- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.241
Muhalefetlikten degil yahu, genel yargı olmasin diye yanlış dusunceyi degistirmeye çalışıyorum, her yag tuylendirmez onu demek istedim. Benim de cildim cok kuru. Kasiniyorm gogus ucuma kadar ben deİnan bugün muhalafet olamıcam yorgunumtamam diyorum sadece ben çatlak için değil vücudum kuruluktan kaşınıyor doktora sorup ona uygun nemlendirici alıcam.
Yag veya catlak kremi kullandin mi canm sen hic? Ben hic kullanmadim ondan bilmiyorum araştırıyorum, bir sey ogrenirsen bana da yaz.Bencede
O da iyide onu da saça sürüyorlar demek ki kıla tüye bir etkisi vardır diye kullanamam zaten kendimi yağlanmış pehlivan gibi hissederimEn güzeli zeytin yağı
Eskiden bebeklere surerlermis tüy çıkmasın diye ama bilmiyorum tabi ne kadarı doğruO da iyide onu da saça sürüyorlar demek ki kıla tüye bir etkisi vardır diye kullanamam zaten kendimi yağlanmış pehlivan gibi hissederimbizim zeytinyağları kendimizin o yüzden çok fazla zeytin kokuyor ya da ben alışık değilim bana öyle geliyor bir ara saçıma çam yağı sürüyordum tüm ev çam kokuyordu yanıma yaklaşılmıyordu
Hayir tum yaglar tuylendirir. BittiEskiden bebeklere surerlermis tüy çıkmasın diye ama bilmiyorum tabi ne kadarı doğru
Vücuduma hiç yağ sürmedim sürmem de çünkü ince ve çok tüylü bir insanım sürdüğüm an gürleşeceğini biliyorum çünkü saç derime bugüne kadar bir çok yağ sürdüm ve saç derimde saç çıkartıp olan saçı gürleştirdi aynı etkiyi vücuduma da yapabilir.ön yargı değil kendimi bilmekYag veya catlak kremi kullandin mi canm sen hic? Ben hic kullanmadim ondan bilmiyorum araştırıyorum, bir sey ogrenirsen bana da yaz.
hadi ya bilmem olabilirEskiden bebeklere surerlermis tüy çıkmasın diye ama bilmiyorum tabi ne kadarı doğru
Kendi vücudum için demiştim ya sen öyle diyorsan öyle olsun canımHayir tum yaglar tuylendirir. Bitti
Valla bende tuyluydum ama kullandığım ignelerden sonra tüyler daha koyulasti ve belirginleşti napcan bilmiyorum ama zeytinyağı bacaklarımda iyi geldi aldıktan sonra suruodum hep azaldı ama agdadan ama yağdan bilmiyomVücuduma hiç yağ sürmedim sürmem de çünkü ince ve çok tüylü bir insanım sürdüğüm an gürleşeceğini biliyorum çünkü saç derime bugüne kadar bir çok yağ sürdüm ve saç derimde saç çıkartıp olan saçı gürleştirdi aynı etkiyi vücuduma da yapabilir.ön yargı değil kendimi bilmekdoktorumla görüşüp ona göre kullancam haber ederim
hadi ya bilmem olabilirbir de şey sürüyorlarmış karınca yumurtası nerden bulunur bilmem ki doğunca hemen sürsek
O zaman tum yaglar tuylendirir mi dostum, bana onu de heleVücuduma hiç yağ sürmedim sürmem de çünkü ince ve çok tüylü bir insanım sürdüğüm an gürleşeceğini biliyorum çünkü saç derime bugüne kadar bir çok yağ sürdüm ve saç derimde saç çıkartıp olan saçı gürleştirdi aynı etkiyi vücuduma da yapabilir.ön yargı değil kendimi bilmekdoktorumla görüşüp ona göre kullancam haber ederim
hadi ya bilmem olabilirbir de şey sürüyorlarmış karınca yumurtası nerden bulunur bilmem ki doğunca hemen sürsek
Gerçekten en az 150 cesit yağı kullandin mi laKendi vücudum için demiştim ya sen öyle diyorsan öyle olsun canım
Ne bilim ki, ben valla farkli faydalari var saniyodum, cok da bilgim yok cidden, ama hepsinin oyle bir ortak özelliği varsa almayim bari ben deDiosun
Bende bilmiyorum bio ile başlayan bı serum vardı benim kaşlarımı azaltmisti baya kalın ve tek kasliydimNe bilim ki, ben valla farkli faydalari var saniyodum, cok da bilgim yok cidden, ama hepsinin oyle bir ortak özelliği varsa almayim bari ben de
Hadi ya dökülür inşallah bende bir umut doğumdan sonra dökülür diye düşünüyorumValla bende tuyluydum ama kullandığım ignelerden sonra tüyler daha koyulasti ve belirginleşti napcan bilmiyorum ama zeytinyağı bacaklarımda iyi geldi aldıktan sonra suruodum hep azaldı ama agdadan ama yağdan bilmiyomartık göbek ve bel çevresine de baslicam ama kendim alamam oraları Allah'tan doğal yollarla hamiş kaldın valla ben gibisin demekki
Bio oil catlak yagi olabilir mi canim, doktor da önermişti hatta, hatta dedi ki her yagi kullanma dikkat et arastir tuylenme yapar, yapmayanlarindan al bu yag karisimlariyla ilgilenenlere ne deniyor aktar değil de baska bi sey, onlara sor dedi.Bende bilmiyorum bio ile başlayan bı serum vardı benim kaşlarımı azaltmisti baya kalın ve tek kasliydimama çok eskiden kullandım lise çağlarında içerinde ne vardı hiç bilmiyom
Aynen doğumdan önce gitmem lazer e zaten iki olumsuz örnek vardı önümde o yüzden bu zamana kadar gitmedim lazer eHadi ya dökülür inşallah bende bir umut doğumdan sonra dökülür diye düşünüyorumbenimde sanki çoğaldı gibi ne güzel bacaklarına iyi gelmiş ben evde kullanılan lazerlerden almıştım bacaklarımda tek tük çıkıyor şimdi.ama göbek ve bel hiç almadım ben de kendim alamam almam da galiba alan arkadaşları gördüm da epey kalınlaşmış biz hiç o topa girmeyelim senle doğumdan sonra lazere mi gitsek ne
Lokman hekim mi acabaBio oil catlak yagi olabilir mi canim, doktor da önermişti hatta, hatta dedi ki her yagi kullanma dikkat et arastir tuylenme yapar, yapmayanlarindan al bu yag karisimlariyla ilgilenenlere ne deniyor aktar değil de baska bi sey, onlara sor dedi.
vücudunu tanıyorsan kullan rahatlıkla.her vücutta yağ aynı etkiyi vermez.sana iyi gelen bana gelmez bu kadar :)O zaman tum yaglar tuylendirir mi dostum, bana onu de helevalla bu konuda boyle bir bilgim yoktu, sen oyle diyorsan, ona gore yogunlasayim bu konuya, çünkü ben de kaşlarıma kullandım iyi geldi dedigin gibi gurlestirdi ama zaten ona uygun yaglardi, sarimsak, badem yagi vs. Ama dunya üzerindeki tum yag cesitlerinin tuylendirdigini vallahi duymamıştım. Cok bi gecmisim yok yağlarla. Oyle diyorsan ben de almayayim.
Evet benim görümcem kuaför o da öyle diyor çok görmüş doğumdan sonra tekrar tüylenme yaşayan sonra git demiştiAynen doğumdan önce gitmem lazer e zaten iki olumsuz örnek vardı önümde o yüzden bu zamana kadar gitmedim lazer e
Vucudumun yaglara ve catlak kremlerine karsi nasil tepki vereceğini bilmiyorum, cunku çok sınırlı yag kullandim, kaş cikartsin diye bildiklerimi kullandim, onlar zaten ona uygun olduğu icin ise yaradi, saçım zaten gür orda denemedim, toplamda 7-8 cesit anca denemisimdir, vucuduma hic kullanmadım onlari davücudunu tanıyorsan kullan rahatlıkla.her vücutta yağ aynı etkiyi vermez.sana iyi gelen bana gelmez bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?