Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benim görümcem kuaför o da öyle diyor çok görmüş doğumdan sonra tekrar tüylenme yaşayan sonra git demişti
Doğumdan sonra tüylenme değil kuzum hem kuzenim hem eski patronumun eşi düşük tehlikesi oldu yanlış lazer uygulamasından olabileceğini demiş Dr o yüzden korkuyorum da bebek olsun ondan sonra bakarız caresine

Doğumdan sonra tüylenme değil kuzum hem kuzenim hem eski patronumun eşi düşük tehlikesi oldu yanlış lazer uygulamasından olabileceğini demiş Dr o yüzden korkuyorum da bebek olsun ondan sonra bakarız caresine
Gebeyken gidilmiyor da önceden gidilen mi etki ediyormuş o zaman iyiki gitmemişiz bende yeni duydum

Yok canım onunkinin ürologluk olmadığını biliyorum. Bizi eşimin sonuçlarından dolayı tüpe önce ürolog yönlendirdi dedim ya o da ürologlar yapıyor mu ki dedi. Onu açıkladım ben. Onunla bir ilgisi yok yani. Buradan bir arkadaş MRA'dan çok memnun kaldı. AMH düşüklüğü vardı, ilk denemede oldu çok şükür onunki de. Tıraş'ın uzmanlığını hiç bilmiyorum. Dediğim gibi ben hiç araştırmadım orayı karşılayamayız zaten diye. Bir de uzak. Merkezin eve yakın olması bana daha cazip geldi. Eşimin gün içinde hep birkaç saatlik izin alması yetti gidiş gelişlerimizde

ama senin şimdi bebek sıkıştırıyor ondandır. Doğurunca yürürsün eskisi gibi. Üsküdar'a gelirsen bebiklerimizi parka götürrüz

Tüyler vücudumuza yararlı diye zaten tamamen yok etmeye odaklı diilmis kuzum azaltıp inceltiyormus sadece kökten yok etme yok
Hmm doğrudur cnm, cok bilgim yok onunla ilgili, sadece kafama yatmyordu bir turlu. Benim tuylr o makineye uygun degl zaten. Koyu olmasi lazimmis sanirim dimi. Benim acik renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…