Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnan bugün muhalafet olamıcam yorgunum tamam diyorum sadece ben çatlak için değil vücudum kuruluktan kaşınıyor doktora sorup ona uygun nemlendirici alıcam.
Muhalefetlikten degil yahu, genel yargı olmasin diye yanlış dusunceyi degistirmeye çalışıyorum, her yag tuylendirmez onu demek istedim. Benim de cildim cok kuru. Kasiniyorm gogus ucuma kadar ben de. O kasinmalar esnasında sakın kasimayin catlamaya sebep olur diyorlar ama kasimadan durmak cok zor. Doktora sordum o da bio oil, lierac, zeytinyagi gibi dogal yaglar kullanabilirsin dedi.

En güzeli zeytin yağı
O da iyide onu da saça sürüyorlar demek ki kıla tüye bir etkisi vardır diye kullanamam zaten kendimi yağlanmış pehlivan gibi hissederim bizim zeytinyağları kendimizin o yüzden çok fazla zeytin kokuyor ya da ben alışık değilim bana öyle geliyor bir ara saçıma çam yağı sürüyordum tüm ev çam kokuyordu yanıma yaklaşılmıyordu

Eskiden bebeklere surerlermis tüy çıkmasın diye ama bilmiyorum tabi ne kadarı doğru

Yag veya catlak kremi kullandin mi canm sen hic? Ben hic kullanmadim ondan bilmiyorum araştırıyorum, bir sey ogrenirsen bana da yaz.
Vücuduma hiç yağ sürmedim sürmem de çünkü ince ve çok tüylü bir insanım sürdüğüm an gürleşeceğini biliyorum çünkü saç derime bugüne kadar bir çok yağ sürdüm ve saç derimde saç çıkartıp olan saçı gürleştirdi aynı etkiyi vücuduma da yapabilir.ön yargı değil kendimi bilmek doktorumla görüşüp ona göre kullancam haber ederim
Eskiden bebeklere surerlermis tüy çıkmasın diye ama bilmiyorum tabi ne kadarı doğru
hadi ya bilmem olabilir bir de şey sürüyorlarmış karınca yumurtası nerden bulunur bilmem ki doğunca hemen sürsek

Valla bende tuyluydum ama kullandığım ignelerden sonra tüyler daha koyulasti ve belirginleşti napcan bilmiyorum ama zeytinyağı bacaklarımda iyi geldi aldıktan sonra suruodum hep azaldı ama agdadan ama yağdan bilmiyomartık göbek ve bel çevresine de baslicam ama kendim alamam oraları Allah'tan doğal yollarla hamiş kaldın valla ben gibisin demekki

O zaman tum yaglar tuylendirir mi dostum, bana onu de hele valla bu konuda boyle bir bilgim yoktu, sen oyle diyorsan, ona gore yogunlasayim bu konuya, çünkü ben de kaşlarıma kullandım iyi geldi dedigin gibi gurlestirdi ama zaten ona uygun yaglardi, sarimsak, badem yagi vs. Ama dunya üzerindeki tum yag cesitlerinin tuylendirdigini vallahi duymamıştım. Cok bi gecmisim yok yağlarla. Oyle diyorsan ben de almayayim.

Ne bilim ki, ben valla farkli faydalari var saniyodum, cok da bilgim yok cidden, ama hepsinin oyle bir ortak özelliği varsa almayim bari ben de
Bende bilmiyorum bio ile başlayan bı serum vardı benim kaşlarımı azaltmisti baya kalın ve tek kasliydim ama çok eskiden kullandım lise çağlarında içerinde ne vardı hiç bilmiyom

Hadi ya dökülür inşallah bende bir umut doğumdan sonra dökülür diye düşünüyorum benimde sanki çoğaldı gibi ne güzel bacaklarına iyi gelmiş ben evde kullanılan lazerlerden almıştım bacaklarımda tek tük çıkıyor şimdi.ama göbek ve bel hiç almadım ben de kendim alamam almam da galiba alan arkadaşları gördüm da epey kalınlaşmış biz hiç o topa girmeyelim senle doğumdan sonra lazere mi gitsek ne

Bende bilmiyorum bio ile başlayan bı serum vardı benim kaşlarımı azaltmisti baya kalın ve tek kasliydim ama çok eskiden kullandım lise çağlarında içerinde ne vardı hiç bilmiyom
Bio oil catlak yagi olabilir mi canim, doktor da önermişti hatta, hatta dedi ki her yagi kullanma dikkat et arastir tuylenme yapar, yapmayanlarindan al bu yag karisimlariyla ilgilenenlere ne deniyor aktar değil de baska bi sey, onlara sor dedi.

Aynen doğumdan önce gitmem lazer e zaten iki olumsuz örnek vardı önümde o yüzden bu zamana kadar gitmedim lazer e

Lokman hekim mi acaba bilmiyorumki kuzum ne deniyor.. bio li bişi di hatırlamıyorum ohoooo kaç sene oldu

vücudunu tanıyorsan kullan rahatlıkla.her vücutta yağ aynı etkiyi vermez.sana iyi gelen bana gelmez bu kadar :)

vücudunu tanıyorsan kullan rahatlıkla.her vücutta yağ aynı etkiyi vermez.sana iyi gelen bana gelmez bu kadar :)
Vucudumun yaglara ve catlak kremlerine karsi nasil tepki vereceğini bilmiyorum, cunku çok sınırlı yag kullandim, kaş cikartsin diye bildiklerimi kullandim, onlar zaten ona uygun olduğu icin ise yaradi, saçım zaten gür orda denemedim, toplamda 7-8 cesit anca denemisimdir, vucuduma hic kullanmadım onlari da catlamaya meyilli cildim var, bi ara ani kilo alışverişinden bacaklarimda catlaklar oluşmuştu ama cok yillar onceydi catlak kremi filan da kullanmadim, o yuzden hangisine ne diyecek hiç bilmiyorum. Tum yaglar oyle ya da boyle bir sekilde tuylenmeye sebep olyorsa, kullanmam ben de, farkli farklı faydalari var sanıyordum hep. Catlak kremleri de hep tartısmali, herhalde ben naparsam yapayım genimde var diye catlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…