- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.261
Doğumdan sonra tüylenme değil kuzum hem kuzenim hem eski patronumun eşi düşük tehlikesi oldu yanlış lazer uygulamasından olabileceğini demiş Dr o yüzden korkuyorum da bebek olsun ondan sonra bakarız caresineEvet benim görümcem kuaför o da öyle diyor çok görmüş doğumdan sonra tekrar tüylenme yaşayan sonra git demişti
Vucudumun yaglara ve catlak kremlerine karsi nasil tepki vereceğini bilmiyorum, cunku çok sınırlı yag kullandim, kaş cikartsin diye bildiklerimi kullandim, onlar zaten ona uygun olduğu icin ise yaradi, saçım zaten gür orda denemedim, toplamda 7-8 cesit anca denemisimdir, vucuduma hic kullanmadım onlari dacatlamaya meyilli cildim var, bi ara ani kilo alışverişinden bacaklarimda catlaklar oluşmuştu ama cok yillar onceydi catlak kremi filan da kullanmadim, o yuzden hangisine ne diyecek hiç bilmiyorum. Tum yaglar oyle ya da boyle bir sekilde tuylenmeye sebep olyorsa, kullanmam ben de, farkli farklı faydalari var sanıyordum hep. Catlak kremleri de hep tartısmali, herhalde ben naparsam yapayım genimde var diye catlayacagim
İlk kez duydumDoğumdan sonra tüylenme değil kuzum hem kuzenim hem eski patronumun eşi düşük tehlikesi oldu yanlış lazer uygulamasından olabileceğini demiş Dr o yüzden korkuyorum da bebek olsun ondan sonra bakarız caresine
O zaman bende duyduğumda şaşırdım hatta araştırıyordum da böyle duyunca vazgectimİlk kez duydum
Gebeyken gidilmiyor da önceden gidilen mi etki ediyormuş o zaman iyiki gitmemişiz bende yeni duydumDoğumdan sonra tüylenme değil kuzum hem kuzenim hem eski patronumun eşi düşük tehlikesi oldu yanlış lazer uygulamasından olabileceğini demiş Dr o yüzden korkuyorum da bebek olsun ondan sonra bakarız caresine
Önceden gittiler hamileyken zaten zararlıdır diye dusunuyorumGebeyken gidilmiyor da önceden gidilen mi etki ediyormuş o zaman iyiki gitmemişiz bende yeni duydum
Evet zararlıymış evde kullandığım lazeri bile bıraktımÖnceden gittiler hamileyken zaten zararlıdır diye dusunuyorum
Yok canım onunkinin ürologluk olmadığını biliyorum. Bizi eşimin sonuçlarından dolayı tüpe önce ürolog yönlendirdi dedim ya o da ürologlar yapıyor mu ki dedi. Onu açıkladım ben. Onunla bir ilgisi yok yani. Buradan bir arkadaş MRA'dan çok memnun kaldı. AMH düşüklüğü vardı, ilk denemede oldu çok şükür onunki de. Tıraş'ın uzmanlığını hiç bilmiyorum. Dediğim gibi ben hiç araştırmadım orayı karşılayamayız zaten diye. Bir de uzak. Merkezin eve yakın olması bana daha cazip geldi. Eşimin gün içinde hep birkaç saatlik izin alması yetti gidiş gelişlerimizdeEvet ama bizimki erkek infertilitesi ürologlae mantklı
Ama şahsen benm eşimin gittiği ürolog aşılama zamanı beni o kdar tiksindirdiki bedava söylese o adamın dediği yerde tüp yaptırıp kendisine güvenmezdm..
Bide @bir mucizee ninki ürologlug iş değil.. Amh azlığı o yüzden bu konularda tıraş cok başarılı..
Bahçecinin skandallark bitmiyor..
Her seferinde bir yenisi daha eklenio..
Güvenmem ben
ama senin şimdi bebek sıkıştırıyor ondandır. Doğurunca yürürsün eskisi gibi. Üsküdar'a gelirsen bebiklerimizi parka götürrüzHava çok sıcak, bugün ilaçlarımı almaya eczaneye gittim, iki üst sokağa gidip gelene kadar nefes nefese kaldım, pişman oldum.
Ben gündüz çıkıp, eyüp sultan, eminönü, mahmutpaşa, üsküdar karış karış gezer yine de yorulmazdım, saatlerce yürürdüm. Hatta işe giderken günde bir buçuk saat yürüyüş yapardım. Şimdi iki yokuş çıkınca nefes nefese.
Hay Allah ya, zaten bana normalde de guven vermiyor maalesef ya. Uzun vadede etkilerini bilmiyoruz ki hiçO zaman bende duyduğumda şaşırdım hatta araştırıyordum da böyle duyunca vazgectim
Amca yalan söylüyor gibi geldi bana kim inanır on yıldır benle yasamiyo nerde olduğunu bilmiyorum ama para isteyince gönderim yok arkadaş öyle bı dunya
Tüyler vücudumuza yararlı diye zaten tamamen yok etmeye odaklı diilmis kuzum azaltıp inceltiyormus sadece kökten yok etme yokHay Allah ya, zaten bana normalde de guven vermiyor maalesef ya. Uzun vadede etkilerini bilmiyoruz ki hiç
Hmm doğrudur cnm, cok bilgim yok onunla ilgili, sadece kafama yatmyordu bir turlu. Benim tuylr o makineye uygun degl zaten. Koyu olmasi lazimmis sanirim dimi. Benim acik renkTüyler vücudumuza yararlı diye zaten tamamen yok etmeye odaklı diilmis kuzum azaltıp inceltiyormus sadece kökten yok etme yok
Evet koyu rengi görüyormuş kuzum aman can acıya acıya agdaya devamHmm doğrudur cnm, cok bilgim yok onunla ilgili, sadece kafama yatmyordu bir turlu. Benim tuylr o makineye uygun degl zaten. Koyu olmasi lazimmis sanirim dimi. Benim acik renk
Agda alerji yapiyorEvet koyu rengi görüyormuş kuzum aman can acıya acıya agdaya devam
Banada öyle geldi bu işte bir gariplik var da çıkar yarınaAmca yalan söylüyor gibi geldi bana kim inanır on yıldır benle yasamiyo nerde olduğunu bilmiyorum ama para isteyince gönderim yok arkadaş öyle bı dunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?