneye gittim, iki üst sokağa gidip gelene kadar nefes nefese kaldım, pişman oldum.Kendimi dibe çekmeye başlayınca kaçıyorum ya. İyyim ama artık daraldım cidden yasaklar bitsin gideyim yürüyüşümü yapayım en azından
Yağlarn bazı insanlarda tüyleri gürleştirdiiğini bende okumuştm evet.
Canım benim göbek bölgem de ince tüyler var doğal yağlar o tüylere iyi gelmiyor.nerden biliyorum o yağları saçıma sürüyordum gürleşiyordu çıkartıyordu
Kuzum gogus kalkaninin tedavi edici etkisi cok yok diye biliyorum ama gümüş kapak yaraları engelleyip tedavi ediyor diye hep siddetle öneriyorlar ondan dedim, nasil uyarsa sanaEvet ama bizimki erkek infertilitesi ürologlae mantklı
Ama şahsen benm eşimin gittiği ürolog aşılama zamanı beni o kdar tiksindirdiki bedava söylese o adamın dediği yerde tüp yaptırıp kendisine güvenmezdm..
Bidebir mucizee ninki ürologlug iş değil.. Amh azlığı o yüzden bu konularda tıraş cok başarılı..
Bahçecinin skandallark bitmiyor..
Her seferinde bir yenisi daha eklenio..
Güvenmem ben
Cnm gümüş kapak yerine
Göğüs kalkanı düşünüyorm
Hem koruyor hemde süt akarsa onu içinde barındırıo kullanabiliosn
Yagdan yaga degisir canim o, mesela badem yagi tuylendirir, hindistan cevizi yağı yaralari iyilestirir gibi, atiyorum suan tabii, o sekilde oluşturulmuş yağ karisimlari var, bir de ben cok kullandım gebelikte tuylenme olmadi dye yazanlar var. Arastirirsin hangisi daha icine sinerse cnm.
Canım benim göbek bölgem de ince tüyler var doğal yağlar o tüylere iyi gelmiyor.nerden biliyorum o yağları saçıma sürüyordum gürleşiyordu çıkartıyordu
Her yag degil kuzum, zibilyor tane yag var, hepsinin faydasi farklı.Yağlarn bazı insanlarda tüyleri gürleştirdiiğini bende okumuştm evet
Evet bünyeden bünyeye değişiyor demek.bu bebek yağlarını merak ediyorum onlar yapmaz sanırımYağlarn bazı insanlarda tüyleri gürleştirdiiğini bende okumuştm evet
Hiçbiri sinmiyorKuzum gogus kalkaninin tedavi edici etkisi cok yok diye biliyorum ama gümüş kapak yaraları engelleyip tedavi ediyor diye hep siddetle öneriyorlar ondan dedim, nasil uyarsa sana
Yagdan yaga degisir canim o, mesela badem yagi tuylendirir, hindistan cevizi yağı yaralari iyilestirir gibi, atiyorum suan tabii, o sekilde oluşturulmuş yağ karisimlari var, bir de ben cok kullandım gebelikte tuylenme olmadi dye yazanlar var. Arastirirsin hangisi daha icine sinerse cnm
Aa bende o göğğs ucu kremiyle birlikte cok memnun olan okudum.. Gümüş kapaklarında bir sürü markası çkml bide..Kuzum gogus kalkaninin tedavi edici etkisi cok yok diye biliyorum ama gümüş kapak yaraları engelleyip tedavi ediyor diye hep siddetle öneriyorlar ondan dedim, nasil uyarsa sana
Yagdan yaga degisir canim o, mesela badem yagi tuylendirir, hindistan cevizi yağı yaralari iyilestirir gibi, atiyorum suan tabii, o sekilde oluşturulmuş yağ karisimlari var, bir de ben cok kullandım gebelikte tuylenme olmadi dye yazanlar var. Arastirirsin hangisi daha icine sinerse cnm
Dayloş bebe yağı benm kuzende tüyleri oooo maşallah yaptıHer yag degil kuzum, zibilyor tane yag var, hepsinin faydasi farklı.
Göbişini sevsinlerHiçbiri sinmiyorkişiden kişiye değişiyor böyle şeyler risk alamam kıllı göbekli bir bayan olmak istemem
Evet ilginçtir bu dönemde olan göbeği seviyorlarGöbişini sevsinler
Yani aslında kişiden kisiye degil canim, yagdan yaga değişiyorHiçbiri sinmiyorkişiden kişiye değişiyor böyle şeyler risk alamam kıllı göbekli bir bayan olmak istemem
Yok ben henuz bilmiyorum, catlak kremi de yag da kullanmadim, sadece arastirma safhasindayim şuan. Kremlerle ilgili hep olumsuz yorum okuyunca, catlayacagmz varsa naparsak yapalim catlayacagiz onu anladımAa bende o göğğs ucu kremiyle birlikte cok memnun olan okudum.. Gümüş kapaklarında bir sürü markası çkml bide..
Dayloş bebe yağı benm kuzende tüyleri oooo maşallah yaptı
Ama mesela insan kendini bilir
İyi geliosa misss oh ne ala
İnan bugün muhalafet olamıcam yorgunumYani aslında kişiden kisiye degil canim, yagdan yaga değişiyorsusam, kakao, portakal, limon, kekik, zeytin, corek otu, hint, badem, ceviz, kantaron, havuç, nane, papatya, gul, jojobavs vs vs, hepsinin tuylendirme ozelligi olabilir mi sence ben yaglar icin arastir da icine sineni al demedm canim, krem veya yag anlaminda icine sineni al demek istedim bir de kutu kutu catlak kremi alip catladim kahretsin hic ise yaramadi, diyen de var, kisiden kisiye o da değişiyor
BencedeAa bende o göğğs ucu kremiyle birlikte cok memnun olan okudum.. Gümüş kapaklarında bir sürü markası çkml bide..
Dayloş bebe yağı benm kuzende tüyleri oooo maşallah yaptı
Ama mesela insan kendini bilir
İyi geliosa misss oh ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?